- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
Şuan bende kullanıyorum kuzum ama doğuma yakın bırakıcamDuş jeli şimdi kullanmıyorum sonrasını hiç düşünmemiştim bak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan bende kullanıyorum kuzum ama doğuma yakın bırakıcamDuş jeli şimdi kullanmıyorum sonrasını hiç düşünmemiştim bak![]()
Ben de kitapta gördüm kuzumValla adı olduğunu bilmiyordumben ebe Hürcan da da görmüştüm bebeklerin ilk yikamasini yapıyor ya şampuan kullanmayın diyordu
![]()
Bende bundan alıcam bir tanede ürün var şimdi bulsam atıcam bura onuda çok beğendimKizlar ben tırnak makası yerine bu torpulerden alicam oğlanın yanlışlıkla tırnak makasiyla etini kesmiştim çok vicdan azabı çekmiştim şimdi ne güzel şeyler çıktı yaa![]()
HODAF Yenidoğan Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Tırnak Makası Bebek Bakım - Fiyatı, Yorumları
HODAF Yenidoğan Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Tırnak Makası Bebek Bakım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hayır kuzum bütün kasım olmaz. Ara ara olur tarihler reklamlarda bile veriliyor. Mesela şuan yoyko da var. Ama almıyorum. Biraz takip edeceğim ben. Bazen 2.-3.gün daha çok olabiliyorAyy bende onu çok merak ediyorum bide bütün Kasım mi yoksa ilk iki hafta falan mı acaba bisey daha hemen indirim başladığı gibi almak mı mantıklı yoksa bir iki gün bekleyince fiyat daha da düşüyor mu
Evet kuzum şuan herkes bunu kullanıyor ya. Acaba gerçekten mantıklı mıKizlar ben tırnak makası yerine bu torpulerden alicam oğlanın yanlışlıkla tırnak makasiyla etini kesmiştim çok vicdan azabı çekmiştim şimdi ne güzel şeyler çıktı yaa![]()
HODAF Yenidoğan Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Tırnak Makası Bebek Bakım - Fiyatı, Yorumları
HODAF Yenidoğan Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Tırnak Makası Bebek Bakım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ayy ben kullanmıyorum ya aktardan sabun aldım şampuanda bebek şampuanı kullanıyorum saçlarımı taş gibi ediyorŞuan bende kullanıyorum kuzum ama doğuma yakın bırakıcam
Kuzum bebek şampuanı bizim saçlarımıza maalesef iyi gelmiyorAyy ben kullanmıyorum ya aktardan sabun aldım şampuanda bebek şampuanı kullanıyorum saçlarımı taş gibi ediyor
Bebek sampuanini saçım döküldüğü dönem önerdiler kullandım daha çok döküldüAyy ben kullanmıyorum ya aktardan sabun aldım şampuanda bebek şampuanı kullanıyorum saçlarımı taş gibi ediyor
Aslında ben en önemli ilk haftalarda hiç umursamadım yeni başladım kullanmaya dallin aldım sanırım bitince başka bebek şampuanına bakıcamKuzum bebek şampuanı bizim saçlarımıza maalesef iyi gelmiyoryoksa ben de öyle yapardım açıkçası
Aynen öyle yaBebek sampuanini saçım döküldüğü dönem önerdiler kullandım daha çok döküldükız saçlarım sanki temizlenmiyor kaskatı oluyor onu açana kadar bi dünya saç gidiyor
tekrar normal şampuana geçtim
![]()
bak kuzum. Ama dediğim gibi bizim saçlarımızı kötü yapıyor maalesefAslında ben en önemli ilk haftalarda hiç umursamadım yeni başladım kullanmaya dallin aldım sanırım bitince başka bebek şampuanına bakıcam![]()
O zaman bende takip edeyim çok bekletmeden favorimdekileri alırım e bebek ne zaman indirime girecek biliyor musun kuzumHayır kuzum bütün kasım olmaz. Ara ara olur tarihler reklamlarda bile veriliyor. Mesela şuan yoyko da var. Ama almıyorum. Biraz takip edeceğim ben. Bazen 2.-3.gün daha çok olabiliyor
Ben bunu almistimPregonun hangi modelini aldin canım
Şuan indirim başladı kuzum e bebekde de. Hepsiburada da bakO zaman bende takip edeyim çok bekletmeden favorimdekileri alırım e bebek ne zaman indirime girecek biliyor musun kuzum
Ben genel olarak hep memnun kaldıklarını gördüm canım zaten çok uygun alıp koyarız kenara denerizEvet kuzum şuan herkes bunu kullanıyor ya. Acaba gerçekten mantıklı mı
Ben Dalin ve Johnson denedim ikisi de çok kötü geldi bana kuzumAslında ben en önemli ilk haftalarda hiç umursamadım yeni başladım kullanmaya dallin aldım sanırım bitince başka bebek şampuanına bakıcam![]()
Evet kuzum alalım o zamanBen genel olarak hep memnun kaldıklarını gördüm canım zaten çok uygun alıp koyarız kenara deneriz
Şimdi kullandığüm Dalin çok kötüBen Dalin ve Johnson denedim ikisi de çok kötü geldi bana kuzum