2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yeni doğan için bunu aldım. Yakın zamanda doğum yapmış arkadaşım önermişti. Meme ucu anne meme ucuna yakın olduğu söylemişti.

Eklentiler

• IMG_6766.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 57
Sen bir benim listemi görsen ilk bebiş olduğu belli bendebiberon nedense ben cam almak istiyorum ya

Sen bir benim listemi görsen ilk bebiş olduğu belli bendebiberon nedense ben cam almak istiyorum ya
Anti kolik olanlarda cam var mı kuzum acaba bulursan paylaşırsın ben oğlumun bir tane bile çorabını saklamadim hep ihtiyaç sahiplerine verdim kuzum o yüzden benim alisverisimde ilk bebek gibi oluyor bebek arabası duruyor bitek onuda gorumceme vermiştim ama güzel kullanmis geri verdi

Bulursam paylaşırım canım biberonu tam araştırma yapmadım sadece cam istiyorum onu biliyorumyaa sen neden verdinki hepsini şimdi bu kadar uğraşmazdın

Bana da Sağ (13x8) ve sol (8x7) olmak üzere iki adet var dedi. Genelde kayboluyor dedi onun haricinde hiçbirşeyinde problem yok cok güzel dedi

Bana da Sağ (13x8) ve sol (8x7) olmak üzere iki adet var dedi. Genelde kayboluyor dedi onun haricinde hiçbirşeyinde problem yok cok güzel dedi
Benim anladığım bu çok şükür ciddi bir durum değil tek başına canım doğuma yakın zamanla kayboluyor doktorum bu zamana kadar kaybolmayan görmedim dedi

Bulursam paylaşırım canım biberonu tam araştırma yapmadım sadece cam istiyorum onu biliyorumyaa sen neden verdinki hepsini şimdi bu kadar uğraşmazdın
Tamam kuzum bulursan paylaş mutlaka ben sevmiyorum evde bekletmeyi bazanin altında kalicana birinin işini görsün Allah rizkini verir yine alırım dedim hala bile oğlanın kuculenlerini dağıtırım kaç tane zara mont verdim Amerika'dan gelen Columbia ayakkabı mi dersin orjinal crocks mu dersin hepsini veriyorum herkes manyak diyor

Kız sen ne yaptın bende sevmemde evde çok eşya ama sen benden beter oldun

Penye kıyafetler falan tmm vermekte iyi yapmışsın canım. Onlar bekledikçe sandık lekesi oluyor da. Ayakkabı mont crocks falan onları saklasaydın bari

Benim anladığım bu çok şükür ciddi bir durum değil tek başına canım doğuma yakın zamanla kayboluyor doktorum bu zamana kadar kaybolmayan görmedim dedi
Oh çok şükür öyleyse inşallah kaybolur canım benim sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Penye kıyafetler falan tmm vermekte iyi yapmışsın canım. Onlar bekledikçe sandık lekesi oluyor da. Ayakkabı mont crocks falan onları saklasaydın bari
Ne biliyim kuzum ya çevremde herkeste kızıyor bana bu konuyla alakalı ama gerçekten evde tutamıyorum ama verdigim yerlerde içim rahat mesela bı aile vardı hastanede tedavi görüyordu çocuğu obada yasadiklari icin çocuğun giymeye bir tane atleti yok belki de ondan rahat veriyorum

Oyy ne güzel hayr işlemişsin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…