2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Canım çok geçmiş olsun, iyi olmana çok sevindim. Bebiş de iyi ki tekmelerini ihmal etmiyor maşallah

Kuzum peki tansiyonun olduğunu hiç hissettin mi? Hiç öyle bir hissim yok da ondan soruyorum acil bırakmam lazım
Bende yeni hamileyken yeşil elma tuzla sonra yeşil tuzlu zeytin..tuzla erik yiyordum yoksa duramazdım ama benim düşük tansiyonum oluyordu ilk haftalarda yani baya başım dönüyordu

Kuzum peki tansiyonun olduğunu hiç hissettin mi? Hiç öyle bir hissim yok da ondan soruyorum acil bırakmam lazım
Benim o haftalarda başım ağrıyordu sürekli. Bir de çarpıntım oluyordu sık sık. Yüksek ihtimal bunlar tansiyonum çıktığı için oluşmuş. Mide bulantımın şiddetli olması da tansiyondan kaynaklı olduğunu söyledi doktor da. Tuzu tamamen kestim. Yaklaşık 2 hafta sonra o boşluklar kayboldu çok şükür. Bir de doktorum diyelim ki tansiyonun düştü dengelemek için hep tuzlu ayran için derler ya sen içme sol yanına yat ve dinlen tansiyonun düzelir demişti

Bende yeni hamileyken yeşil elma tuzla sonra yeşil tuzlu zeytin..tuzla erik yiyordum yoksa duramazdım ama benim düşük tansiyonum oluyordu ilk haftalarda yani baya başım dönüyordu
Başım hiç dönmedi ama mideme iyi geliyor diye yiyordum bırakim artık

Çarpıntım oluyor bazen. Demek o onun belirtisi. Bırakayım tamamen korktum yani

Kızlaaar bugün detaylım var 11.30 da ama ben dün akşamdan beri hareket hissetmiyorum dün aşırı hareketliydi niye böyle oldu anlamıyorum.

Çarpıntım oluyor bazen. Demek o onun belirtisi. Bırakayım tamamen korktum yani
Hamilelikte de normalde oluyormuş hemen ona bağlama da dikkat et sadece tuz konusunda canım. Zaten tuz vücutta ödem şişlik yapıyor çok iyi gelmiyormuş, azalttığında zaten korkacak bir şeyin kalmasına gerek yok

Kızlaaar bugün detaylım var 11.30 da ama ben dün akşamdan beri hareket hissetmiyorum dün aşırı hareketliydi niye böyle oldu anlamıyorum.
Ben o yüzden sağlık ocağına gitmiştim hareket etmiyor diye ama hanımefendi keyif yapıyormuş. Oluyormuş canım bazı zamanlarda özellikle rahat bir yere denk geldilerse tembellik ediyorlarmış. Neyse ki randevun var o zaman göreceksin inşallah

Benimde detaylım var sen benden önce giricen ama..ola bilir bende bir defa öyle oldum hatda sağlık ocağına gidiyordum ilaç yazdırmak için dinletmek istedim ama sonra vazgectim

Tamam kuzum. En azından tuzlu elma tuzlu salatalık olayını bırakayım. Zeytin yine yerim ama çok yemem. Zaten öyle çok yemiyorum

İnşallah güzel haberlerle gelirim. Böyle olunca insan ister istemez stres oluyor. Bişeyler yiyorum sürekli hareket etsin diye ama tık yok bizimkinde

Benimde detaylım var sen benden önce giricen ama..ola bilir bende bir defa öyle oldum hatda sağlık ocağına gidiyordum ilaç yazdırmak için dinletmek istedim ama sonra vazgectim
İnşallah sorun yoktur korkarak gidiyorum şimdi iyice stres oldum

Tamam kuzum. En azından tuzlu elma tuzlu salatalık olayını bırakayım. Zeytin yine yerim ama çok yemem. Zaten öyle çok yemiyorum
Günde 3 tane yeterli canım siyah zeytinde tuz miktarı daha çok oluyormuş o yüzden onu daha az tüketmek gerekiyormuş. Ben kase kase yiyordum

İnşallah güzel haberlerle gelirim. Böyle olunca insan ister istemez stres oluyor. Bişeyler yiyorum sürekli hareket etsin diye ama tık yok bizimkinde
Aynısını yaşadığım için ki benim bebiş aşırı hareketli bir bebek nasıl olur diye çok endişelenmiştim. Yapmadığım şey kalmamıştı. Sağlık ocağına gidip kalbini dinleyince rahatlamıştım. Dalga geçer gibi eve gelince hareket etmeye başlamıştı. Ama iyiydi canım senin de öyledir endişelenme, bize de haber ver mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…