Evet gerçekten çok zor. Herşey de çok paraİçinden hangisine daha yakınsan onu al canım,hepsini görmüştüm bende, Eleleyi arkadaşım almış beğenmiş oyuzden aldım yoksa karar vermek zor.
İnşallahİnşallah devam etmez kuzum, yat dinlen güzel güzel
Çok şükür temiz çıkmış sonuçlarAy kızlar fetal dna sonucum çıkmış hemşiremden haber bekliyorum inşallah telefonla bilgi verirler de her şey yolundadır
Tamamdır canım . Haşlamadan son kez şans veriyorum lazanyayaCanım ben hep Barilla ile yaptım. Kıtır kıtır olmadı sıcak beşameli dökünce her yaprak üstüne güzelce. Beşamel sos kıvam almaya başlarken kapatıyorum iyice yoğunlaşmadan. Zaten ocaktan alınca hala yoğunlaşmaya devam ediyor. Hızlı hızlı diziyorum yaprakları beşameli ekliyorum. Üstüne iç harç. En son zaten yine fırına atınca pişmeyen yer kalmıyor.
Canım çok geçmiş olsun yat dinlen . Bir arkadaşımızın daha başına gelmişti ama kanama devam etmedi ve daha sonra doktora gittiğinde de kılcal damarlarda falan çatlama olabiliyor demişti doktoru. Gönlünü ferah tut . İnşallah devam etmezKızlar çok korkuyorum az önce bir damla kadar açık pembe renk kan gelmiş, scooter a binmiştim ama 5 dk mesafe gittim sadece bir sorunda olmadı. İki üç gündür sol tarafımda hissediyorum hatta geçen yazmıştım burayada bir batma oluyor arada Rahime doğru diye. Doktor takip et yoğunlaşırsa acil dedi. Ben Bi tane progestan içtim az önce yatıyorum şimdi( dua edin ne olur bişi olmasın bebeğime
Ohhhh şükür kuzumÇok şükür temiz çıkmış sonuçlardemek ki o kist gerçekten geçici bir durum doğuma yakın kaybolacak Allahın izniyle çok rahatladım
Ah içime su serptinizCanım çok geçmiş olsun yat dinlen . Bir arkadaşımızın daha başına gelmişti ama kanama devam etmedi ve daha sonra doktora gittiğinde de kılcal damarlarda falan çatlama olabiliyor demişti doktoru. Gönlünü ferah tut . İnşallah devam etmez
Aynen bebişin bi kalp atışını falan duyarsınız hem rahatlarsınız. Ayrıca 9 ay boyunca hamileliğini kanamalı geçiren arkadaşlar bile sağ salim aldılar bebişlerini kucaklarına. Hamilelikte en büyük tehlike stres. Rahat olun hiçbir şey olmycak inşallahAh içime su serptinizyatıyorum şimdi ne olur ne olmaz arada wc e kalkıyorum sadece. O kadar korktum ki.. İnşallah ciddi bişi yoktur. Bugünü atlatayım olmadı sabah acile gidicem
İn şa Allah canım bir sorun çıkmazKizlar merhabalar dün amniyosentez oldum ağrım sızım yok çok şükür 1 hafta 10 güne çıkarmış testler
Çok güzeller güle güle kullansınKizlar Elele madre park yatak sipariş verdim, bir hamile arkadaşım aldı yeni muadillerine göre fiyatı iyi ve kaliteli geldi dedi. Bir de bu tulumlardan aldim biri 3aylik biri 6aylik Mart Nisan Mayıs giyer değil mi , oğlan da olunca bı tık buyuk alayım dedim?Eki Görüntüle 3329082
Allahın izniyle cevablar çok güzel çıkar canımAy kızlar fetal dna sonucum çıkmış hemşiremden haber bekliyorum inşallah telefonla bilgi verirler de her şey yolundadır
Allahın izniyle takip et bir şey olmaz lazım olursa ilac iğne yazılsın sanaKızlar çok korkuyorum az önce bir damla kadar açık pembe renk kan gelmiş, scooter a binmiştim ama 5 dk mesafe gittim sadece bir sorunda olmadı. İki üç gündür sol tarafımda hissediyorum hatta geçen yazmıştım burayada bir batma oluyor arada Rahime doğru diye. Doktor takip et yoğunlaşırsa acil dedi. Ben Bi tane progestan içtim az önce yatıyorum şimdi( dua edin ne olur bişi olmasın bebeğime
Yaaa gözün aydın canımÇok şükür temiz çıkmış sonuçlardemek ki o kist gerçekten geçici bir durum doğuma yakın kaybolacak Allahın izniyle çok rahatladım
Bu zamana kadar olmamıştı şimdi 20 haftaya kadar geldi birden neden oldu anlamadım o yüzden panik oldum. Yatıyorum şuanda arada wc e gidip bakıyorum tekrar gelmemiş ama sabah acile gidicem yinede.Allahın izniyle takip et bir şey olmaz lazım olursa ilac iğne yazılsın sana
refikanın tarifini dene kuzum benim hiç öyle olmuyorGeçende haşlamadan yaptım çok kıtır kıtır oldu
inanın dil peyniri ve çeçil inanılmaz yakışıyor yiyen herkes hayran kaldı şu zamana kadar :)Canım ben 2 kez yaptım ben yapamıyorum yoksa çoğu tarif haşlamadan yapıyor tabi ama ben yapamıyorum beceremiyorum yani olmuyorçeçil çok güzel olur denenir yani çok da severim
Gözün aydın kuzumÇıktım kizlar detaylidan elhamdülillah Cook güzel geçti hiç bir sıkıntı yok Rabbime bin şükürçoook mutluyum kizcem 20+5 ultrasonda 20+3 çıktı 354 Gr 24 cm ince uzun çok zarif bir kız olacak dedi doktorumuz sağlıkla gelsin insallahhh
Çok şükür canım herşey yolundaÇok şükür temiz çıkmış sonuçlardemek ki o kist gerçekten geçici bir durum doğuma yakın kaybolacak Allahın izniyle çok rahatladım
MaşAllahÇok saol canim benim rabbim hepimizi bu muayeneden mutlu ayrılmayı nasip etsinAA öyle mi aynı haftamız tabi tabi gözünün içindeki lensten ayak parmağına kadar bakilabilecek herşeye baktım dedi hatta keşke bütün bebekler böyle olsa benim işim çok kolay olur dedi bizim kız çok güzel gösterdi organları hiç zorlamadi doktoru saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?