İdrarımda enfeksiyon olduğunu söyledi doktor ilaç verdi bugün canımİdrarında sıkıntı var mı canım siddetleniyorsa kum falan olmasın
Çok üzüldüm canımm Allah bidaha yaşatmasın şimdi iyi dimiBen kendi memleketde evlenmiştim canım ..hep baş ağrıları oluyordu migren ağrıları yani çocukluktan olan ağrılardı..evlenincede oluyordu ben duramadım dedim işte gidicez tomografi çekilicek çekilince tabi kanser doktor deyince yıkıldık apar topar geç kalmayak diye amaliyat olundu ve çıkmadı komadan tabi ben çok dedim o doktora gitmeyin beni dinleyen olmadı işte öyle.
Kuzum eşim rahmetlik oldu malesef bu ikinci evlilikÇok üzüldüm canımm Allah bidaha yaşatmasın şimdi iyi dimi
Anne grubumuzda bir arkadaşta bugün şiddetli ağrıdan söz ettide o yeni doğum yaptı doğum ağrısı bile daha hafifti dedi en son narkotik uyuşturucu vermişler hatta sonuç kum dokuyormus ve taş varmış sende şiddetleniyor diyince aklıma geldi sende de olabilir mi diye ama tahlilde çıkardı kum olsaydi demekki enfeksiyon sebep veriyor çok geçmiş olsun canım inşallah sabaha hiç bisey kalmazİdrarımda enfeksiyon olduğunu söyledi doktor ilaç verdi bugün canım
Ayy deme ya çok üzüldüm şuan daKuzum eşim rahmetlik oldu malesef bu ikinci evlilik
Canım ne düşünüyorsun?Kızlar merhaba ya ben kendimi psikolojik olarak biraz kötü hissediyorum aranızda böyle olan var mı acaba yada yaşayıp geçiren napabilirim
Anladım canım. Çok teşekkür ederim inşallah geçer bakalım bekliyorumAnne grubumuzda bir arkadaşta bugün şiddetli ağrıdan söz ettide o yeni doğum yaptı doğum ağrısı bile daha hafifti dedi en son narkotik uyuşturucu vermişler hatta sonuç kum dokuyormus ve taş varmış sende şiddetleniyor diyince aklıma geldi sende de olabilir mi diye ama tahlilde çıkardı kum olsaydi demekki enfeksiyon sebep veriyor çok geçmiş olsun canım inşallah sabaha hiç bisey kalmaz
Amin Allah AminAyy deme ya çok üzüldüm şuan daAllah rahmet eylesinnn canım benim
Kuzum aslında ben gebeliğin ilk 16 haftasını çok zor geçirdim hep hastaneye yattım üç ay evden sadece hastaneye gitmek için çıktım hep evdeydim geri kalan zamanlarda annem geldi bir buçuk ay o baktı bana sağ olsun ama ben hazırlanmayı giyinmeyi dışarda bir şeyler yapmayı unutmuşum adeta annem gitti dün evde yalnız kaldım biraz kötü oldum yalnızlıkta eşimde bende çok yıprandık bu süreçte anneme evim bir saatlik mesafede bugünde kötü olunca eşim alıp getirdi beni şimdi kafam bulandı benimde acaba neden böyle oluyorum diye ne zaman atlatırım diye düşünmeye başladımCanım ne düşünüyorsun?Ara ara buradaki herkesin kötü hissettiği zamanların olduğundan eminim. Her şey toz pembe değil maalesef yeri geliyor kötüyüz yeri geliyor iyiyiz. Sana böyle hissettiren şey nedir? Ama emin ol o an yaşadığımız sıkıntı her ne olursa olsun, geçmezmiş gibi gelen en kötü yaşadıklarımız da olsun bir gün geride kalıyor. Ben her zaman yapamasam da kötü hissettiğim zaman bunu atlattığımda nasıl olacağımı hayal edip ona tutunurum. Belki bu düşünce seni de iyi hissettirir.
