Ah inşallah canım evet bana Progestan fitil verdi vajinal yoldan bidaha zaten 20 sinde gözükecem kendi doktoruma. Herhangi bi kanama olursa onu engellesin diye veriyorum korkma dedi
2 gündür tekrar başladı kuzum. İnşallah yine gider.
İnşallah benimki de bebiştir ya odaklanıp bi bakamadım ki kötü olmaktan yarın boş günüm tamamen minnoşuma odaklanacağım inşallah
İnşallah canım bel ağrım arda bir oluyor ama bazen bıçak saplanır gibi karnıma sızı girip geçiyor bide artık akşamları çok gerilmeye başladı karnım büyüyoruz
Kızlar bende katlanır küvet seti aldım çok güzel hobby life eşimde kendi yıkayabileceğini iddia etti ama ben yine de aldım çünkü hemen kucağımda falan yıkayamam park yatak olarak da huggy napp 8 İn 1var ona bakıyorum anne yanı olup yatağıma birleşmesi önemli diiye düşünüyorum birde sallanıyor özellikleri ve yorumları güzel bakmak isteyen annişler bakabilir
Kızlar bende katlanır küvet seti aldım çok güzel hobby life eşimde kendi yıkayabileceğini iddia etti ama ben yine de aldım çünkü hemen kucağımda falan yıkayamam park yatak olarak da huggy napp 8 İn 1var ona bakıyorum anne yanı olup yatağıma birleşmesi önemli diiye düşünüyorum birde sallanıyor özellikleri ve yorumları güzel bakmak isteyen annişler bakabilir
Yani arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarı ile yatak ile birleşmesi güzel başlarda kolayca emzirmek için alt açma ünitesi sinekliği sallanabilme özelliği tekerlekleri her şeyi var bu bahsettiğimin yorumları da güzel kuzum alanlar memnum kalmış elele baby e bakmıştım ama aralarında bir fark göremedim bunu alacağım sanırım
Ayrıntılı ultrason randevumdan çıktım kızlar. Çok şükür herşey yolunda ogluşumda bi sıkıntı yok. Plasenta ön duvardaymış o yüzden hareketlerini az hissediyormuşum. Güçlü vurduğu zamanlarda hissedersin onun dışında ki hafif hareketleri dönmelerini hissedemezsin plasenta arada duvar görevi görüyor dedi. Bi tek amniyon suyunda hafif bi azalma var şuanlık ciddi bi durum yok ama takip edilmesinde fayda var dedi. Çoğaltmak için ne yapmak lazım peki dedim. O senin elinde olan bişey değil sen azaltıp çoğaltamazsın dedi.
Kızlar kıyafetleri dolaba nasıl diziceksiniz bana bir fikir verin takımlari bir katladim ayrı aldığım altlari, çıtçıtlı zibinlari ve tulumları ayrı katladim büyük olanlari da üst katında katladim ama çok hoşuma gitmedi dolapta duruşu acaba organizer mi alsam ya çok dağınık geliyor gözüme baya kıyafet oldu artık düzgün gözüksün istiyorum
Dolapta ben sanırım kullanmam canım takımları askılıktan asıcam güzel dursun diye zıbınları organizere düşünüyorum..sadece tek üst ve alt giyimleri dolapa koyucam
Yani arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarı ile yatak ile birleşmesi güzel başlarda kolayca emzirmek için alt açma ünitesi sinekliği sallanabilme özelliği tekerlekleri her şeyi var bu bahsettiğimin yorumları da güzel kuzum alanlar memnum kalmış elele baby e bakmıştım ama aralarında bir fark göremedim bunu alacağım sanırım