Pelin Akil inde kızlarının adı Alin ve Lina çok uyumlu bence canımKızlar isim hangisi? Ya da Lina nın yanına isim farklı önerisi olan?
Lina- alin
Lina- tuana
Lina- masal
Canım ikeanın skubb kutu modelleri var 6lı olarak satılıyor ve dolap içlerinde de çok güzel duruyor. Şu an internet stoğu yok ama bazı mağazalarında var misal Bayrampaşa şubesinde var. Ben onlardan alacağım çekmece içlerine. Sana da fikir olsunAskilik oğlanın kıyafetleriyle dolu bendedolap düzeni yapınca paylaşırsınız bende ilham alırım hic beceremiyorum böyle şeyleri
Kızım olursa Tuana istiyordum gerçi bir tek ben istiyordumKızlar isim hangisi? Ya da Lina nın yanına isim farklı önerisi olan?
Lina- alin
Lina- tuana
Lina- masal
Hahahah yaaaa tatlışşşş . Benimki de elini yanağına koymuş ağzı açık uyuyorduBugün doktordan geldikten sonra bi ara baya vurdu benim oğlan ben sana kendimi hissettiririm yine de der gibibide hani küçük çocuklar yüzünü böyle cama yada aynaya falan dayar ya resmen öyle dayamıştı bizim ki yüzünü
Evet canım, belim boşlukta kalınca ağrıyor zaten o yüzden yastıkla destekliyorum. Ben de iyiyim artık deyip hareketlenince olanlar olduHaklısın canım açıkçası bende birkaç gün yordum kendimi. Ağrı vs olmayınca rahat hareket ettim. Dün gece saat gecenin 4’ünde doktoruma yazdım sabah ağrıların devam ederse gel demiş. Şükür ki geçmişti gitmedim. Seninde bel ağrın oluyor mu? ben aynısını yaptım bugün canım soluma yatıp belime yastık koymaya başladım. Gerçekten iyi geldi
Lina - masalKızlar isim hangisi? Ya da Lina nın yanına isim farklı önerisi olan?
Lina- alin
Lina- tuana
Lina- masal
Allah nasip ederse ilk olacak üç kaybim var benim de biraz o sebeple de elim gitmiyor diyeyim inşallah bu düşüncelerden sıyrılıp almaya başlarım kendime de bebeğime de eziyet etmeye gerek yok rabbim öyle nasip etti bundan sonrası için güzel düşünmek lazımİlk bebek mi sizintabii insan almak istiyor, benim 2 de kaybım var detaylıyı da atlatalım da hayırlısıyla ufak ufak başlarım belki, istiyorsan alsana bir kaç parça hep daha iyii hissedersin
Bende ara ara içiyordum, Bayadır içmiyorum kefirii bugün aldım, doktor en fazla kalsiyum kefir de var demişti,şifa olsun
Benim ikiz öğrencilerim vardı Nehir ve Irmak diye eş anlamlı isimlerdi. Zehir gibilerdi ve çok naif kibarlardı maşallah. İkiz kız isimleri olunca onlar geldi aklıma.Kızlar isim hangisi? Ya da Lina nın yanına isim farklı önerisi olan?
Lina- alin
Lina- tuana
Lina- masal
Teşekkür ederim kuzum şöyle bı durum var bizim odanın sifonyeri var ama oğlana çalışma masası alıp koyucam onu saticam dolabimiz baya büyük sol taraf oğlumun orta kısım askılık sağ tarafını da kıza ayırdım o yüzden mecbur dolap içine yerlestirmem lazım bu organizerler de dolapta güzel durur mu ona emin olamıyorumCanım ikeanın skubb kutu modelleri var 6lı olarak satılıyor ve dolap içlerinde de çok güzel duruyor. Şu an internet stoğu yok ama bazı mağazalarında var misal Bayrampaşa şubesinde var. Ben onlardan alacağım çekmece içlerine. Sana da fikir olsun
Rennie içebildiğimizi bilmeden önce ılık süt içince yanmam rahatlıyordu benim.Bana da verdi kuzum rennie duo ama evde
Lina alin uyum olarak da kulağa güzel geliyor kuzumKızlar isim hangisi? Ya da Lina nın yanına isim farklı önerisi olan?
Lina- alin
Lina- tuana
Lina- masal
Raf kısmına koyanları gördüm güzel duruyordu bana göre ama zevk meselesi tabiiTeşekkür ederim kuzum şöyle bı durum var bizim odanın sifonyeri var ama oğlana çalışma masası alıp koyucam onu saticam dolabimiz baya büyük sol taraf oğlumun orta kısım askılık sağ tarafını da kıza ayırdım o yüzden mecbur dolap içine yerlestirmem lazım bu organizerler de dolapta güzel durur mu ona emin olamıyorum
Şuan çok karışık duruyor paylaşın paylaşın YouTube da karşıma çıkıyor nasıl nizami tertipli bayılıyorum bide benimkine bak herşeyi tikmisim resmenRaf kısmına koyanları gördüm güzel duruyordu bana göre ama zevk meselesi tabiiyine bakalım dolap içi düzenlerine fikir olursa paylaşırız
Bende şimdilik kendi elbise dolabımda bi bölüm ayırıcam oğlana nasıl bi düzen oluştursam diye düşünüp duruyorumTeşekkür ederim kuzum şöyle bı durum var bizim odanın sifonyeri var ama oğlana çalışma masası alıp koyucam onu saticam dolabimiz baya büyük sol taraf oğlumun orta kısım askılık sağ tarafını da kıza ayırdım o yüzden mecbur dolap içine yerlestirmem lazım bu organizerler de dolapta güzel durur mu ona emin olamıyorum
Bende oglumda hemen oda yapmadığım için dediğin gibi dolabımda bir bölümü kullanıyordum canım askılık kısmının altında raf oluyor ya o bölümü ayirmistim herşeyini katliyordumBende şimdilik kendi elbise dolabımda bi bölüm ayırıcam oğlana nasıl bi düzen oluştursam diye düşünüp duruyorum
Bak canım katlayıp koyulan kıyafetler için şöyle bişey alınabilir. Tek tek bölmeli olunca hem çok karışmaz. Bende bu tarz bişey almayı düşünüyorum. Dolap içinde de kullanılabilir bence. Alırsam bende dolap rafında kullanıcamŞuan çok karışık duruyor paylaşın paylaşın YouTube da karşıma çıkıyor nasıl nizami tertipli bayılıyorum bide benimkine bak herşeyi tikmisim resmen
Canım naçizane arkadaşların biri attı organizer alip o şekilde koy daha düzenli olur böyle üst üste olduğu için bebek kiyafetleri de küçük güzel durmuyorŞuan çok karışık duruyor paylaşın paylaşın YouTube da karşıma çıkıyor nasıl nizami tertipli bayılıyorum bide benimkine bak herşeyi tikmisim resmen
Benimde çok hoşuma gidiyor bu görüntü ne kadar derli toplu duruyorBak canım katlayıp koyulan kıyafetler için şöyle bişey alınabilir. Tek tek bölmeli olunca hem çok karışmaz. Bende bu tarz bişey almayı düşünüyorum. Dolap içinde de kullanılabilir bence. Alırsam bende dolap rafında kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?