2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
2 gündür tekrar başladı kuzum. İnşallah yine gider.
İnşallah benimki de bebiştir ya odaklanıp bi bakamadım ki kötü olmaktan yarın boş günüm tamamen minnoşuma odaklanacağım inşallah
Bebiştir bebiştir yavaş yavaş belli ediyorlar artık kendilerini

Kızlar bende katlanır küvet seti aldım çok güzel hobby life eşimde kendi yıkayabileceğini iddia etti ama ben yine de aldım çünkü hemen kucağımda falan yıkayamam park yatak olarak da huggy napp 8 İn 1var ona bakıyorum anne yanı olup yatağıma birleşmesi önemli diiye düşünüyorum birde sallanıyor özellikleri ve yorumları güzel bakmak isteyen annişler bakabilir

Ben de park yatak bakıyorum ama özellik ne bakmalıyız aralarda ne fark var onu bilmiyorum hepsi görünüşte aynı

Ben de park yatak bakıyorum ama özellik ne bakmalıyız aralarda ne fark var onu bilmiyorum hepsi görünüşte aynı
Yani arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarı ile yatak ile birleşmesi güzel başlarda kolayca emzirmek için alt açma ünitesi sinekliği sallanabilme özelliği tekerlekleri her şeyi var bu bahsettiğimin yorumları da güzel kuzum alanlar memnum kalmış elele baby e bakmıştım ama aralarında bir fark göremedim bunu alacağım sanırım

Gözün aydın canımDarısı detaylıdan gecmeyenlere

Ben mobilyamı alınca ona göre organayzer alıcam daha düzenli dursun diye

Ben ee bakayım kuzum yoyko yu çok beğeniyorum ama neden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…