2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende bunun üstünde süt desenli olan milk yazanını gördüm ondan alıcam

Ayy hiç bilmiyorum ki . Özelliklerden de anlamadım bir şey
Eğer içine oturtuyorsan yagmurluklari oluyor arablarin yağmurlu havada onu kullanabilirsin kuzum pusetin tentesi yok ya bu tarz puset örtüleri var onlardan da tercih edebilirsin

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-02-21-47-47-147_trendyol.com-edit.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 71
Eğer içine oturtuyorsan yagmurluklari oluyor arablarin yağmurlu havada onu kullanabilirsin kuzum pusetin tentesi yok ya bu tarz puset örtüleri var onlardan da tercih edebilirsin
Ay bu çok çirkin ama yaa hapishanede gibi çocuk. Zaten 9 ay içerde djdjdjdjjs kız özelliklerde Ayarlaması kolay güneş tentesi, bebeğinizi sıcak ve güneşli günlerde serin tutar diyo. Fotolarda niye yok

Çok benzer şeyleri yaşamışız. Bende uzun zamandır yatıyorum Birkaç haftadır haftasonları birazcık yordum kendini farkındaydım da. hemen vücut sinyal veriyor dikkat etmemiz lazım haklısın. Son düzlükteyiz inşallah şu günlerimizi de ağrısız sızısız geçirelim. Ağrımız olmasın ama olursa da haberleşelim belki benzer şeyleri yaşıyoruzdur birbirimizi motive ederiz.

B Buddy x lina ve alina
Liya ve Lina
Veya Lina ve Alya kulağa hoş geliyor kuzum sen lina kesin dediğin için onun yanına gördüklerimi yazayım dedim

Ay bu çok çirkin ama yaa hapishanede gibi çocuk. Zaten 9 ay içerde djdjdjdjjs kız özelliklerde Ayarlaması kolay güneş tentesi, bebeğinizi sıcak ve güneşli günlerde serin tutar diyo. Fotolarda niye yok
Agsgahsha hahah ibretlik tespit şoförün minibüsteki olmayan boşluğu görmesi gibi biz mi kör olduk kizz baya yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…