2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ya çocuk olsa olur da bebeğe küvet gerekmez mi? Ben de kumtel in minik ısıtıcısı var yıkadığım odaya onu açıp öyle yıkarım diyorum
Bende dedim bebek elden kayar gider minicik şey küvete tül asar içine mislinle koyar yıkarım diyordum öyle okudum dedim 1 Aydan sonra bir eldiven gitmiş bebek kaymadın diye yüz üstü eline yatırmış yıkamış başka birisi altına tayt gitmiş kucağına koymuş elinde öyle yıkamış bebek kaymasın diye dedim su ısısını nasıl ayarladınız su içine derece de alırım diyordum duyduklarıma şok oldum elin alışıyor zaten o su sıcaklığına anlıyorsun dediler ama ben yine de alıcam küvet katlanabilir içine file kaymasın diye ben öyle hadi elimde tuttum yıkarım da su derecesini elimle ayarlayamam

Kızlar ben biberon almaktan vazgeçtim doulam önceden alma negatif hipnoz yapıyor beyne etki edip annenin sütünü azaltıyor dedi gerektiğinde al hemen heryerde bulabileceğin birşey zaten dedi
Aynen doğunca her yerden biberon bir şekilde hemen alabiliyorsun bende 1 tane hastanede lazım olur diye alacağım sonrasına bakarız duruma göre siye düşündüm

Amin kuzum rabbim gönül rahatlığı versin size inşallah begendigin herşeyi alıp bebislerinin üzerinde görmek nasip olsun

Benim eltim yazın doğum yaptı hergun mutfak lavabosunda yıkıyordu çocuğu afsgagsga al sana bir şok daha

Bana katlanabilir küvetlerden alacağım dedim çevreme zaten 1 aya alışıyorsun öyle saatlerce de yıkanmıyor bebek resmen duşa beraber girip elde yıkıyorsun 5 dk ya çıkıyorsun dediler doğru mu ya
Bence doğru geçen günde burda yazdım öyle düşündüğümüz gibi hiç olmuyor kardeşimde gördüm

Kızlar ben biberon almaktan vazgeçtim doulam önceden alma negatif hipnoz yapıyor beyne etki edip annenin sütünü azaltıyor dedi gerektiğinde al hemen heryerde bulabileceğin birşey zaten dedi
Ya niye ki ben biberonu sadece sağdığım sütleri veririm gibi düşünerek alıyordum oysakii

Ahahahha döndüm gibi. Akşam 8de yattım valla. Sen ne alacaksın kuzum görünce atayım hemen
Kııız benim henüz almadıklarım küvet, törpü, tırnak makası, tarak, banyo havlusu falan var. Aldıklarınızdan atın

Bence küvet mantıklı kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…