2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
E bebekte 3.299 tl daha düşer mi diye kolluyorum bende , telefona bağlanılan kameralar nasıl acaba bir de kafam ona takıldı
Düşmese bile ben alıcam çünkü bana kesin lazım yatak odası yukarı kat bende..bu telefona bağlanıyor yorumları iyi olduğu için almak istiyorum tabi ama denicem

Benim oluyor canım. Hatta tuvaletten kalkarken o yüzden acı hissediyorum vücudumda. Ama bence anormal bir şey değil ya . Belki de tuvaletimizi 1-2 saat bile tuttuğumuz içindir.
Gün içinde hareket ettikçe geçiyor mu seninki de kuzum ? Sanki gece dayak yemişim gibi uyanıyorum hep . O da olabilir gece uyurken tuvalet tutulduğu için belki yanlarım böbrek taraflarım ondan ağrıyodur

Canim banyo destek şeysi ne işe yarıyor bebeği inun üstüne yatırıp mi yıkıyoruz duramaz çocuk orda gibi geldi bana

Gün içinde hareket ettikçe geçiyor mu seninki de kuzum ? Sanki gece dayak yemişim gibi uyanıyorum hep . O da olabilir gece uyurken tuvalet tutulduğu için belki yanlarım böbrek taraflarım ondan ağrıyodur
Evet kuzum geçiyor . Sabah böyle midem falan sırtıma yapışmış gibi acıyor sen düşün

Canim banyo destek şeysi ne işe yarıyor bebeği inun üstüne yatırıp mi yıkıyoruz duramaz çocuk orda gibi geldi bana
Canım ben küvet almiycam oğlanın şişme havuzu var onu kullanicam içine de köpüklü olan destek şeysi olamayacagi için bunu alırım dedim arkadaşım bundan kullandı çok memnun kalmıştı bende ilk kez deneyimliycem inşallah memnun kalırım bide ben ilk zamanlar şampuan kullanmamayı düşünüyorum hani videolar varya dolu küvetin içine çocuğun üzerine ince bir muslin örtüp yüzdürür gibi suya sokuyorlar öyle yapmayı düşünüyorum

Kızlar ben biberon almaktan vazgeçtim doulam önceden alma negatif hipnoz yapıyor beyne etki edip annenin sütünü azaltıyor dedi gerektiğinde al hemen heryerde bulabileceğin birşey zaten dedi
Ben de Şuan almıyorum. Önceliğim park yatak oto koltuğu ve bebek arabası. Hiçbirini alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…