Dolapta ben sanırım kullanmam canım takımları askılıktan asıcam güzel dursun diye zıbınları organizere düşünüyorum..sadece tek üst ve alt giyimleri dolapa koyucam
Ayrıntılı ultrason randevumdan çıktım kızlar. Çok şükür herşey yolunda ogluşumda bi sıkıntı yok. Plasenta ön duvardaymış o yüzden hareketlerini az hissediyormuşum. Güçlü vurduğu zamanlarda hissedersin onun dışında ki hafif hareketleri dönmelerini hissedemezsin plasenta arada duvar görevi görüyor dedi. Bi tek amniyon suyunda hafif bi azalma var şuanlık ciddi bi durum yok ama takip edilmesinde fayda var dedi. Çoğaltmak için ne yapmak lazım peki dedim. O senin elinde olan bişey değil sen azaltıp çoğaltamazsın dedi.
AAsliyokfotokopisivar
Ben dolap içlerine bundan alıcam inşallah takımları uzun bölmeye teklinkiyafetleri zibinlari falan da kucuk bölmeye koymayi dusunuyorum bakalim
Bugün doktordan geldikten sonra bi ara baya vurdu benim oğlan ben sana kendimi hissettiririm yine de der gibi bide hani küçük çocuklar yüzünü böyle cama yada aynaya falan dayar ya resmen öyle dayamıştı bizim ki yüzünü
Çok sevindim canım. Haftalarımız aynı diye sormak istedim aynı ağrılar bende de başladı dün neredeyse tüm gün. Gerçi bugün yok ama sanırım yatmadan dinlenmeden geçmeyecek. tam ayaklandım diyorum psikolojim alt üst oldu yine
Ben artık ayaklanmayacağım canım sanırım vücuduma ağır geliyor hamilelik o yüzden hemen bir şeyler oluyor o yüzden riske atmak istemiyorum sen de çok ayaklanma bence. Bana serum takmışlardı, ne serumu bilmiyorum ama iyi gelmişti. Bol bol dinlen sen de öyle gerçekten hafifliyor. Ben sol yanıma yatıp belime de yastık koyuyorum o şekilde rahatlıyorum
Bende joie beğeniyorum ama hepsi aynı mantık olduğu için o kadar vermek istemedim bu fiyat performans birde uni baby ürünüymüş sanırım o yüzden alayım dedim
Ben artık ayaklanmayacağım canım sanırım vücuduma ağır geliyor hamilelik o yüzden hemen bir şeyler oluyor o yüzden riske atmak istemiyorum sen de çok ayaklanma bence. Bana serum takmışlardı, ne serumu bilmiyorum ama iyi gelmişti. Bol bol dinlen sen de öyle gerçekten hafifliyor. Ben sol yanıma yatıp belime de yastık koyuyorum o şekilde rahatlıyorum
Haklısın canım açıkçası bende birkaç gün yordum kendimi. Ağrı vs olmayınca rahat hareket ettim. Dün gece saat gecenin 4’ünde doktoruma yazdım sabah ağrıların devam ederse gel demiş. Şükür ki geçmişti gitmedim. Seninde bel ağrın oluyor mu? ben aynısını yaptım bugün canım soluma yatıp belime yastık koymaya başladım. Gerçekten iyi geldi
Bende joie beğeniyorum ama hepsi aynı mantık olduğu için o kadar vermek istemedim bu fiyat performans birde uni baby ürünüymüş sanırım o yüzden alayım dedim