Fikir degistirmezsem almak istediğim bunlar... aventin biberonu dün gece kuponluydu 165e düşmüştü ama geç gördüm yetişemedim gece 12 de bitti kupon Allah'tan büyük para tutacak şeyleri almıştım bianda hepsini almak çok zor ya çok pahalı herşey
Anti kolik olanlarda cam var mı kuzum acaba bulursan paylaşırsın ben oğlumun bir tane bile çorabını saklamadim hep ihtiyaç sahiplerine verdim kuzum o yüzden benim alisverisimde ilk bebek gibi oluyor bebek arabası duruyor bitek onuda gorumceme vermiştim ama güzel kullanmis geri verdi
Anti kolik olanlarda cam var mı kuzum acaba bulursan paylaşırsın ben oğlumun bir tane bile çorabını saklamadim hep ihtiyaç sahiplerine verdim kuzum o yüzden benim alisverisimde ilk bebek gibi oluyor bebek arabası duruyor bitek onuda gorumceme vermiştim ama güzel kullanmis geri verdi
Bende fetal sonucu bekliyorum bu hafta çıkar umarım 7 iş günü oldu. Doktorum mm söylemedi hatta önemsemedi tüm organ ve uzuvlar şükür normal olduğu için down ilişkin bir bulgu olmadığını bunun her gebelikte bu haftalarda olduğunu 30. Haftaya doğru kaybolacağını söyledi doktor hiç takmadı bile biz pimpirik olarak fetal dna yaptırdık benim içim rahat temiz çıkacağı için hiç düşünmüyorum bile Allahın izniyle. Sadece triozomi-18 hastalığı belirtisi olabilir ama onun içinde uzuvlar organlarda bir şey görmeliydik ama onlar normal olduğu için bir sorun yok dedi canım sana ne dedi doktor bir de kaç haftalıksın? Bende 2 bebekte de var bir bebekte 3 tane diğer bebekte 2 tane var
Tamam kuzum bulursan paylaş mutlaka ben sevmiyorum evde bekletmeyi bazanin altında kalicana birinin işini görsün Allah rizkini verir yine alırım dedim hala bile oğlanın kuculenlerini dağıtırım kaç tane zara mont verdim Amerika'dan gelen Columbia ayakkabı mi dersin orjinal crocks mu dersin hepsini veriyorum herkes manyak diyor
Tamam kuzum bulursan paylaş mutlaka ben sevmiyorum evde bekletmeyi bazanin altında kalicana birinin işini görsün Allah rizkini verir yine alırım dedim hala bile oğlanın kuculenlerini dağıtırım kaç tane zara mont verdim Amerika'dan gelen Columbia ayakkabı mi dersin orjinal crocks mu dersin hepsini veriyorum herkes manyak diyor
Ne biliyim kuzum ya çevremde herkeste kızıyor bana bu konuyla alakalı ama gerçekten evde tutamıyorum ama verdigim yerlerde içim rahat mesela bı aile vardı hastanede tedavi görüyordu çocuğu obada yasadiklari icin çocuğun giymeye bir tane atleti yok belki de ondan rahat veriyorum
Ne biliyim kuzum ya çevremde herkeste kızıyor bana bu konuyla alakalı ama gerçekten evde tutamıyorum ama verdigim yerlerde içim rahat mesela bı aile vardı hastanede tedavi görüyordu çocuğu obada yasadiklari icin çocuğun giymeye bir tane atleti yok belki de ondan rahat veriyorum