Düşmese bile ben alıcam çünkü bana kesin lazım yatak odası yukarı kat bende..bu telefona bağlanıyor yorumları iyi olduğu için almak istiyorum tabi ama denicem
Benim oluyor canım. Hatta tuvaletten kalkarken o yüzden acı hissediyorum vücudumda. Ama bence anormal bir şey değil ya . Belki de tuvaletimizi 1-2 saat bile tuttuğumuz içindir.
Gün içinde hareket ettikçe geçiyor mu seninki de kuzum ? Sanki gece dayak yemişim gibi uyanıyorum hep . O da olabilir gece uyurken tuvalet tutulduğu için belki yanlarım böbrek taraflarım ondan ağrıyodur
Ben de xiaomi var kuzum. Wi-Fi ile çalışıyor telefondan tabletten uygulama ile bakıyorsun. Şu an kullanıyoruz biz köpeğimiz için zaten onu. Gece görüşü de çok iyi
Fikir degistirmezsem almak istediğim bunlar... aventin biberonu dün gece kuponluydu 165e düşmüştü ama geç gördüm yetişemedim gece 12 de bitti kupon Allah'tan büyük para tutacak şeyleri almıştım bianda hepsini almak çok zor ya çok pahalı herşey
Gün içinde hareket ettikçe geçiyor mu seninki de kuzum ? Sanki gece dayak yemişim gibi uyanıyorum hep . O da olabilir gece uyurken tuvalet tutulduğu için belki yanlarım böbrek taraflarım ondan ağrıyodur
Eray hocayı bende biliyorum canım çok iyidir , bende 2. Kez bir başka doktora görüneyim diyorum muayene detaylı ultrason güncel fiyatı ne kadar bir de yeni açılan izmitteki muayenesine mi gittiniz
Canım ben küvet almiycam oğlanın şişme havuzu var onu kullanicam içine de köpüklü olan destek şeysi olamayacagi için bunu alırım dedim arkadaşım bundan kullandı çok memnun kalmıştı bende ilk kez deneyimliycem inşallah memnun kalırım bide ben ilk zamanlar şampuan kullanmamayı düşünüyorum hani videolar varya dolu küvetin içine çocuğun üzerine ince bir muslin örtüp yüzdürür gibi suya sokuyorlar öyle yapmayı düşünüyorum
Kızlar merhaba, birkaç haftadır burayı takip ediyordum ve bana gerçekten çok faydası oluyor, ben de artık üye olup yazayım dedim BBuddy x
beni de listeye ekleyebilir misin? Yaş 39, Sat:28 Haziran, Kese:4+3, Kalp:5+3, Erkek
İsmine karar veremedik daha
Kızlar ben biberon almaktan vazgeçtim doulam önceden alma negatif hipnoz yapıyor beyne etki edip annenin sütünü azaltıyor dedi gerektiğinde al hemen heryerde bulabileceğin birşey zaten dedi
Kızlar ben biberon almaktan vazgeçtim doulam önceden alma negatif hipnoz yapıyor beyne etki edip annenin sütünü azaltıyor dedi gerektiğinde al hemen heryerde bulabileceğin birşey zaten dedi
Cook güzeller yaaa sağlıkla giysin prenses ben dün LCW bebek mağazası vardı ama sadece bebek için yapmışlar ona girdim Allah'ım aklımı kaçıracaktım öyle güzel şeyler varki orayada bak mutlaka kuzum