- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Geçende haşlamadan yaptım çok kıtır kıtır oldunooo hayır kesinlikle haşlama
Kuzum ben kıyma harcını da beşameli de biraz vıcık mı denir sulu mu katı bırakmıyorum eşim böyle sulu vıcık daha çok seviyor bende öyle tercih ediyorumYaaa bu siteyi çok seviyorumbende nelere dikkat edeyim diye soracaktım .. barilladan yapıyorum bende normalde. Hiç haşlamazdım önceki yaptıklarımda da ve ona rağmen her yaptığımda yumuşacık olurdu ama en son yaptığımda kıtır kıtır oldu çok üzüldüm . Beşamel sosum bir tık katı olmuştu ve kıymalı sosum da çok sulu değildi bence o yüzden yumşamadı.O zaman beşamel sosun sıcak olmasına özellikle dikkat edeyim. Bir de beşamel sos sanırım biraz akışkan olacak dimi ?? A Afratafrac sen hangi markanınkini yapıyorsun ve yaprakları haşlıyor musun B Buddy x kuzum sıcak suda kaç saniye tutuyorsun tahmini böyle çok hamur gibi olmuyor dimi haşlayınca
Canım ben 2 kez yaptım ben yapamıyorum yoksa çoğu tarif haşlamadan yapıyor tabi ama ben yapamıyorum beceremiyorum yani olmuyorben normal lazanya ile hiiçç ıslatmadan yapıyorum Refikanın tarifiyle birebir yapıyorum ara katlara ekstra çeçil peyniride koyuyorum yumuşacık oluyor ve efsane lezzetli oluyor
Tamam kuzum tarif için teşekkürlerKuzum ben kıyma harcını da beşameli de biraz vıcık mı denir sulu mu katı bırakmıyorum eşim böyle sulu vıcık daha çok seviyor bende öyle tercih ediyorumyapraklar saniyelik sıcak suya koyuyorum kevgirle 30 sn de çıkarıyorum soğuk suya atıyorum diğer türlü ben kıtır kıtır beceremiyorum ya 2 kez yaptım haşlamadan olmadı benim
Hep aynı sıra devam ediyorum canım ben borcam şeklime göre hep yatak sığıyor 3 yaprak sürekli aynı yöne bakıyor her katta aynı dizilimi yapıyorumTamam kuzum tarif için teşekkürlerson bir soru. Lazanyaları her katta aynı yönde mi diziyorsun yoksa bir kat dikey bir kat yatay şekilde mi
Tamamdır tatlış teşekkürlerHep aynı sıra devam ediyorum canım ben borcam şeklime göre hep yatak sığıyor 3 yaprak sürekli aynı yöne bakıyor her katta aynı dizilimi yapıyorum
Çok güzeller canımKizlar Elele madre park yatak sipariş verdim, bir hamile arkadaşım aldı yeni muadillerine göre fiyatı iyi ve kaliteli geldi dedi. Bir de bu tulumlardan aldim biri 3aylik biri 6aylik Mart Nisan Mayıs giyer değil mi , oğlan da olunca bı tık buyuk alayım dedim?Eki Görüntüle 3329082
İnşallah sonuç çok güzel çıkar canım Allahın izniyleKizlar merhabalar dün amniyosentez oldum ağrım sızım yok çok şükür 1 hafta 10 güne çıkarmış testler
Canım ben hep Barilla ile yaptım. Kıtır kıtır olmadı sıcak beşameli dökünce her yaprak üstüne güzelce. Beşamel sos kıvam almaya başlarken kapatıyorum iyice yoğunlaşmadan. Zaten ocaktan alınca hala yoğunlaşmaya devam ediyor. Hızlı hızlı diziyorum yaprakları beşameli ekliyorum. Üstüne iç harç. En son zaten yine fırına atınca pişmeyen yer kalmıyor.Yaaa bu siteyi çok seviyorumbende nelere dikkat edeyim diye soracaktım .. barilladan yapıyorum bende normalde. Hiç haşlamazdım önceki yaptıklarımda da ve ona rağmen her yaptığımda yumuşacık olurdu ama en son yaptığımda kıtır kıtır oldu çok üzüldüm . Beşamel sosum bir tık katı olmuştu ve kıymalı sosum da çok sulu değildi bence o yüzden yumşamadı.O zaman beşamel sosun sıcak olmasına özellikle dikkat edeyim. Bir de beşamel sos sanırım biraz akışkan olacak dimi ?? A Afratafrac sen hangi markanınkini yapıyorsun ve yaprakları haşlıyor musun B Buddy x kuzum sıcak suda kaç saniye tutuyorsun tahmini böyle çok hamur gibi olmuyor dimi haşlayınca
İnşallah canım urgupte yaşıyoruz nisan Mayıs da bile serin geçiyor ev içleri, teşekkür ederim canimmÇok güzeller canımbence giyilir martta bile hava soğuk oluyor
Çok güzeller kuzumKizlar Elele madre park yatak sipariş verdim, bir hamile arkadaşım aldı yeni muadillerine göre fiyatı iyi ve kaliteli geldi dedi. Bir de bu tulumlardan aldim biri 3aylik biri 6aylik Mart Nisan Mayıs giyer değil mi , oğlan da olunca bı tık buyuk alayım dedim?Eki Görüntüle 3329082
Yolundadır Allah ın izniyle kuzumAy kızlar fetal dna sonucum çıkmış hemşiremden haber bekliyorum inşallah telefonla bilgi verirler de her şey yolundadır
Tam 3bin canım, kendi sitesinden aldım, teşekkür ederimmm amin inşallah hepimizin bebeleriÇok güzeller kuzumsağlıkla giysin inşallah elele madreyi ne kadara aldın kuzum
Ben de karar veremiyorum. Kraft, yoyko, elele olabilir. Bir de dünTam 3bin canım, kendi sitesinden aldım, teşekkür ederimmm amin inşallah hepimizin bebeleri
İçinden hangisine daha yakınsan onu al canım,hepsini görmüştüm bende, Eleleyi arkadaşım almış beğenmiş oyuzden aldım yoksa karar vermek zor.Ben de karar veremiyorum. Kraft, yoyko, elele olabilir. Bir de düntospalak önerdi huggy o da olabilir. Aralarındaki farkı bir anlasam seçip alcam
İnşallah devam etmez kuzum, yat dinlen güzel güzelKızlar çok korkuyorum az önce bir damla kadar açık pembe renk kan gelmiş, scooter a binmiştim ama 5 dk mesafe gittim sadece bir sorunda olmadı. İki üç gündür sol tarafımda hissediyorum hatta geçen yazmıştım burayada bir batma oluyor arada Rahime doğru diye. Doktor takip et yoğunlaşırsa acil dedi. Ben Bi tane progestan içtim az önce yatıyorum şimdi( dua edin ne olur bişi olmasın bebeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?