2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Askilik oğlanın kıyafetleriyle dolu bende dolap düzeni yapınca paylaşırsınız bende ilham alırım hic beceremiyorum böyle şeyleri
Canım ikeanın skubb kutu modelleri var 6lı olarak satılıyor ve dolap içlerinde de çok güzel duruyor. Şu an internet stoğu yok ama bazı mağazalarında var misal Bayrampaşa şubesinde var. Ben onlardan alacağım çekmece içlerine. Sana da fikir olsun

Eklentiler

• Screenshot_20231102-205010~2.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20231102-205019~2.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 57
Hahahah yaaaa tatlışşşş . Benimki de elini yanağına koymuş ağzı açık uyuyordu

Evet canım, belim boşlukta kalınca ağrıyor zaten o yüzden yastıkla destekliyorum. Ben de iyiyim artık deyip hareketlenince olanlar oldu bir de yokuş çıkmıştım 10dk falan zaten o gün çok şiddetli sancı yaşadım. İster istemez erken doğumu tetikliyor bir de sürekli yatınca vücut da alışık değil. O yüzden artık evdeyim, bu kadar dayandım 3buçuk ay daha dayanırım. Neyse ki havalar güzelliğini yitiriyor yoksa içim yanardı

Allah nasip ederse ilk olacak üç kaybim var benim de biraz o sebeple de elim gitmiyor diyeyim inşallah bu düşüncelerden sıyrılıp almaya başlarım kendime de bebeğime de eziyet etmeye gerek yok rabbim öyle nasip etti bundan sonrası için güzel düşünmek lazım

Kızlar hamurun alt açma bakım çantaları var çok işe yarıyormuş onlardan da alalım şuan hb’da da 186 tl

Kızlar isim hangisi? Ya da Lina nın yanına isim farklı önerisi olan?
Lina- alin
Lina- tuana
Lina- masal
Benim ikiz öğrencilerim vardı Nehir ve Irmak diye eş anlamlı isimlerdi. Zehir gibilerdi ve çok naif kibarlardı maşallah. İkiz kız isimleri olunca onlar geldi aklıma. Öneri olarak ise sevdiğin isimlere benzer olarak Milena- Alina diyebilirim aklıma başka gelirse yine yazarım

Teşekkür ederim kuzum şöyle bı durum var bizim odanın sifonyeri var ama oğlana çalışma masası alıp koyucam onu saticam dolabimiz baya büyük sol taraf oğlumun orta kısım askılık sağ tarafını da kıza ayırdım o yüzden mecbur dolap içine yerlestirmem lazım bu organizerler de dolapta güzel durur mu ona emin olamıyorum

Eklentiler

• IMG_20231102_211007.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20231102_210931.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 74
Raf kısmına koyanları gördüm güzel duruyordu bana göre ama zevk meselesi tabii yine bakalım dolap içi düzenlerine fikir olursa paylaşırız

Kızlar bu yeni doğan ve 0-3 ay kıyafet birbirinden farklı şeyler mi? Ay hiç bilmiyorum. Farklı ise hangisinde kaçar tane almayı düşünüyorsunuz?

Raf kısmına koyanları gördüm güzel duruyordu bana göre ama zevk meselesi tabii yine bakalım dolap içi düzenlerine fikir olursa paylaşırız
Şuan çok karışık duruyor paylaşın paylaşın YouTube da karşıma çıkıyor nasıl nizami tertipli bayılıyorum bide benimkine bak herşeyi tikmisim resmen

Eklentiler

• IMG_20231102_185449.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 75
Bende şimdilik kendi elbise dolabımda bi bölüm ayırıcam oğlana nasıl bi düzen oluştursam diye düşünüp duruyorum

Bende şimdilik kendi elbise dolabımda bi bölüm ayırıcam oğlana nasıl bi düzen oluştursam diye düşünüp duruyorum
Bende oglumda hemen oda yapmadığım için dediğin gibi dolabımda bir bölümü kullanıyordum canım askılık kısmının altında raf oluyor ya o bölümü ayirmistim herşeyini katliyordum

Şuan çok karışık duruyor paylaşın paylaşın YouTube da karşıma çıkıyor nasıl nizami tertipli bayılıyorum bide benimkine bak herşeyi tikmisim resmen
Bak canım katlayıp koyulan kıyafetler için şöyle bişey alınabilir. Tek tek bölmeli olunca hem çok karışmaz. Bende bu tarz bişey almayı düşünüyorum. Dolap içinde de kullanılabilir bence. Alırsam bende dolap rafında kullanıcam

Eklentiler

• Screenshot_20231102_211839_Trendyol.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 71
Canım naçizane arkadaşların biri attı organizer alip o şekilde koy daha düzenli olur böyle üst üste olduğu için bebek kiyafetleri de küçük güzel durmuyor

Benimde çok hoşuma gidiyor bu görüntü ne kadar derli toplu duruyor yapınca paylaş kuzum ya bakalim dolap rafında nasıl gözükecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…