2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar bugün sağlık ocağında tetanoz aşımı oldum hemşirem bilgi vermişti zaten. Bende 20 hafta olunca gittim yapıldı hafif kol ağrısı var normal olabilir demişti zaten . Açıkcası olup olmamak tabiki herkesin kendi kararı ama gebelikte yapılan aşının bebeğe de bağışıklık sağladığını duyunca yaptırmaya karar verdim.

Allah'tan bizim kız anlar gibi doktor neresine bakmaya çalışsa direk gösterdi o bastirmalar sallamalar çok sinirimi bozuyor çok sukur gerek kalmadı hahaha dimi insan o hareketleri görünce boşuna evham yaptığını anlıyor yüzünün resmi net çıkabildi mi bari kuzum zor görmüş ya

Bu zamana kadar olmamıştı şimdi 20 haftaya kadar geldi birden neden oldu anlamadım o yüzden panik oldum. Yatıyorum şuanda arada wc e gidip bakıyorum tekrar gelmemiş ama sabah acile gidicem yinede.
En güzeli bence kendi doktoruna gitmek canım

İdrar yolu enfeksiyonu kızlar bir bakar mısınız
Şimdi 10 gün önce sağlık ocağı tahlil aldı benden, anca gidip gösterdim aile hekimine bana idrar yolu enfeksiyonu var dedi, tek kullanımlık tozdan verdi
İdrarda yanma, akıntı vs hiç bir sıkıntım yok, kendi doktoruma şimdi ulaşamıyorum not bıraktım anca yarına
Enfeksiyonu lokosit eritsotitten mi anlıyoruz, bunlar benim zaten düşük çıkmış, anlamadım
Bakteri 11 yazıyor, geçen ay 34 imiş, geçen ay ki tahlil sonuçlarımı kadın doğumcu görmüştü bir sıkıntı görmemişti
Artık yarını bekleyip doktorun yorumuna göre kullanayım ilacı

Prenses sürpriz yapmış

Canım Üromosin toz şase verdiler canım enfeksiyon çıktı ama lökosit yoktu hafifi bi idrar yolu enfeksiyonuydu doktorum ben kullan demeden toz şaseyi kullanma dedi sonuçları kendi değerlendirdi sonra alıp içebilirsin dedi istersen yine de kendi doktoruna bir danış için rahat eder

Evet evet çıktı aldık fotoğraflarini, elleri yüzündeydi ama yine belli oluyor hatta bana benzetti herkes

Çok şükür temiz çıkmış sonuçlar demek ki o kist gerçekten geçici bir durum doğuma yakın kaybolacak Allahın izniyle çok rahatladım
canım çok sevindim maşallah kızlara evet canım kaybolacak zaten doktorların da çok emin konuşmuşlardı içiniz daha da rahat etmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…