Canım bu ikisini aldım çok da güzel bir indirimdi mağazadan da gittim baktım :)) arabanın hafif olması benim için şarttı 6.5 kg galibaYaa hayırlı olsun canım hangisini aldın
Anladım canım beni aramışlardı demek ki her yerin işleyişi farklıBende sağlık ocağına 17 haftalikken falan gitmiştim. 20 haftalık olunca gelin tetanoz aşısı yapalım dediler. Doktoruma sordum. 28 haftalikken tek doz karma asi yaptirmani tavsiye ederim dedi. 20 haftalik olduğumda gitmedim arayan soranda olmadı beni canım
Laboratuvara göre değişiyormuş canım o değerleri değerlendirme olayları doktorlar bile rapor olmadan yorumlamıyor o yüzden sakın endişe etme doktorun anlarbenimkide 12. haftada yaptı 6692 sizinki de sayılardamıydı
Teşekkür ederim canımmKuzum çok sevindim detaylıdan mutlu çıkmana, öncelikle gözün aydınbir de o an kasılmayı nasıl hissettin vücudunda ne gibi bir farklılık oldu ..
Kuzum sadesini asla ama asla içemeyen bir insan olarak beni sade kefire alıştıran markayı söyliyim.. içim marka kefiri bir tatmanı isterim. Geçende eşime ayran diye yutturdum :)))
Yaa hayırlı olsun canım hangisini aldın
Ayy çok farklılar klasigin dışına çıkmışsın çok begendim kuzum iyi günlerde kullansın bebisinCanım bu ikisini aldım çok da güzel bir indirimdi mağazadan da gittim baktım :)) arabanın hafif olması benim için şarttı 6.5 kg galiba
ana kucağında da olmadı 2. el 2.500 e ilerde rahatca satarım diye düşündüm baktım 2500 e 2. elini bile bulamadım:))
ikisini de yeşil aldım bu ara yeşile taktım galiba :))
Anladım kuzum . Bu haftalarda kasılmamız olursa ve kontrollerde de rahim ağzı uzunluğu ile ilgili bir sıkıntı yoksa kasılmalara çok takılmayalım o zamanTeşekkür ederim canımmkuzum hiç bişey hissetmedim zaten muayene oluyordum uzanmıştım doktor bebeği bitirdi bana bakmaya başladı rahim ağzı uzunluguna bakarken o sırada gördü tesadüfe bak kasilman oldu dedi görüntüsünü gösterdi ve anlattı endişe edilecek birşey değil bu haftalarda olabilir yalancı kasilma bunlar dedi rahim ağzı uzunlugun gayet iyi 25 altı olursa bu kasılmalara tehlikeli bakılır dedi
Yaaaa çok güzel duruyor güle güle kullansın tatlışCanım bu ikisini aldım çok da güzel bir indirimdi mağazadan da gittim baktım :)) arabanın hafif olması benim için şarttı 6.5 kg galiba
ana kucağında da olmadı 2. el 2.500 e ilerde rahatca satarım diye düşündüm baktım 2500 e 2. elini bile bulamadım:))
ikisini de yeşil aldım bu ara yeşile taktım galiba :))
Aynen oyle kuzum rahim ağzı uzunlugu yeterli ise tehlikeli değil dediAnladım kuzum . Bu haftalarda kasılmamız olursa ve kontrollerde de rahim ağzı uzunluğu ile ilgili bir sıkıntı yoksa kasılmalara çok takılmayalım o zaman
Yaaaa çok güzel duruyor güle güle kullansın tatlışşu babybjörnlerden çok memnun kalıcaz bence yaa inanıyorum
Ben de alcam kuzum inşallahcanım bebek arabası ve ana kucağı aldım ben baya indirim var bir daha düşer mi emin olamadım ki ben de 8. ayı beklerim diyordum :))
Burda olanlar var ve sağlık ocagı arıyormus aranmadım da anlamadım valla
Ben yaptım bayadır yapmıyorum çok severek yeriz. İnternetten bakıp yapmıştım. Tek ip ucu şu. İç harcını önce kar hazır tut, her şey hazırken beşamel sosunu yap çünkü beklememesi gerekiyor beşamel sosun. Sıcak sıcak dökmelisin.Kızlaaar bugün ofise gitmedim. Evde dinlencem.. evdeyken eşimi şaşırtayım güzel bi yemek çıkarayım diyorumdaha önce lazanya yapan var mı
Ay ben bayılırım barilla collezıone den alıp yapıyorum. Nefes yemek tarifleri gibi sitelerde makarna yapraklarını haşlamadan kıtır kıtır koyup sıra çıkıyorlar üst üste ama ben öyle yaptığımda kıtır kıtır kalıyor kenarları sevmiyoruzKızlaaar bugün ofise gitmedim. Evde dinlencem.. evdeyken eşimi şaşırtayım güzel bi yemek çıkarayım diyorumdaha önce lazanya yapan var mı
aaa hemen deneyeceğimmmKuzum çok sevindim detaylıdan mutlu çıkmana, öncelikle gözün aydınbir de o an kasılmayı nasıl hissettin vücudunda ne gibi bir farklılık oldu ..
