2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Teşekkürler kuzum aydınlattığın için inşallah istediğin gibi sağlıkla kullanman nasip olsun

amiiiin inşallah
Burada yok kuzum. Bir tane lcw var gittim hiçbir şey beğenmedim çok küçüktü zaten. Ben hep internet mecburen

Kuzum benim aslında tek tük şeyler kaldı buyuk masraflari hep almıştım özellikle ateş ölçer ve nebulizator yada buhar makinesi bakıyorum en pahalı alacağım şey onlar kaldı
Oooo sen de hiçbir şey kalmamış kuzum ya biz de ateş ölçer iyisinden vardı eskiden almıştık. Ama ben de buhar makinesi düşünüyorum hiç de görmedim paylaşan bakalım

Ya ben hiçbirsey almış değilim herkes biseyker almış bir tek battaniye korkularim önüne geçiyor sanırım

Ya ben hiçbirsey almış değilim herkes biseyker almış bir tek battaniye korkularim önüne geçiyor sanırım
Bende saha hiçbir şey almadım sanırım bu indirimden de almayacağım korkularımı hala yenemedim zamanında elbet Allah nasip ederse alırız diye düşündüm

amiiiin inşallah
Burada yok kuzum. Bir tane lcw var gittim hiçbir şey beğenmedim çok küçüktü zaten. Ben hep internet mecburen
AA doğru sen doğu gorevindeydin kuzum bak eğer beğendiğin model olursa gönder burdan resmini çekerim atarım sana canli görürsün bazen anlaşılmıyor ya telefondan

Kim olmaz ki bana 12. Hafta erkek olabilir demişti şimdi kız derse ben şok

Bana katlanabilir küvetlerden alacağım dedim çevreme zaten 1 aya alışıyorsun öyle saatlerce de yıkanmıyor bebek resmen duşa beraber girip elde yıkıyorsun 5 dk ya çıkıyorsun dediler doğru mu ya

Bende saha hiçbir şey almadım sanırım bu indirimden de almayacağım korkularımı hala yenemedim zamanında elbet Allah nasip ederse alırız diye düşündüm
Kuzum bende çok korkuyordum sende kayıp yaşamıştın diye hatırlıyorum eşya aldıktan sonra. Bir arkadaşım var onunla konuştum oda bebeğini doğumdan sonra kaybetti ve tekrar hamile kaldı sağlıcakla kucağına aldı bebeğini sakın kaybinla kıyaslama onun rıskı nasibi baskaydi bunun başka bu bebeğinin de hakkı var ismini de koy kiyafetinide al rahat rahat sev dedi o kadar içim rahatladı ki... Rabbimin izniyle sağlıkla dünyaya gelecekler sağlıkla buyuyecekler biz içimizi ferah tutalım onlarda strese girip üzülmesin gerçekten hissediyorlar

İnşallah canım benim sağlık olsun yeter ki ama bu korkukar da herşeyin önüne geçiyor bende bununla başa çıkamıyorum bazen çok yoruyor beni kayıp yaşayınca böyle oluyor neyse kimsenin moralini bozmayayim herşey güzel olsun sağlıkla kavusalim inşallah

Bana katlanabilir küvetlerden alacağım dedim çevreme zaten 1 aya alışıyorsun öyle saatlerce de yıkanmıyor bebek resmen duşa beraber girip elde yıkıyorsun 5 dk ya çıkıyorsun dediler doğru mu ya
Ya çocuk olsa olur da bebeğe küvet gerekmez mi? Ben de kumtel in minik ısıtıcısı var yıkadığım odaya onu açıp öyle yıkarım diyorum

Aslında doğru diyorsun canım herkes isim koy ismiyle sev onları benimse dedi kötü enerji verme dediler o da mantıklı ama psikolojik olarak insan o adımı atamıyor bi ilk adımı atsak devamı gelecek de işte eşimde diyor 6. Ayı bekleyelim bi aslında olacağı varsa oluyor ilk kayıpla bunun alakası yok diye doktorlar da dedi ama işte o iç burukluğumu denir korku var eşimde de var bende de o da bu konuda çok duygusal ne yapacağımızı bilemedik bakıp bakıp favoriliyoruz sadece Allah almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…