- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Teşekkürler kuzum aydınlattığın içinCanım ben küvet almiycam oğlanın şişme havuzu var onu kullanicamiçine de köpüklü olan destek şeysi olamayacagi için bunu alırım dedim arkadaşım bundan kullandı çok memnun kalmıştı bende ilk kez deneyimliycem inşallah memnun kalırım bide ben ilk zamanlar şampuan kullanmamayı düşünüyorum hani videolar varya dolu küvetin içine çocuğun üzerine ince bir muslin örtüp yüzdürür gibi suya sokuyorlar öyle yapmayı düşünüyorum
Kuzum benim aslında tek tük şeyler kaldı buyuk masraflari hep almıştımAhahahha döndüm gibi. Akşam 8de yattım valla. Sen ne alacaksın kuzum görünce atayım hemen
Oy yerim sağlıcakla kullanın
Rica ederim kuzum aminnn hepimize inşallahTeşekkürler kuzum aydınlattığın içininşallah istediğin gibi sağlıkla kullanman nasip olsun
amiiiin inşallahCook güzeller yaaa sağlıkla giysin prensesben dün LCW bebek mağazası vardı ama sadece bebek için yapmışlar ona girdim Allah'ım aklımı kaçıracaktım öyle güzel şeyler varki orayada bak mutlaka kuzum
Oooo sen de hiçbir şey kalmamış kuzum yaKuzum benim aslında tek tük şeyler kaldı buyuk masraflari hep almıştımözellikle ateş ölçer ve nebulizator yada buhar makinesi bakıyorum en pahalı alacağım şey onlar kaldı
Amin kuzum inşallahOy yerim sağlıcakla kullanın
Bende saha hiçbir şey almadım sanırım bu indirimden de almayacağım korkularımı hala yenemedim zamanında elbet Allah nasip ederse alırız diye düşündümYa ben hiçbirsey almış değilim herkes biseyker almış bir tek battaniye korkularim önüne geçiyor sanırım
AA doğru sen doğu gorevindeydin kuzum bak eğer beğendiğin model olursa gönder burdan resmini çekerim atarım sana canli görürsün bazen anlaşılmıyor ya telefondanamiiiin inşallah
Burada yok kuzum. Bir tane lcw var gittim hiçbir şey beğenmedim çok küçüktü zaten. Ben hep internet mecburen
Kim olmaz kiAmin kuzum inşallahyeni başlıyorum daha alışverişe bir de erkek derse şok olurum arkadaşıma erkek demişti o da hep böyle erkek tipli renkler almıştı sonradan kız oldu bebişi hiç pembiş koyafeti de yok çocuğun
Oyyyy teşekkür ederim kuzumAA doğru sen doğu gorevindeydin kuzum bak eğer beğendiğin model olursa gönder burdan resmini çekerim atarım sana canli görürsün bazen anlaşılmıyor ya telefondan
12.hafta bana da erkek dediKim olmaz kibana 12. Hafta erkek olabilir demişti şimdi kız derse ben şok
Kuzum bende çok korkuyordum sende kayıp yaşamıştın diye hatırlıyorum eşya aldıktan sonra. Bir arkadaşım var onunla konuştum oda bebeğini doğumdan sonra kaybetti ve tekrar hamile kaldı sağlıcakla kucağına aldı bebeğini sakın kaybinla kıyaslama onun rıskı nasibi baskaydi bunun başka bu bebeğinin de hakkı var ismini de koy kiyafetinide al rahat rahat sev dedi o kadar içim rahatladı ki... Rabbimin izniyle sağlıkla dünyaya gelecekler sağlıkla buyuyecekler biz içimizi ferah tutalım onlarda strese girip üzülmesin gerçekten hissediyorlarBende saha hiçbir şey almadım sanırım bu indirimden de almayacağım korkularımı hala yenemedim zamanında elbet Allah nasip ederse alırız diye düşündüm
İnşallah canım benim sağlık olsun yeter ki ama bu korkukar da herşeyin önüne geçiyor bende bununla başa çıkamıyorum bazen çok yoruyor beni kayıp yaşayınca böyle oluyor neyse kimsenin moralini bozmayayim herşey güzel olsun sağlıkla kavusalim inşallahBende saha hiçbir şey almadım sanırım bu indirimden de almayacağım korkularımı hala yenemedim zamanında elbet Allah nasip ederse alırız diye düşündüm
Ya çocuk olsa olur da bebeğe küvet gerekmez mi? Ben de kumtel in minik ısıtıcısı var yıkadığım odaya onu açıp öyle yıkarım diyorumBana katlanabilir küvetlerden alacağım dedim çevreme zaten 1 aya alışıyorsun öyle saatlerce de yıkanmıyor bebek resmen duşa beraber girip elde yıkıyorsun 5 dk ya çıkıyorsun dediler doğru mu ya
Artık senin değişmez kuzum inşallah12.hafta bana da erkek dedi16 ve 19de kız dedi. Bir dahaki detaylı
Aslında doğru diyorsun canım herkes isim koy ismiyle sev onları benimse dedi kötü enerji verme dediler o da mantıklı ama psikolojik olarak insan o adımı atamıyor bi ilk adımı atsak devamı gelecek de işte eşimde diyor 6. Ayı bekleyelim bi aslında olacağı varsa oluyor ilk kayıpla bunun alakası yok diye doktorlar da dedi ama işte o iç burukluğumu denir korku var eşimde de var bende de o da bu konuda çok duygusal ne yapacağımızı bilemedik bakıp bakıp favoriliyoruz sadece Allah almayı nasip etsin inşallahKuzum bende çok korkuyordum sende kayıp yaşamıştın diye hatırlıyorum eşya aldıktan sonra. Bir arkadaşım var onunla konuştum oda bebeğini doğumdan sonra kaybetti ve tekrar hamile kaldı sağlıcakla kucağına aldı bebeğini sakın kaybinla kıyaslama onun rıskı nasibi baskaydi bunun başka bu bebeğinin de hakkı var ismini de koy kiyafetinide al rahat rahat sev dedi o kadar içim rahatladı ki... Rabbimin izniyle sağlıkla dünyaya gelecekler sağlıkla buyuyecekler biz içimizi ferah tutalım onlarda strese girip üzülmesin gerçekten hissediyorlar
Bunu bende duymuştum sadece 1 tane alıcam ya hastanede lazım olursaKızlar ben biberon almaktan vazgeçtim doulam önceden alma negatif hipnoz yapıyor beyne etki edip annenin sütünü azaltıyor dedi gerektiğinde al hemen heryerde bulabileceğin birşey zaten dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?