2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Yaa hayırlı olsun canım hangisini aldın
Canım bu ikisini aldım çok da güzel bir indirimdi mağazadan da gittim baktım :)) arabanın hafif olması benim için şarttı 6.5 kg galiba

ana kucağında da olmadı 2. el 2.500 e ilerde rahatca satarım diye düşündüm baktım 2500 e 2. elini bile bulamadım:))

ikisini de yeşil aldım bu ara yeşile taktım galiba :))

Eklentiler

• IMG_8447.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_8448.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 73
Anladım canım beni aramışlardı demek ki her yerin işleyişi farklı

Teşekkür ederim canımm kuzum hiç bişey hissetmedim zaten muayene oluyordum uzanmıştım doktor bebeği bitirdi bana bakmaya başladı rahim ağzı uzunluguna bakarken o sırada gördü tesadüfe bak kasilman oldu dedi görüntüsünü gösterdi ve anlattı endişe edilecek birşey değil bu haftalarda olabilir yalancı kasilma bunlar dedi rahim ağzı uzunlugun gayet iyi 25 altı olursa bu kasılmalara tehlikeli bakılır dedi

Ayy çok farklılar klasigin dışına çıkmışsın çok begendim kuzum iyi günlerde kullansın bebisin

Anladım kuzum . Bu haftalarda kasılmamız olursa ve kontrollerde de rahim ağzı uzunluğu ile ilgili bir sıkıntı yoksa kasılmalara çok takılmayalım o zaman

Yaaaa çok güzel duruyor güle güle kullansın tatlış şu babybjörnlerden çok memnun kalıcaz bence yaa inanıyorum

Aynen oyle kuzum rahim ağzı uzunlugu yeterli ise tehlikeli değil dedi

Beni de güya 18. Hftada arayacaklardı . Unuttular mı noldu 20. Hafta oldum arayan yok. Ben kendim arayacağım pazartesi günü. Doktoru arayıp sordum öneriyorum aşıyı ama sizin de tercihine bırakıyorum dedi.
Burda olanlar var ve sağlık ocagı arıyormus aranmadım da anlamadım valla

Kızlaaar bugün ofise gitmedim. Evde dinlencem.. evdeyken eşimi şaşırtayım güzel bi yemek çıkarayım diyorum daha önce lazanya yapan var mı
Ben yaptım bayadır yapmıyorum çok severek yeriz. İnternetten bakıp yapmıştım. Tek ip ucu şu. İç harcını önce kar hazır tut, her şey hazırken beşamel sosunu yap çünkü beklememesi gerekiyor beşamel sosun. Sıcak sıcak dökmelisin.

Kızlaaar bugün ofise gitmedim. Evde dinlencem.. evdeyken eşimi şaşırtayım güzel bi yemek çıkarayım diyorum daha önce lazanya yapan var mı
Ay ben bayılırım barilla collezıone den alıp yapıyorum. Nefes yemek tarifleri gibi sitelerde makarna yapraklarını haşlamadan kıtır kıtır koyup sıra çıkıyorlar üst üste ama ben öyle yaptığımda kıtır kıtır kalıyor kenarları sevmiyoruz o yüzden önce yaprakları önceden kaynattığım altı kısıkta suya tek tek mutlaka atıyorum birer birer yoksa yapışıyor suyun içinde tek tek atıp tek tek çıkarıp soğuk su dolu kaba alıyorum yapışmadın diye şokluyorum sonra iç harcı beşameli kaşar rendesini hazırlayıp üst üste dizmeye başlıyorum oyyy anlatırken canım çekti kızzz afiyet olsun

Son düzenleme:
aaa hemen deneyeceğimmm

Yaaa bu siteyi çok seviyorum bende nelere dikkat edeyim diye soracaktım .. barilladan yapıyorum bende normalde. Hiç haşlamazdım önceki yaptıklarımda da ve ona rağmen her yaptığımda yumuşacık olurdu ama en son yaptığımda kıtır kıtır oldu çok üzüldüm . Beşamel sosum bir tık katı olmuştu ve kıymalı sosum da çok sulu değildi bence o yüzden yumşamadı.O zaman beşamel sosun sıcak olmasına özellikle dikkat edeyim. Bir de beşamel sos sanırım biraz akışkan olacak dimi ?? A Afratafrac sen hangi markanınkini yapıyorsun ve yaprakları haşlıyor musun B Buddy x kuzum sıcak suda kaç saniye tutuyorsun tahmini böyle çok hamur gibi olmuyor dimi haşlayınca

kızlar bende ebebekte ki indirimden Joie marka otomatik sallanan ana kucağı aldım 5.000 TL'den 3.500e düşmüş çevremde kullanan anne arkadaşlarımın önerisiyle aldım bir arkadaşım geçen sene kullanmış, biri 20 gündür kullanıyor diğeri 3 aydır kullanıyor çok memnun olduklarını ilettiler fikir olsun diye bilgi vermek istedim size de otomatik sallanan düşünüyorsanız bakın derim

efsane yaparım ana menümdür arkadaşlarımda hep ister ben refikanın tarifiyle yapıyorum Lazanyayı ekstra olarak katların arasına dil peyniri ve çeçil kullanıyorum refika tarifinden şaşma

ben normal lazanya ile hiiçç ıslatmadan yapıyorum Refikanın tarifiyle birebir yapıyorum ara katlara ekstra çeçil peyniride koyuyorum yumuşacık oluyor ve efsane lezzetli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…