2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
İçinden hangisine daha yakınsan onu al canım,hepsini görmüştüm bende, Eleleyi arkadaşım almış beğenmiş oyuzden aldım yoksa karar vermek zor.
Evet gerçekten çok zor. Herşey de çok para o yüzden ince eleyip sık dokumak zorundayız vallahi

Ay kızlar fetal dna sonucum çıkmış hemşiremden haber bekliyorum inşallah telefonla bilgi verirler de her şey yolundadır
Çok şükür temiz çıkmış sonuçlar demek ki o kist gerçekten geçici bir durum doğuma yakın kaybolacak Allahın izniyle çok rahatladım

Tamamdır canım . Haşlamadan son kez şans veriyorum lazanyaya

Canım çok geçmiş olsun yat dinlen . Bir arkadaşımızın daha başına gelmişti ama kanama devam etmedi ve daha sonra doktora gittiğinde de kılcal damarlarda falan çatlama olabiliyor demişti doktoru. Gönlünü ferah tut . İnşallah devam etmez

Ah içime su serptiniz yatıyorum şimdi ne olur ne olmaz arada wc e kalkıyorum sadece. O kadar korktum ki.. İnşallah ciddi bişi yoktur. Bugünü atlatayım olmadı sabah acile gidicem

Ah içime su serptiniz yatıyorum şimdi ne olur ne olmaz arada wc e kalkıyorum sadece. O kadar korktum ki.. İnşallah ciddi bişi yoktur. Bugünü atlatayım olmadı sabah acile gidicem
Aynen bebişin bi kalp atışını falan duyarsınız hem rahatlarsınız. Ayrıca 9 ay boyunca hamileliğini kanamalı geçiren arkadaşlar bile sağ salim aldılar bebişlerini kucaklarına. Hamilelikte en büyük tehlike stres. Rahat olun hiçbir şey olmycak inşallah

Çok güzeller güle güle kullansın

Allahın izniyle takip et bir şey olmaz lazım olursa ilac iğne yazılsın sana

Allahın izniyle takip et bir şey olmaz lazım olursa ilac iğne yazılsın sana
Bu zamana kadar olmamıştı şimdi 20 haftaya kadar geldi birden neden oldu anlamadım o yüzden panik oldum. Yatıyorum şuanda arada wc e gidip bakıyorum tekrar gelmemiş ama sabah acile gidicem yinede.

Canım ben 2 kez yaptım ben yapamıyorum yoksa çoğu tarif haşlamadan yapıyor tabi ama ben yapamıyorum beceremiyorum yani olmuyor çeçil çok güzel olur denenir yani çok da severim
inanın dil peyniri ve çeçil inanılmaz yakışıyor yiyen herkes hayran kaldı şu zamana kadar :)

Gözün aydın kuzum

MaşAllah bizimki de yüzünü ve ayaklarını göstermek istemedi dün, ama doktor bayağı zorladı bakmak için bastırdı, ultrason aletiyle vurdu iki kere tık tık yaptı, salladı biraz göbeğimi anca gösterdi o da çok zorla yanii yine de dün doktor karnıma vurdukça diyorum ki içimden Allah'ım geçen de saklama kabı karnima çarptı diye kendimi yedim şimdi halime bak neler yapıyor doktor az önce de marketteydim bir kadın o da hamile, ikimizde kasadaydık market arabasıyla hafif karnıma çarptı normalde takardim ama dünden sonraaaa ohoooo

Kizlar bugün görüş günümüzdü çok şükür hersy yolunda üçlü testim de normal çıktı cinsiyeti 12.hafta erkek demişti şimdi ise kız dedi ve kesin artık değişmez dedi ama erkek tahmini yapmıştiniz dedim yanlış olmuş dedi :) bakalım kesin konuştu ama.. 13 ünde de ayrıntılı için randevu aldım 20. Haftada inşallah güzel sonuçlar alırız orda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…