Aynen buna hep almak gerekiyor bende sandım hepsi öyleBende kizlarimda bu marka kullanmıştım ama bunda da sürekli yedek uç almak gerekiyor. Şimdiki aldığım model eskiden yoktu. Bende bundan almıştım canım
Benim zaten en büyük özelliğimdir fiyatı daha da düşecek diye beklerim beklerim ama fiyatı çıkar daha yüksege alırım eşim diyor ki yine neyi almiycaksin sonra daha pahalıya alicazEn azından bikaç bişey kapalım sonra pahalı alırsak içime oturur benim
Bundan aldım canım. Kullananlar çok memnunmuşAynen buna hep almak gerekiyor bende sandım hepsi öyleşimdi hangisinden aldın sen?
Ay evet onlara bende baktım ama bende anlamadım yaa kızlarım zamanında emzik kullanmadığı için emzik konusunda deneyimim yokKızlR bu Phılıps avent emziklerden alcam. Biri phılıps avent ultra soft, birisi phılıps avent air Arasındaki fark ne bunların ya .
KüçükmüşBundan aldım canım. Kullananlar çok memnunmuş
Valla özelliklerini okudum yine anlamadım yaAy evet onlara bende baktım ama bende anlamadım yaa kızlarım zamanında emzik kullanmadığı için emzik konusunda deneyimim yok
Bende hep trendyola bakıyorum hiç favorilediğim ürünlere indirim yokTrendyol indirimi 7 kasımda başlıyor kozlar. Hb da sonra tekrar indirim yapacak. O yüzden acele etmiyorum ben. Yani kasım ayu komple indirim ayı. Bu akşam influencerlık yapamıyorum çok iyi indirimler var ama iyi değilim. Midem bulanıyor, belim ağrıyorsonra devam edeceğim
Burun aspiratörü benim korkulu rüyam ya kakali bez değişmeye razıyım temizlemesi çoook iğrençBundan aldım canım. Kullananlar çok memnunmuş
Kuzum ultra soft bebeğin yuzunde emzik izi çıkartmıyor yumuşacık ultra airda yanaklara gelen kısım daha fazla boşluklu oda cildi tahriş etmiyor aslında tek fark yanağa gelen yerdeki boşlukKızlR bu Phılıps avent emziklerden alcam. Biri phılıps avent ultra soft, birisi phılıps avent air Arasındaki fark ne bunların ya .
ultra air her türlü daha mantıklı diyebilir miyiz pekiKuzum ultra soft bebeğin yuzunde emzik izi çıkartmıyor yumuşacık ultra airda yanaklara gelen kısım daha fazla boşluklu oda cildi tahriş etmiyor aslında tek fark yanağa gelen yerdeki boşluk
Yoksa bumu sanki aynı ya sadece birinde yorum fazlaKubraa_07 kuzum aldığın bumu?
Wee Baby Burun Temizleyici Aspiratör - Fiyatı, Yorumları
Wee Baby Burun Temizleyici Aspiratör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Keşke canım ama bir süre bunu yapmak zorundayızBurun aspiratörü benim korkulu rüyam ya kakali bez değişmeye razıyım temizlemesi çoook iğrençhemen himkirmayi ogrenseler keşke
Evet canım ama burada pahalıKubraa_07 kuzum aldığın bumu?
Wee Baby Burun Temizleyici Aspiratör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet canım ikisi de aynı ürünYoksa bumu sanki aynı ya sadece birinde yorum fazla
Birinde aspiratör birinde temizleyici yazmış ondan bilemedim..e bebekte bakarım o zaman olmasada artık mecbur alıcamEvet canım ikisi de aynı ürün
Diyebiliriz benceultra air her türlü daha mantıklı diyebilir miyiz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?