Kuzum sadesini asla ama asla içemeyen bir insan olarak beni sade kefire alıştıran markayı söyliyim.. içim marka kefiri bir tatmanı isterim. Geçende eşime ayran diye yutturdum :)))
Yaa hayırlı olsun canım hangisini aldın
benide kimse aramadı haftaya randevum var kendi doktoruma sorayım bariBurda olanlar var ve sağlık ocagı arıyormus aranmadım da anlamadım valla
Ben yaptım bayadır yapmıyorum çok severek yeriz. İnternetten bakıp yapmıştım. Tek ip ucu şu. İç harcını önce kar hazır tut, her şey hazırken beşamel sosunu yap çünkü beklememesi gerekiyor beşamel sosun. Sıcak sıcak dökmelisin.
Ay ben bayılırım barilla collezıone den alıp yapıyorum. Nefes yemek tarifleri gibi sitelerde makarna yapraklarını haşlamadan kıtır kıtır koyup sıra çıkıyorlar üst üste ama ben öyle yaptığımda kıtır kıtır kalıyor kenarları sevmiyoruzo yüzden önce yaprakları önceden kaynattığım altı kısıkta suya tek tek mutlaka atıyorum birer birer yoksa yapışıyor suyun içinde tek tek atıp tek tek çıkarıp soğuk su doku kapa alıyorum yapışmadın diye şokluyorum sonra iç harcı beşameli kaşar rendesini hazırlayıp üst üste dizmeye başlıyorum oyyy anlatırken canım çekti kızzz afiyet olsun
efsane yaparım ana menümdür arkadaşlarımda hep ister ben refikanın tarifiyle yapıyorum Lazanyayı ekstra olarak katların arasına dil peyniri ve çeçil kullanıyorum refika tarifinden şaşmaKızlaaar bugün ofise gitmedim. Evde dinlencem.. evdeyken eşimi şaşırtayım güzel bi yemek çıkarayım diyorumdaha önce lazanya yapan var mı
Üf beeeefsane yaparım ana menümdür arkadaşlarımda hep ister ben refikanın tarifiyle yapıyorum Lazanyayı ekstra olarak katların arasına dil peyniri ve çeçil kullanıyorum refika tarifinden şaşma
ben normal lazanya ile hiiçç ıslatmadan yapıyorum Refikanın tarifiyle birebir yapıyorum ara katlara ekstra çeçil peyniride koyuyorum yumuşacık oluyor ve efsane lezzetli oluyorAy ben bayılırım barilla collezıone den alıp yapıyorum. Nefes yemek tarifleri gibi sitelerde makarna yapraklarını haşlamadan kıtır kıtır koyup sıra çıkıyorlar üst üste ama ben öyle yaptığımda kıtır kıtır kalıyor kenarları sevmiyoruzo yüzden önce yaprakları önceden kaynattığım altı kısıkta suya tek tek mutlaka atıyorum birer birer yoksa yapışıyor suyun içinde tek tek atıp tek tek çıkarıp soğuk su dolu kaba alıyorum yapışmadın diye şokluyorum sonra iç harcı beşameli kaşar rendesini hazırlayıp üst üste dizmeye başlıyorum oyyy anlatırken canım çekti kızzz afiyet olsun
nooo hayır kesinlikle haşlamaÜf beeesen yaprakları haşlıyor musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?