Ben de benzer durum yaşadım hep yattım, kanama alanlarım vardı. Bebeğin ikizi gelişmedi 14. haftaya kadar kesesinin kaybolmasını bekledik. Diğer bebeği de tehlikeye sokuyordu. Sonra kayboldu ama kanama alanları devam edince yine kalkamadım. Tam artık iyi hissediyorum yavaş yavaş ayaklanayım dedim onda da sancı başladı yine yatışa geçtim. Yani seni çok iyi anlıyorum çünkü bu süreç insanın sosyalliğini yok ediyor, kendimizle çok başbaşa kaldığımız için de kafa seslerimize çok maruz kalıyoruz. Benim eşim yemekleri yapıyor hafta sonu annem gelip temizliğimi yapıyor. Bu şekilde devam ediyorum. Sürekli yatınca da kafamda çok kurduğum şeyler oluyor tabii herkesin taktığı şeyler farklı ama her şey geride kalacak. Bu sadece bir süreç ve eminim bu günlerimizin, bu zorlukların mükafatını belki de çok hayırlı olacak bize şans getirecek bir evlatla yaşayacağız. Bu zamanlar sonsuza kadar sürmeyecekKuzum aslında ben gebeliğin ilk 16 haftasını çok zor geçirdim hep hastaneye yattım üç ay evden sadece hastaneye gitmek için çıktım hep evdeydim geri kalan zamanlarda annem geldi bir buçuk ay o baktı bana sağ olsun ama ben hazırlanmayı giyinmeyi dışarda bir şeyler yapmayı unutmuşum adeta annem gitti dün evde yalnız kaldım biraz kötü oldum yalnızlıkta eşimde bende çok yıprandık bu süreçte anneme evim bir saatlik mesafede bugünde kötü olunca eşim alıp getirdi beni şimdi kafam bulandı benimde acaba neden böyle oluyorum diye ne zaman atlatırım diye düşünmeye başladım
Ah kuzum sende çok zor günler yaşamışsın kıyamam sana inşallah bundan sonra her şey sağlıkla sıhhatle ilerleyecekBen de benzer durum yaşadım hep yattım, kanama alanlarım vardı. Bebeğin ikizi gelişmedi 14. haftaya kadar kesesinin kaybolmasını bekledik. Diğer bebeği de tehlikeye sokuyordu. Sonra kayboldu ama kanama alanları devam edince yine kalkamadım. Tam artık iyi hissediyorum yavaş yavaş ayaklanayım dedim onda da sancı başladı yine yatışa geçtim. Yani seni çok iyi anlıyorum çünkü bu süreç insanın sosyalliğini yok ediyor, kendimizle çok başbaşa kaldığımız için de kafa seslerimize çok maruz kalıyoruz. Benim eşim yemekleri yapıyor hafta sonu annem gelip temizliğimi yapıyor. Bu şekilde devam ediyorum. O yüzden kafamda çok kurduğum oluyor tabii herkesin taktığı şeyler farklı ama her şey geride kalacak. Bu sadece bir süreç ve eminim bu günlerimizin, bu zorlukların mükafatını belki de çok hayırlı olacak bize şans getirecek bir evlatla mükâfatını yaşayacağız. Bu zamanlar sonsuza kadar sürmeyecek
Yalnızlık güzel ama fazlası kafayı yedirtiyorAh kuzum sende çok zor günler yaşamışsın kıyamam sana inşallah bundan sonra her şey sağlıkla sıhhatle ilerleyecekevet gerçekten en büyük sıkıntı kafa seslerimiz sanırım durmadan kendimizi dinliyoruz ve bu biraz olumsuz etkiliyor. Bende yalnızlıktan keyif alan biriydim ama şu zor süreçten sonra böyle oluşum şaşırttı ama dediğin gibi geçecek inşallah
