2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Merhaba ben ilacsiz adet goremiyorum . Rahim duvarim ince ve estroidim cok dusuk. Estrodiol ilaclarla adet oluyorum. Doktorum adete gerek yok femara kullan 5 gun sonra gel aşılama için basliycaz dedi. Adet gormeden aşılamaya basliyarak yumurta buyutmek oluyormu? Yumurta rezervlerim yuksek. Amh falanda normalinde ama 3 aydir ilaci birakdim diye adet olmadim adetsizken femaraya basladim aşılama olucak. boyle bisey gordunuzmu hic?

Daha önce konusu geçmişti doğru hatırlamışım ben de ona gittim, 10 dk civarı sürdü ama her şeyi en az iki kere kontrol etti. Daha uzun süreler duyunca benim de kafam karışıyo.
Eşim baştan sona video çekti de bende ordan biliyorum dksını. 30-40 dkları duyunca insan acaba benim çocuğuma bakılmadı mı diyor

Eşim baştan sona video çekti de bende ordan biliyorum dksını. 30-40 dkları duyunca insan acaba benim çocuğuma bakılmadı mı diyor
Ben de aynı endişeye düştüm, bakarken bize hiç anlatmıyor ya o yüzden mi acaba diyorum. Ben dün şehir hastanesine de gittim ayrıntılıya kısa sürdüğü için bir göz daha baksın istedim orada da prof.tu farklı bir sonuç söylemedi o yüzden içiniz rahat olsun bence

Allahtan bakarken her yerine geldiğinde normal dedi gördük yani bizde alanında baya profesyonel olduğunu düşünüyorum

Dr Browns biberonlarında cam seçeneği var.

Kızlar merhaba ya ben kendimi psikolojik olarak biraz kötü hissediyorum aranızda böyle olan var mı acaba yada yaşayıp geçiren napabilirim
Bu günlerde bende kendimi kötü hissediyorum. Kimseyle konuşmak görüşmekte istemiyorum. Annemle kardeşimle bile konuşasım gelmiyor. Bide bende 4 e ve 7 ye giden 2 kız da var. Hergün sabah sabahın 7 buçuğunda sinir stres telaş başlıyor evin içinde dertleri sorunları hiç bitmiyor

Allahtan bakarken her yerine geldiğinde normal dedi gördük yani bizde alanında baya profesyonel olduğunu düşünüyorum
Kesinlikle çok ünlü ve başarılı biri zaten. Hatta şunu unuttum benim damarımda direnç ve küçük bir kist gördü ama dün gittiğim onları söylemedi bile ben sordum bitince öyle baktı tekrardan.

Kesinlikle çok ünlü ve başarılı biri zaten. Hatta şunu unuttum benim damarımda direnç ve küçük bir kist gördü ama dün gittiğim onları söylemedi bile ben sordum bitince öyle baktı tekrardan.
Gelişi güzel bakmış olsaydı görmezdi o zaman Eray beyde. Problem mi peki kist ve direnç olması

bence sorun olan yerde parlama oluyor parlama yoksa 5 dakika bile sürmüyor duydum çok çok iyi hocalar 5 dakika diye şaşırmıştım öyle tahmin ettim

Gelişi güzel bakmış olsaydı görmezdi o zaman Eray beyde. Problem mi peki kist ve direnç olması
Aslında problem ama çok araştırıp strese girmek istemiyorum 100lük coraspin önerdi haftada iki kerede tansiyon takibi dedi. Kendi doktoruma gidince darlayacağım sorularımla şimdilik sabrediyorum

bence sorun olan yerde parlama oluyor parlama yoksa 5 dakika bile sürmüyor duydum çok çok iyi hocalar 5 dakika diye şaşırmıştım öyle tahmin ettim
Eray Çalışkan da oldum detaylıyı baya iyi olduğunu söylüyorlar dediğiniz gibi tecrübe sanırım

Aslında problem ama çok araştırıp strese girmek istemiyorum 100lük coraspin önerdi haftada iki kerede tansiyon takibi dedi. Kendi doktoruma gidince darlayacağım sorularımla şimdilik sabrediyorum
Ne zaman gideceksiniz kendi doktorunuza aman diyim ihmal etmeyin yolumuzun yarısı bitti

Maşallah kuzum ben de az önce doktoru aradım. Tetanos olayım mı diye. Olmak istersen tabi olabilirsin dedi. Bana bıraktı. Sen kaç haftayken oldun canım aşıyı
Doktorum da bana bırakmıştı bende oldum kızımda da 2 doz olmuştum toplamda 5 doz olunması gerekiyormuş ömür boyu koruyucu jicn bende oğlum 21+3 de oldum cnm

Kuzum ben Fehmi Yazıcıoğluna gidiyorum detaylı için bu dördüncü gidisim olacak ilk önce beyinden başlar sonra yüzüne bakar kulakta kepcelik var mı, yarık dudak var mı, küçük dil nasıl, çene burun çıkıntısı orantılı mi, gözlerin birbirine uzaklığı normal mi sonra kalbe gecer en uzun süren organ kalp kaçak delik var mı diye her pozisyonda kontrol eder, omurga kontrolü yapar, böbrekleri besleyen damarları kontrol eder ikisini aynı anda görmek ister, mide-safra kesesi-dalak kontrolünü yapar dalağı besleyen damara bakar, mesanede çiş var mı diye bakar, kordonu kontrol eder, bebeğin tanisyonunu ölçer, ellerine ayaklarına bakar kemik uzunluklarini alır, cinsiyeti kontrol eder, bize renkli gösterir, rahim ağzı uzunlugunu kontrol eder, benim damar atimlarima bakar, kapanışı plesanta ile yapar yeri iyi mi durumu nasıl kontrol eder artık aşamaları ezberledim ilk gidecek olan arkadaşlarım belki neye bakacak diye merak edebilir o yuzden uzun yazdim ve rahat 40 dk. sürüyor

Ne zaman gideceksiniz kendi doktorunuza aman diyim ihmal etmeyin yolumuzun yarısı bitti
Yok yok ihmal etmiyorum telefonla konuştuk zaten raporu ona da göndermişler şimdilik bir sıkıntı yok ama yüz yüzeyken daha çok sorabilirim haftaya gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…