2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Tamam canım, benim için de çok iyi olur. Doğurunca bugünlerin acısını çıkaracağız inşallah

Kızlar bu yeni doğan ve 0-3 ay kıyafet birbirinden farklı şeyler mi? Ay hiç bilmiyorum. Farklı ise hangisinde kaçar tane almayı düşünüyorsunuz?
Kuzum ben yenidoğan bir tane almıştım 50 cm miş. Ben geri yolladım. Çünkü belki uzun doğar bebişim eşim 188 cm. Şimdi 0-3, 1-3 alıyorum ben artık

Kendi kendime sorup cevaplamişim resmen
Kuzum senin mesajlarını okuyunca diyorum kendime ki bendende korkak birisi varmış nigu sen kendine şükür et diyorumHiçbir şey olmaz canım askırdın işte eşinde peşman olmuş söylemiş

Kuzum senin mesajlarını okuyunca diyorum kendime ki bendende korkak birisi varmış nigu sen kendine şükür et diyorumHiçbir şey olmaz canım askırdın işte eşinde peşman olmuş söylemiş
Aaaa bence kesinlikle şükret bende obsesiflik başlangıcı var kuzum tabi gebelik öncesi Corona da başlamıştı şimdi yeniden nüksetti ama gebelikle alakali değil genelde de var mesela temizlik takıntısı vs bunlar için terapi alıyorum güzel gidiyor çünkü bebek doğduktan sonra böyle devam etmek istemiyorum Özellikle kayinvalidemler falan korkuyorlar sevdirmek etmem diye ama asla böyle düşünmüyorum tabiki sevecekler bakcaklar ilgilencekler tabi dışarıdan gelince ellerini yıkasınlar bana yeter ayy vallaa saçma sapan şeyleri takıyorum bazen sonra da gülüyorum kendime biliyor musun komik işte hapşurmuşsun gitmiş biraz sessiz hapşurmanin ne zararı olcak ki diyorum sonra sormadan da edemiyorum

Her keste var bir şeyler emin ol buna..mesela bu gebelikte rüya görüyorum sonra bütün günü o rüyayı düşünüyorum ağlıyorumSen ama iyice korkutmuşsun kvgerçi benim kv kp sorsan belki onlarda öyle düşünüyor bilemembayılıyorum o insanlara mesela hiçbir şeyi takmayan gerçekten keşki diyorum bende öyle olsaydım eşime diyorum senin gibi olmak istiyorum aşırı rahat birisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…