2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bu ateş olceri daha uygun fiyata gördünüz mü düşer mi diğer sitelere göre çok iyi fiyatı yükselir diye kacirmakta istemiyorum aslında alasim var hemen bugün e bebekte gördüm bin küsürdü

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-01-21-11-23-545_com.pozitron.hepsiburada.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar WC oturduğumuzda vajinada baskı hissediyor musunuz 2 gündür bu sorunu yaşıyorum yarında devam ederse hemşireme yazacağım bu durumu

Kızlar WC oturduğumuzda vajinada baskı hissediyor musunuz 2 gündür bu sorunu yaşıyorum yarında devam ederse hemşireme yazacağım bu durumu
Yok öyle bir şey yok bende ama vajinamda iğne gibi batmalar hala devam ediyor

Kuzum bence buna bu kadar para verme . Görümcem pediatrist. İlk 3 ay için koltukaltı herhangi bi markanın ateş ölçerini kullanabilirsin, 3 aydan sonra kullanman için ise braun kulaktan ölçerlerden alalım dedi .

Ay inşallah canım ya bugün USG girdim normal görünüyor dedi haftaya ayrıntılı çekecekler yarında amiyosentez olucam dualarinizda unutmayın

Bendede var bugün sordum baktı normal dedi büyüdüğü için bu haftalarda baski normalmiş bide benimki poposunu oraya dayamış

Kuzum bence buna bu kadar para verme . Görümcem pediatrist. İlk 3 ay için koltukaltı herhangi bi markanın ateş ölçerini kullanabilirsin, 3 aydan sonra kullanman için ise braun kulaktan ölçerlerden alalım dedi .
Braun kulaktan olan modeli çok pahalı kuzum ya bide yedek başlıkta almam lazim buda 8 snde ölçüm yapıyormuş benim oğlanda varya ikisine de kullanırım diye düşündüm

Geçtiğimiz hafta hissettim birkaç gün canım sonra geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…