2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynen öyle kuzum çok erken yaşta anne olduğum için ikinci bebiş biraz daha sonra oldu o kadar zamanda saklamanın anlamı yoktu zaten senin de dediğin gibi
Çok güzel ya..zamanında hiç anne olmaya hazır diğildim şimdi ama çok peşmanım hep iş iş iş her kes evlendi çocuk yaptı bende her kese boş bakıyordum bunlar neden acele ediyorlar diye

Çok güzel ya..zamanında hiç anne olmaya hazır diğildim şimdi ama çok peşmanım hep iş iş iş her kes evlendi çocuk yaptı bende her kese boş bakıyordum bunlar neden acele ediyorlar diye
Ama bak sende söylüyorsun hazır degilmissin belki psikolojik olarak çok zorlanacaktin evet avantajı kesinlikle var çocukla birlikte buyuyorsun ama kendi hayatinida ikinci plana daha erken atmış oluyorsun artık önceliğin çocuk oluyor bu tam hayatını yasacak zamanda olan bir insan için alışması zor bir durum olabiliyor bence kalbini ve beynini dinlemissin iyi yapmışsın canım

Ayyy inşallah kuzum. Kimse anlamaz ama zayıflar çok iyi bilir insanın dengesi bozuluyor resmen, hep vücudunu saklıyorsun bol giyiniyorsun çok iyi bilirim. Ben şimdi şeyden korkuyorum doğumdan sonra eskisi gibi zapzayıf olursam diye ama inşallah olmam

Bu arada kızlar 21 hafta oldum tam. Ama bugün sabahtan beri hiç geçmeyen bir sol kaşık ağrısı var, arada çok şiddetli oluyor aniden ağrı giriyor neden acaba normal mi

Ben olurum canım öyle bir şansım olacağını sanmıyorum Allah sağlık versin eskisi kadar takmıyorum bekarken çok takıyordum hatta utanıyordum her gören zayıflığımı hatırlatıyordu kendimi çok çirkin hissediyordum ama evlendikten sonra o his bitti eşim çok güzel hissettiriyor sağ olsun o yüzden de daha özgüvenli oldum. Genetik benim ne kadar yesem de alamıyorum evlendikten sonra düzenli hayata geçtim diye aldım ama istediğim kiloya ulaşamadım. Olsun artık sağlığımız yerinde olsun da varsın zayıf olalım

Yok kesinlikle hazır diğildim şimdi öyle konuşmağıma bakma..benim hep hayalim vardı beyaz üniforma giyinicem doktorlarla toplantılara gidicem kendi param olucak anneme babama bakıcam onlar için harclıcam gerçektende öyle oldu arkadaşlar evleniyordu çocuk yapıyordu bende onların yerine seviniyordum gerçi ben 30 evlendim ama 5 ayın gelini oldum çok acı günlerim oldu eşim amaliyata girdi ve çıkmadı..ondan sonra daha çok korktum evlenmeye ama şükür geç olsa bile mutluyum

Bu arada kızlar 21 hafta oldum tam. Ama bugün sabahtan beri hiç geçmeyen bir sol kaşık ağrısı var, arada çok şiddetli oluyor aniden ağrı giriyor neden acaba normal mi
Canım kramp gibi mi 4x8 nefesi var onu yaptırıyor doulam ani giren ağrılarda gerçekten iyi geliyor bir dene istersen 4 saniye karın nefesi al 8 saniyede tıslayarak dışarı ver bir kaç tekrarda iyi geliyor genelde. Tabi sürekli oluyorsa sen bir doktoruna sor canım ihmal etme

Ne güzel bak eskiye baktığında keşke demiyorsun AA eşine ne oldu öyle neden çıkamadı ah canim ya bide yeni gelinsin başka bir ülke nasıl zorlanmissindir

Aynen canım bende öyle çok taktığım bişey değil aslında dediğin gibi bende eskiden önemsiyordum en çok da erkeklik çağımda kafama takılıyordu büyüdükçe gitti, eşin de çok büyük etkisi var gerçekten katılıyorum. Allah herkese hayırlı eş versin çok şükür diyelim. Benimde genetik zaten eşim tarafı da öyle o yüzden önemli olan sadece sağlığımız, bebeklerimiz de sağlıklı olsunlar inşallah

Doktorum da geçmezse yarın tekrar gel dedi bugün kontrol için gittiğimde söyledim, valla bazen çok şiddetli oluyor ama sürekli bir ağrı var yarım saatte bir ağrısı daha da şiddetli oluyor, inşallah geçer bakalım biraz korktum açıkcası

İdrarında sıkıntı var mı canım siddetleniyorsa kum falan olmasın

Ne güzel bak eskiye baktığında keşke demiyorsun AA eşine ne oldu öyle neden çıkamadı ah canim ya bide yeni gelinsin başka bir ülke nasıl zorlanmissindir
Ben kendi memleketde evlenmiştim canım ..hep baş ağrıları oluyordu migren ağrıları yani çocukluktan olan ağrılardı..evlenincede oluyordu ben duramadım dedim işte gidicez tomografi çekilicek çekilince tabi kanser doktor deyince yıkıldık apar topar geç kalmayak diye amaliyat olundu ve çıkmadı komadan tabi ben çok dedim o doktora gitmeyin beni dinleyen olmadı işte öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…