- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 63
- 33
Allah'tan bizim kız anlar gibi doktor neresine bakmaya çalışsa direk gösterdi o bastirmalar sallamalar çok sinirimi bozuyor çok sukur gerek kalmadıMaşAllahbizimki de yüzünü ve ayaklarını göstermek istemedi dün, ama doktor bayağı zorladı bakmak için bastırdı, ultrason aletiyle vurdu iki kere tık tık yaptı, salladı biraz göbeğimi anca gösterdi o da çok zorla yanii yine de dün doktor karnıma vurdukça diyorum ki içimden Allah'ım geçen de saklama kabı karnima çarptı diye kendimi yedim şimdi halime bak neler yapıyor doktor az önce de marketteydim bir kadın o da hamile, ikimizde kasadaydık market arabasıyla hafif karnıma çarptı normalde takardim ama dünden sonraaaa ohoooo
En güzeli bence kendi doktoruna gitmek canımBu zamana kadar olmamıştı şimdi 20 haftaya kadar geldi birden neden oldu anlamadım o yüzden panik oldum. Yatıyorum şuanda arada wc e gidip bakıyorum tekrar gelmemiş ama sabah acile gidicem yinede.
Prenses sürpriz yapmışKizlar bugün görüş günümüzdü çok şükür hersy yolunda üçlü testim de normal çıktıcinsiyeti 12.hafta erkek demişti şimdi ise kız dedi ve kesin artık değişmez dedi ama erkek tahmini yapmıştiniz dedim yanlış olmuş dedi :) bakalım kesin konuştu ama.. 13 ünde de ayrıntılı için randevu aldım 20. Haftada inşallah güzel sonuçlar alırız orda da
Canım Üromosin toz şase verdiler canım enfeksiyon çıktı ama lökosit yoktu hafifi bi idrar yolu enfeksiyonuydu doktorum ben kullan demeden toz şaseyi kullanma dedi sonuçları kendi değerlendirdi sonra alıp içebilirsin dedi istersen yine de kendi doktoruna bir danış için rahat ederİdrar yolu enfeksiyonu kızlar bir bakar mısınız
Şimdi 10 gün önce sağlık ocağı tahlil aldı benden, anca gidip gösterdim aile hekimine bana idrar yolu enfeksiyonu var dedi, tek kullanımlık tozdan verdi
İdrarda yanma, akıntı vs hiç bir sıkıntım yok, kendi doktoruma şimdi ulaşamıyorum not bıraktım anca yarına
Enfeksiyonu lokosit eritsotitten mi anlıyoruz, bunlar benim zaten düşük çıkmış, anlamadım
Bakteri 11 yazıyor, geçen ay 34 imiş, geçen ay ki tahlil sonuçlarımı kadın doğumcu görmüştü bir sıkıntı görmemişti
Artık yarını bekleyip doktorun yorumuna göre kullanayım ilacı
Evet canım erkeği de benimsemiştik bi ufak ama kız erkek bizim için sağlıklı olsun inşallah yeter kiPrenses sürpriz yapmış
Ben minel yazılı olanı beğendimKızlar sizce hangisi
Evet evet çıktı aldık fotoğraflarini, elleri yüzündeydi ama yine belli oluyorAllah'tan bizim kız anlar gibi doktor neresine bakmaya çalışsa direk gösterdi o bastirmalar sallamalar çok sinirimi bozuyor çok sukur gerek kalmadıhahaha dimi insan o hareketleri görünce boşuna evham yaptığını anlıyor yüzünün resmi net çıkabildi mi bari kuzum zor görmüş ya
Kızzzz siz ne kadar hamaratsınız yahuinanın dil peyniri ve çeçil inanılmaz yakışıyor yiyen herkes hayran kaldı şu zamana kadar :)
Bende Azra yazılı olanı beğendim. Büyük kızımın adı da AzraKızlar sizce hangisi
canım çok sevindim maşallah kızlaraÇok şükür temiz çıkmış sonuçlardemek ki o kist gerçekten geçici bir durum doğuma yakın kaybolacak Allahın izniyle çok rahatladım
Minel yazanı beğendimKızlar sizce hangisi
Evet canım çok şükür derin bir nefes aldıkcanım çok sevindim maşallah kızlaraevet canım kaybolacak zaten doktorların da çok emin konuşmuşlardı içiniz daha da rahat etmiştir
çok güzel bunlar ya bende şöyle bir şey düşünüyorummKızlar sizce hangisi
Kızlar minel yazanı almaya karar verdim. Azra yazan 1050 lira imiş, minel yazan ise 425 liraymış. 1050 gereksiz geldiKızlar sizce hangisi
Oyy çok şükür canım. Allahin izniyle sağlıkla alacaksın bebislerini kucağınaÇok şükür temiz çıkmış sonuçlardemek ki o kist gerçekten geçici bir durum doğuma yakın kaybolacak Allahın izniyle çok rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?