2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kuzum ben kıyma harcını da beşameli de biraz vıcık mı denir sulu mu katı bırakmıyorum eşim böyle sulu vıcık daha çok seviyor bende öyle tercih ediyorum yapraklar saniyelik sıcak suya koyuyorum kevgirle 30 sn de çıkarıyorum soğuk suya atıyorum diğer türlü ben kıtır kıtır beceremiyorum ya 2 kez yaptım haşlamadan olmadı benim

ben normal lazanya ile hiiçç ıslatmadan yapıyorum Refikanın tarifiyle birebir yapıyorum ara katlara ekstra çeçil peyniride koyuyorum yumuşacık oluyor ve efsane lezzetli oluyor
Canım ben 2 kez yaptım ben yapamıyorum yoksa çoğu tarif haşlamadan yapıyor tabi ama ben yapamıyorum beceremiyorum yani olmuyor çeçil çok güzel olur denenir yani çok da severim

Tamam kuzum tarif için teşekkürler son bir soru. Lazanyaları her katta aynı yönde mi diziyorsun yoksa bir kat dikey bir kat yatay şekilde mi

Tamam kuzum tarif için teşekkürler son bir soru. Lazanyaları her katta aynı yönde mi diziyorsun yoksa bir kat dikey bir kat yatay şekilde mi
Hep aynı sıra devam ediyorum canım ben borcam şeklime göre hep yatak sığıyor 3 yaprak sürekli aynı yöne bakıyor her katta aynı dizilimi yapıyorum

Çok güzeller canım bence giyilir martta bile hava soğuk oluyor

Canım ben hep Barilla ile yaptım. Kıtır kıtır olmadı sıcak beşameli dökünce her yaprak üstüne güzelce. Beşamel sos kıvam almaya başlarken kapatıyorum iyice yoğunlaşmadan. Zaten ocaktan alınca hala yoğunlaşmaya devam ediyor. Hızlı hızlı diziyorum yaprakları beşameli ekliyorum. Üstüne iç harç. En son zaten yine fırına atınca pişmeyen yer kalmıyor.

Çok güzeller kuzum sağlıkla giysin inşallah elele madreyi ne kadara aldın kuzum

Kızlar çok korkuyorum az önce bir damla kadar açık pembe renk kan gelmiş, scooter a binmiştim ama 5 dk mesafe gittim sadece bir sorunda olmadı. İki üç gündür sol tarafımda hissediyorum hatta geçen yazmıştım burayada bir batma oluyor arada Rahime doğru diye. Doktor takip et yoğunlaşırsa acil dedi. Ben Bi tane progestan içtim az önce yatıyorum şimdi ( dua edin ne olur bişi olmasın bebeğime

İnşallah devam etmez kuzum, yat dinlen güzel güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…