2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Dolapta ben sanırım kullanmam canım takımları askılıktan asıcam güzel dursun diye zıbınları organizere düşünüyorum..sadece tek üst ve alt giyimleri dolapa koyucam
Askilik oğlanın kıyafetleriyle dolu bende dolap düzeni yapınca paylaşırsınız bende ilham alırım hic beceremiyorum böyle şeyleri

aaa benimde plasenta ön taraftaymış. Plasenta kardeşliği

A Asliyokfotokopisivar Ben dolap içlerine bundan alıcam inşallah takımları uzun bölmeye teklinkiyafetleri zibinlari falan da kucuk bölmeye koymayi dusunuyorum bakalim

Eklentiler

• Screenshot_20231102-201429_Trendyol.webp
    28 KB · Görüntüleme: 42
Maalesef o yüzden hareketleri az hissedersin dedi bana da . Olsun yaaa hissettiğimiz kadar artık
Bugün doktordan geldikten sonra bi ara baya vurdu benim oğlan ben sana kendimi hissettiririm yine de der gibi bide hani küçük çocuklar yüzünü böyle cama yada aynaya falan dayar ya resmen öyle dayamıştı bizim ki yüzünü

Ben artık ayaklanmayacağım canım sanırım vücuduma ağır geliyor hamilelik o yüzden hemen bir şeyler oluyor o yüzden riske atmak istemiyorum sen de çok ayaklanma bence. Bana serum takmışlardı, ne serumu bilmiyorum ama iyi gelmişti. Bol bol dinlen sen de öyle gerçekten hafifliyor. Ben sol yanıma yatıp belime de yastık koyuyorum o şekilde rahatlıyorum

Haklısın canım açıkçası bende birkaç gün yordum kendimi. Ağrı vs olmayınca rahat hareket ettim. Dün gece saat gecenin 4’ünde doktoruma yazdım sabah ağrıların devam ederse gel demiş. Şükür ki geçmişti gitmedim. Seninde bel ağrın oluyor mu? ben aynısını yaptım bugün canım soluma yatıp belime yastık koymaya başladım. Gerçekten iyi geldi

Kızlar isim hangisi? Ya da Lina nın yanına isim farklı önerisi olan?
Lina- alin
Lina- tuana
Lina- masal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…