2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
günaydın kızlar.
sabah 1 ay sonra bebeğimi görmeye gittim. normalde 20. haftadayız ama gelişime göre 1 hafta kadar öndeymiş, 22 cm 380 gr, kalp atışı, suyu vs her şeyi çok iyiymiş. bebeğim çok iyi çok şükür.
ama dr bugün çok tersti. ben kilolu hamile kaldım, ama bu haftaya kadar hiç kg almadım, kiloma taktı, çok söylendi. tansiyonum hep 14/8 civarı çok yüksek dedi, kardiyoloji dedi, randevu alacağım bakılacak.
ama konuşmaları ve tavrıyla beni o kadar üzdü ki, ağlayarak çıktım tutamıyorum kendimi. eşim benim alındığımı söylüyor ancak normalde böyle değildi. 1 ay sonra heyecanla gidipte çocuk gibi terslenmek, azar işitmek çok zoruma gitti.
haftaya cumartesi de detaylıya girecekmişim, 4000 TL dediler başka alternatif dr konuşmadıkta direk hastanedeki profu söyledi. bazı şeylere mecalim kalmadı. prof. ahmet semih tuğrulmuş. öyle, içimi dökmek istedim

Kuzum doktorlar da insan bazen diğer günlerden farklı oluyorlar belki öyle bir andır. Ağlama neden ağlıyorsun. Bebişin iyi bak çok şükür önemli olan bebeğin

Allahımm böyle insanlara akil fikir vicdan ver YaRabbim Sen hiiiç canını sıkma bebegin iyi sen iyisin daha kilo bile almamissin onlar baska seye sinirlenip sinirini hastadan cikara tipler hic aglanicak bisey yok bebegin saglikli ya cok şukur

Maşallah maşallah kuzum

Kızlar iki gündür geçmeyen sol kol ağrısı yaşıyorum ama öyle böyle değil kolumu kaldıramıyorum yaşayan var mı çok kötüyüm uyuyamıyorum ne yapacağım ben
Tetanoz falan mı oldun .geçmiş olsun

Yaa buna çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası . Yemeğin tuzuna bakmadan tuz eken bir insanım maalesef . Tansiyonun genelde düşük çıkıyor ama bu kadarcık tuzu bırakırsam muhtemelen daha da düşer . Üff su içmeye de çok dikkat etmiyorum. Bu aralar o kadar çok yemek yemeye başladım ki zaten susasam bile midemde yer olmuyor umarım şu tuzdan dolayı sorun yaşamam.

Arkadaşlar sabah geldim samsuna mantar varmış ondan pembe akıntı gelmiş, hatta daha da gelebilir kırmızılık var dedi doktorum. Rahim uzunluğu 41 miş. Normal dedi. 3 gün mantar için fitil kullanıcam. Trivag verdi. Birde haftada 1 proluton depot iğne yazdı. Az önce acilde 1 tanesini vuruldum. 4 kere yani 1 ay kullanmış olucam

Canım tekrardan çok geçmiş olsun . Korkulacak bir şey yokmuş bak . İnşallah mantar da hemencecik geçer

Her şeyin fazlası zarar canım, benim kadar abartmadığınız sürece sıkıntı olmaz muhtemelen. Benim bulantım çok fazlaydı buraya da yazıyordum hatta. Tuzun iyi geldiğini düşünüp kötülük etmişim kendime ve bebeğime. Ama geçti şükür benim tansiyonum hep normal geliyor düşük değil o yüzden tuz yiyince yükseliyor muhtemelen. Belki tansiyonu düşük bir insan olsaydım tuz dengelerdi

Kizlar çatlama için hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım duştan sonra temiz cildime sürüyorum. Mis gibi kokusu organik de olunca içim rahat. 300ml

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-15-14-22-04-477_trendyol.com.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 61
Çok geçmiş olsun hemen fark edilmesine sevindim , tuza dikkat et lütfen

Kızlar ben 2-3 gündür genital bölgemin bi tık yukarısında bir sertlik hissediyorum sol tarafta sadece bebeğin o kadar aşağıda olcağını da düşünmüyorum neden olur ki bu...

Kızlar bi iki saattir karnımda bir sancı var sağ tarafta hani böyle afedersiniz büyük tuvaletiniz gelir sancılanır ya karnınız o şekilde ama tuvaletim yok neden olur acaba çok rahatsız oluyorum bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…