Kuzum doktorlar da insan bazen diğer günlerden farklı oluyorlar belki öyle bir andır. Ağlama neden ağlıyorsun. Bebişin iyi bak çok şükürgünaydın kızlar.
sabah 1 ay sonra bebeğimi görmeye gittim. normalde 20. haftadayız ama gelişime göre 1 hafta kadar öndeymiş, 22 cm 380 gr, kalp atışı, suyu vs her şeyi çok iyiymiş. bebeğim çok iyi çok şükür.
ama dr bugün çok tersti. ben kilolu hamile kaldım, ama bu haftaya kadar hiç kg almadım, kiloma taktı, çok söylendi. tansiyonum hep 14/8 civarı çok yüksek dedi, kardiyoloji dedi, randevu alacağım bakılacak.
ama konuşmaları ve tavrıyla beni o kadar üzdü ki, ağlayarak çıktım tutamıyorum kendimi. eşim benim alındığımı söylüyor ancak normalde böyle değildi. 1 ay sonra heyecanla gidipte çocuk gibi terslenmek, azar işitmek çok zoruma gitti.
haftaya cumartesi de detaylıya girecekmişim, 4000 TL dediler başka alternatif dr konuşmadıkta direk hastanedeki profu söyledi. bazı şeylere mecalim kalmadı. prof. ahmet semih tuğrulmuş. öyle, içimi dökmek istedim
Allahımm böyle insanlara akil fikir vicdan ver YaRabbimgünaydın kızlar.
sabah 1 ay sonra bebeğimi görmeye gittim. normalde 20. haftadayız ama gelişime göre 1 hafta kadar öndeymiş, 22 cm 380 gr, kalp atışı, suyu vs her şeyi çok iyiymiş. bebeğim çok iyi çok şükür.
ama dr bugün çok tersti. ben kilolu hamile kaldım, ama bu haftaya kadar hiç kg almadım, kiloma taktı, çok söylendi. tansiyonum hep 14/8 civarı çok yüksek dedi, kardiyoloji dedi, randevu alacağım bakılacak.
ama konuşmaları ve tavrıyla beni o kadar üzdü ki, ağlayarak çıktım tutamıyorum kendimi. eşim benim alındığımı söylüyor ancak normalde böyle değildi. 1 ay sonra heyecanla gidipte çocuk gibi terslenmek, azar işitmek çok zoruma gitti.
haftaya cumartesi de detaylıya girecekmişim, 4000 TL dediler başka alternatif dr konuşmadıkta direk hastanedeki profu söyledi. bazı şeylere mecalim kalmadı. prof. ahmet semih tuğrulmuş. öyle, içimi dökmek iste
Maşallah maşallah kuzumKızlar maşAllah bizim oğlanın tekmeleri güçlendi bazen bi vuruyo ister istemez ayyy diyorumşimdiden böyleyse birkaç ay sonrası heralde aglatıcak bu sıpa beni Allahtan her hareketi sert degil günde 1 2 defa saglam vuruyo
Tetanoz falan mı oldun .geçmiş olsunKızlar iki gündür geçmeyen sol kol ağrısı yaşıyorum ama öyle böyle değil kolumu kaldıramıyorum yaşayan var mı çok kötüyüm uyuyamıyorum ne yapacağım ben
Yaa buna çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası . Yemeğin tuzuna bakmadan tuz eken bir insanım maalesef . Tansiyonun genelde düşük çıkıyor ama bu kadarcık tuzu bırakırsam muhtemelen daha da düşer . Üff su içmeye de çok dikkat etmiyorum. Bu aralar o kadar çok yemek yemeye başladım ki zaten susasam bile midemde yer olmuyorCanım ben de midem bulandıkça zeytin yiyordum bilinçsizce. Ve doktora gittiğimde plasentada boşluklar oluşmuş doktor direkt tansiyon hastası mısın diye sordu. Meğer ben zeytinleri bol bol yedikçe benim tansiyonum fırlamış ve ben mide bulantımı bastırmak için hep zeytin yiyorum demiştim. Doktorum o kadar kızdı ki hamilelikte tuz istemeyiz çok tehlikeli demişti, hemen tuzu bırakıyorsun demişti. O boşluklar tansiyon yükseldiğinde oluşuyormuş ve bebeğe yeterli besin gitmiyormuş. Aman dikkat edin tuz konusunda
Canım tekrardan çok geçmiş olsun . Korkulacak bir şey yokmuş bak . İnşallah mantar da hemencecik geçerArkadaşlar sabah geldim samsuna mantar varmış ondan pembe akıntı gelmiş, hatta daha da gelebilir kırmızılık var dedi doktorum. Rahim uzunluğu 41 miş. Normal dedi. 3 gün mantar için fitil kullanıcam. Trivag verdi. Birde haftada 1 proluton depot iğne yazdı. Az önce acilde 1 tanesini vuruldum. 4 kere yani 1 ay kullanmış olucam
İçim rahatladı gerçektenCanım tekrardan çok geçmiş olsun . Korkulacak bir şey yokmuş bak . İnşallah mantar da hemencecik geçer
Her şeyin fazlası zarar canım, benim kadar abartmadığınız sürece sıkıntı olmaz muhtemelen. Benim bulantım çok fazlaydı buraya da yazıyordum hatta. Tuzun iyi geldiğini düşünüp kötülük etmişim kendime ve bebeğime. Ama geçti şükür benim tansiyonum hep normal geliyor düşük değil o yüzden tuz yiyince yükseliyor muhtemelen. Belki tansiyonu düşük bir insan olsaydım tuz dengelerdiTetanoz falan mı oldun .geçmiş olsun
Yaa buna çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası . Yemeğin tuzuna bakmadan tuz eken bir insanım maalesef . Tansiyonun genelde düşük çıkıyor ama bu kadarcık tuzu bırakırsam muhtemelen daha da düşer . Üff su içmeye de çok dikkat etmiyorum. Bu aralar o kadar çok yemek yemeye başladım ki zaten susasam bile midemde yer olmuyorumarım şu tuzdan dolayı sorun yaşamam.
Amin canım Amin heyacandan ne edeceğimi şaşırdım
Çok geçmiş olsun hemen fark edilmesine sevindim , tuza dikkat et lütfenCanım ben de midem bulandıkça zeytin yiyordum bilinçsizce. Ve doktora gittiğimde plasentada boşluklar oluşmuş doktor direkt tansiyon hastası mısın diye sordu. Meğer ben zeytinleri bol bol yedikçe benim tansiyonum fırlamış ve ben mide bulantımı bastırmak için hep zeytin yiyorum demiştim. Doktorum o kadar kızdı ki hamilelikte tuz istemeyiz çok tehlikeli demişti, hemen tuzu bırakıyorsun demişti. O boşluklar tansiyon yükseldiğinde oluşuyormuş ve bebeğe yeterli besin gitmiyormuş. Aman dikkat edin tuz konusunda
Güle güle kullansın kuzumKızlar bu kabin boy bebek arabasından aldık e bebek mağazadan , çok ergonomik uçak yolculuğu şok yaptığımız için ama inşallah kullanışlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?