Şuan çok karışık duruyor paylaşın paylaşın YouTube da karşıma çıkıyor nasıl nizami tertipli bayılıyorum bide benimkine bak herşeyi tikmisim resmen
Bide katlamasi çok zor minik minik üst üste dizince yıkılıyor falanbebişlerin kıyafetleri minik olduğu için en düzenli gösteren şeyler organizerler oluyor bence ama ben de daha girmedim o işlere henüz almadık dolabını şifonyerini sadece ne alacağım belli o kadar. Düzeni artık bakacağız bir şekilde fikirleşiriz
Aynen kuzum bencede güzel durmuyor jilet gibi yapicam inşallah kafaya koydumCanım naçizane arkadaşların biri attı organizer alip o şekilde koy daha düzenli olur böyle üst üste olduğu için bebek kiyafetleri de küçük güzel durmuyor
Ben tulumlarını montunu vs askıya asacağım dolabında. Zıbın tayt vs şeyleri ise takım takım organizerlere dizmeyi planlıyorum çekip almak kolay olsun diye. Bu kadar planladıklarım gerisini bilmiyorumBide katlamasi çok zor minik minik üst üste dizince yıkılıyor falan
Ayy evet çok güzel olur öyle benim askılık kısmı oglanin kıyafetleriyle dolu yerde kaplıyor artık montları falan büyük büyük hadi bakalim insallah gönlünce olur senin de kuzumBen tulumlarını montunu vs askıya asacağım dolabında. Zıbın tayt vs şeyleri ise takım takım organizerlere dizmeyi planlıyorum çekip almak kolay olsun diye. Bu kadar planladıklarım gerisini bilmiyorum
Bak canım trendyol yorumlarda gördüm şimdi. Dolap içinde de çok güzel durmuş. Ben kafaya koydum bunlardan alıcamAynen kuzum bencede güzel durmuyor jilet gibi yapicam inşallah kafaya koydum
Ne olabilir ki yani sonuçta, gayet güzel güzel hamburgerimi yedim benEveeet kızlar yine benim saçma soruma hazır mısınız hahahahabu grubjn en saçma soruları benden geliyor şimdi biz ayıptır söylemesi burger yiyorduk eşimle ve benim hapşurmam geldi ben normalde çok sesli hapşuran biriyim, ama azcik kısarak hapşurdum, tutmadım yani hapşurdum ama azcik daha kısık sesle, eşimde dedi ki niye kısıyosun dedim ki kısmadim ki hapşurdum sonuçta yani. Sonra eve geldik o benim aklıma takıldı, eşim niye böyle dedi ki yani bir şey mi olur gibisinden, bir şey olmaz herhalde dimi ne
Ben bunu alicam kuzum kalinlari çok pahalı pusetin kullanım ömrü çok uzun değil o yüzden bunu alicam ince ama üzerine battaniye öterim bebişin oyle üşümez insallah bizim pusetin tentesi de tam kapanıyor zaten rüzgar gireceğini sanmıyorumKızlarrr puset örtüsü ne alcaz
Yaaa çok güzell. Kuzum ben bu puset işlerinden hiç anlamıyorum o yüzden sana bir sorum olcakBen bunu alicam kuzum kalinlari çok pahalı pusetin kullanım ömrü çok uzun değil o yüzden bunu alicam ince ama üzerine battaniye öterim bebişin oyle üşümez insallah bizim pusetin tentesi de tam kapanıyor zaten rüzgar gireceğini sanmıyorum
Ben bu tarz bisey almayı düşünüyorum canım pusetin üstüne takılan lastikli çarşafıda var. Sık sık çıkarıp yıkarım hemde daha hijyenik olur diye düşündüm. Desen ve modele karar veremedim henüzKızlarrr puset örtüsü ne alcaz
Ayyy çok teşekkür ederim canımsın çok merak ediyordum nasıl durur diye güzel durmusssBak canım trendyol yorumlarda gördüm şimdi. Dolap içinde de çok güzel durmuş. Ben kafaya koydum bunlardan alıcam
Aaa sizin pusetin tentesi yok mu canımYaaa çok güzell. Kuzum ben bu puset işlerinden hiç anlamıyorum o yüzden sana bir sorum olcakbak şimdi sana hem bebek arabamızı hem de pusetimizi atıyorum.. Bebek oturmaya başlayınca zaten o büyük olan yeri kullancaz, ama ilk 1 yıl falan onu çıkarıp puseti takıyoruz dimi ? Bir de puseti takınca ilk sene ben bu bebişi yağmurdan güneşten nasıl koruyacağım anlayamadım
Maxi-Cosi Leona2 Çift Yönlü Uzatılabilir Sırt Desteği Tam Yatabilir Bebek Arabası Essential Black
Maxi-Cosi Pebble Pro Oto Koltuğu Ana Kucağı / Essential Black
Puseti görümcemden alıcaz canım. Onlardaki bundanmışşAaa sizin pusetin tentesi yok mu canım
Kuzum bende tek isim koycam ama ikiz ya biri kesin Lina olacak diğerine karar veremedikKızım olursa Tuana istiyordum gerçi bir tek ben istiyordumMasalda güzel ama
O zaman sen puset örtüsü kesin al kuzum. Onu takılı tutarsın sürekli güneşten vs korumuş olursunPuseti görümcemden alıcaz canım. Onlardaki bundanmışş
Kuzum senin pusetin tentesi neden yokYaaa çok güzell. Kuzum ben bu puset işlerinden hiç anlamıyorum o yüzden sana bir sorum olcakbak şimdi sana hem bebek arabamızı hem de pusetimizi atıyorum.. Bebek oturmaya başlayınca zaten o büyük olan yeri kullancaz, ama ilk 1 yıl falan onu çıkarıp puseti takıyoruz dimi ? Bir de puseti takınca ilk sene ben bu bebişi yağmurdan güneşten nasıl koruyacağım anlayamadım
Maxi-Cosi Leona2 Çift Yönlü Uzatılabilir Sırt Desteği Tam Yatabilir Bebek Arabası Essential Black
Maxi-Cosi Pebble Pro Oto Koltuğu Ana Kucağı / Essential Black
Ayy hiç bilmiyorum ki . Özelliklerden de anlamadım bir şeyKuzum senin pusetin tentesi neden yokarabaya puset travel olarak mı takiliyor yoksa içine mi oturtuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?