2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
çom teşekkür ederim canım

Eray çalışkana giden arkadaşlar yeni açılan özel muayenesine mi gittiniz yoksa Okan üni ye mi , bende 2. Bir doktor olarak gitmeyi düşündüm de detaylı ultrason be muayene ücretleri ne kadar

Eray çalışkana giden arkadaşlar yeni açılan özel muayenesine mi gittiniz yoksa Okan üni ye mi , bende 2. Bir doktor olarak gitmeyi düşündüm de detaylı ultrason be muayene ücretleri ne kadar
Sizde galiba izmitleriniz hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba şuan

Benim oluyor canım. Hatta tuvaletten kalkarken o yüzden acı hissediyorum vücudumda. Ama bence anormal bir şey değil ya . Belki de tuvaletimizi 1-2 saat bile tuttuğumuz içindir.

Demek hepimizde dönem dönem olacak bu durum bende kendimden korktum ben mi normal değilim psikolojik olarak çok mu kötüyüm diye sanırım hormonların da etkisi ile oluyor inşallah fiziksel ve psikolojik olarak en güzel şekilde geçiririz bu süreci

Benim 7 dk sürdü ama her yerini de gördük neden az sürdü ki acaba
Benim her muayenem uzun sürüyor doktorum riskli gebelik doktoru o yüzden herhalde her şeye ayrıntılı bakıyor. Normal muayenem de uzun sürüyor hep ama bundan önceki doktorum 2dk bile bakmıyordu o yüzden değiştirdim zaten

Ben muğla da yaşıyorum Burda detaylı ultrason yapıldı bu hafta fakat yüzüstü durduğundan bazı organları göremedi , bir ayağımda Kocaeli’de 30 sene orda yaşadım gezmeye gelince Eray hocayı biliyorum bir de ona da görünsem mi diye sordum

Kesinlikle çok ünlü ve başarılı biri zaten. Hatta şunu unuttum benim damarımda direnç ve küçük bir kist gördü ama dün gittiğim onları söylemedi bile ben sordum bitince öyle baktı tekrardan.
Eray hocayı bende biliyorum canım çok iyidir , bende 2. Kez bir başka doktora görüneyim diyorum muayene detaylı ultrason güncel fiyatı ne kadar bir de yeni açılan izmitteki muayenesine mi gittiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…