2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Şuan çok karışık duruyor paylaşın paylaşın YouTube da karşıma çıkıyor nasıl nizami tertipli bayılıyorum bide benimkine bak herşeyi tikmisim resmen
bebişlerin kıyafetleri minik olduğu için en düzenli gösteren şeyler organizerler oluyor bence ama ben de daha girmedim o işlere henüz almadık dolabını şifonyerini sadece ne alacağım belli o kadar. Düzeni artık bakacağız bir şekilde fikirleşiriz

Bide katlamasi çok zor minik minik üst üste dizince yıkılıyor falan

Ben tulumlarını montunu vs askıya asacağım dolabında. Zıbın tayt vs şeyleri ise takım takım organizerlere dizmeyi planlıyorum çekip almak kolay olsun diye. Bu kadar planladıklarım gerisini bilmiyorum
Ayy evet çok güzel olur öyle benim askılık kısmı oglanin kıyafetleriyle dolu yerde kaplıyor artık montları falan büyük büyük hadi bakalim insallah gönlünce olur senin de kuzum

Eveeet kızlar yine benim saçma soruma hazır mısınız hahahaha bu grubjn en saçma soruları benden geliyor şimdi biz ayıptır söylemesi burger yiyorduk eşimle ve benim hapşurmam geldi ben normalde çok sesli hapşuran biriyim, ama azcik kısarak hapşurdum, tutmadım yani hapşurdum ama azcik daha kısık sesle, eşimde dedi ki niye kısıyosun dedim ki kısmadim ki hapşurdum sonuçta yani. Sonra eve geldik o benim aklıma takıldı, eşim niye böyle dedi ki yani bir şey mi olur gibisinden, bir şey olmaz herhalde dimi ne

Ne olabilir ki yani sonuçta, gayet güzel güzel hamburgerimi yedim ben

Kızlarrr puset örtüsü ne alcaz
Ben bunu alicam kuzum kalinlari çok pahalı pusetin kullanım ömrü çok uzun değil o yüzden bunu alicam ince ama üzerine battaniye öterim bebişin oyle üşümez insallah bizim pusetin tentesi de tam kapanıyor zaten rüzgar gireceğini sanmıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-02-21-31-21-916_trendyol.com.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2023-11-02-21-31-16-892_trendyol.com.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 54
Dolap düzenlerimizi paylaşalım fikir olur gerçekten .. alışveriş listesi yapanlarda paylaşabilir

Yaaa çok güzell. Kuzum ben bu puset işlerinden hiç anlamıyorum o yüzden sana bir sorum olcak bak şimdi sana hem bebek arabamızı hem de pusetimizi atıyorum.. Bebek oturmaya başlayınca zaten o büyük olan yeri kullancaz, ama ilk 1 yıl falan onu çıkarıp puseti takıyoruz dimi ? Bir de puseti takınca ilk sene ben bu bebişi yağmurdan güneşten nasıl koruyacağım anlayamadım

Maxi-Cosi Leona2 Çift Yönlü Uzatılabilir Sırt Desteği Tam Yatabilir Bebek Arabası Essential Black

Maxi-Cosi Pebble Pro Oto Koltuğu Ana Kucağı / Essential Black

Kızlarrr puset örtüsü ne alcaz
Ben bu tarz bisey almayı düşünüyorum canım pusetin üstüne takılan lastikli çarşafıda var. Sık sık çıkarıp yıkarım hemde daha hijyenik olur diye düşündüm. Desen ve modele karar veremedim henüz

Eklentiler

• Screenshot_20231102_213547_Trendyol.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20231102_213755_Trendyol.webp
    18 KB · Görüntüleme: 78
Aaa sizin pusetin tentesi yok mu canım

Kuzum senin pusetin tentesi neden yok arabaya puset travel olarak mı takiliyor yoksa içine mi oturtuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…