Kızlar yalnız değilsiniz, ben yalnızda değilim ya da dışarı çıkma gezme gibi problemim de yok amaaaa bende aynı şeyleri yaşıyorum.. Yani mesela iki gün iyiysem diğer gün kendimi kötü hissediyorum. Normalde bende yalnızlığı seven bir insandım ama sırf kendimle başbaşa kalıp kendimi dinlemeyeyim diye dışarı çıkmak ya da birilerine gitmek istiyorum. Ama bence de geçicek veee bugünleri unutucaz bile. Yani bence genel anlamda kadınlar bu durumları yaşıyordur. Çünkü hormonlarımız da etkili oluyor. Ben ağlarken gülen bir insan oldum mesela, ya da aklımda sürekli bir şeyler düşünen bu iyi veya kötü fark etmiyor. Ama olsun bence bu da gebeliğin bir parçası ve böyle de kabul etmeliyiz ve devam etmeliyiz. Her şey çok güzel olcak inanıyorum benYalnızlık güzel ama fazlası kafayı yedirtiyorben verimli geçireyim bir şeyler araştırıp öğreneyim diyorum bu süreçte ama yok hiçbir şeye hevesim maalesef. Hamile kalmak için çok çabaladım ve çok şükür hamileyim ama böyle hayal etmemiştim biraz da yorulmuşum sanırım şimdi tam anlamıyla idrak edemiyorum herhalde. Sağlıkla kavuşayım da her şeyi öğrenirim modundayım. Geçecek canım geçecek inşallah kucağımıza sağlıkla aldığımız gün her şey geçecek
İndirimi başlamadı kuzum oranınBende hep trendyola bakıyorum hiç favorilediğim ürünlere indirim yokbende bu gün karın sancılarım var sanırım yine gaz kabızlıkdan dolayı ve halsizim sanki
canım çok acı ….artık hep mutlu olursun inşallahYok kesinlikle hazır diğildim şimdi öyle konuşmağıma bakma..benim hep hayalim vardı beyaz üniforma giyinicem doktorlarla toplantılara gidicem kendi param olucak anneme babama bakıcam onlar için harclıcam gerçektende öyle olduarkadaşlar evleniyordu çocuk yapıyordu bende onların yerine seviniyordum gerçi ben 30 evlendim ama 5 ayın gelini oldum çok acı günlerim oldu eşim amaliyata girdi ve çıkmadı..ondan sonra daha çok korktum evlenmeye ama şükür geç olsa bile mutluyum
Canım ben şunu aldım, çok araştırdımKuzum bence buna bu kadar para verme . Görümcem pediatrist. İlk 3 ay için koltukaltı herhangi bi markanın ateş ölçerini kullanabilirsin, 3 aydan sonra kullanman için ise braun kulaktan ölçerlerden alalım dedi .
Benim 7 dk sürdü ama her yerini de gördük neden az sürdü ki acabaKızlar doktor muayenesi bitti 40 dk sürdüsuyu çok değil ama az da değil dedi. Ağırlığı 440 gr hafta olarak ise 23 hafta olmuş nerdeyse 2 hafta önde uzun boylu olacak muhtemelen de dedi şimdilik her şey yolunda inşallah böyle devam eder
Kesinlikle fazlası zararmılYalnızlık güzel ama fazlası kafayı yedirtiyorben verimli geçireyim bir şeyler araştırıp öğreneyim diyorum bu süreçte ama yok hiçbir şeye hevesim maalesef. Hamile kalmak için çok çabaladım ve çok şükür hamileyim ama böyle hayal etmemiştim biraz da yorulmuşum sanırım şimdi tam anlamıyla idrak edemiyorum herhalde. Sağlıkla kavuşayım da her şeyi öğrenirim modundayım. Geçecek canım geçecek inşallah kucağımıza sağlıkla aldığımız gün her şey geçecek
Siz hangi doktora gittiniz?Benim 7 dk sürdü ama her yerini de gördük neden az sürdü ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?