2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar bi iki saattir karnımda bir sancı var sağ tarafta hani böyle afedersiniz büyük tuvaletiniz gelir sancılanır ya karnınız o şekilde ama tuvaletim yok neden olur acaba çok rahatsız oluyorum bu durumdan
Arada bana da oluyor ama geçiyor kuzum. Ben de tuvalete çıkamayınca oluyor gibi geliyor

Demir ilacı çarpıntı yapan var mı kızlar. Ben bugün sabah başladım ilaca .içtikten 2-3 saat sonra çarpıntı yaşamaya başladım. Hala geçmedi. Kalbim çok sert vuruyor

Güle güle kullansın kuzum puseti ayrı mı alınacak
sağol canım ben travel sistem , portlu istemedim hem ağır hem kabin boy yok , puseti ayrıca alacağım zaten puseti çok kısa kullanacağım için aldığım araba da doğumdan itibaren /22 kg ye kadar taşıyor , yaşadığımız yerde Muğla 50 ultraviyole güneş ışınlarından koruması da var diye pier cardin tercih ettim

Maşallah kuzum .gözün aydın. Bazı doktorlar bir sorun görmeyince kısa tutuyormuş detaylıyı. Bebekte problem yoksa çabuk bitirmiştir

Sabah uyandığından beri kasıklarımda çok ağrı var . Ve aşırı derecede sarı akıntım geliyor . Anlamadım neden
O ağrı ben de de var uyandığımda beri. Rahim bu haftalarda biraz daha yukarı çıkıyormuş. Sanırım ağrılarımız o yüzden. ağrı oldukça akıntım da artıyor birde benim göbeğimin yanları ağrıyor ve geriliyor ardından sol bacağıma vuruyor ve kasığıma doğru hafif batıp çıkıyor. Büyümeye bağlıyorum.

Ohhh maşallah kuzum Allah ım biz de herşey güzel deyip çıkalım nolur

Güle güle kullanın kuzum ben pusetli istiyorum ya. Her gün ufak da olsa gezdirmeyi düşünüyorum

Umarım büyümeden kaynaklıdır . Benim bebeğin hareketleri de hala çok aşağıda . Hatta geçen hafta tetanoz için sağlık ocağına gittiğimde bebeğin kalp atışını da bir dinleyeyim dedim . Oradaki ebe dedi ki bebek aşağıda baya , yukarı çıkmamış. Bu haftalardan sonra çok çıkmaz dedi moralimi bozdu . Ama doktoruma ne zaman sorsam bebeğin konumu gayet iyi diyor .

Sonunda yaptım istediğim çekimi 23 haftalık göbüşten herkese selaaamm
Ayyyy çok güzeeeel yemin ederim heves ettim ama kalkacak enerjim yok ara tatilde inşallah kocam da izin verirse elli olandan çekip paylaşabilirim ama kocam nazar değecek diye korkuyor

Sağlıkla kullan canım . Güzel gözüküyor araba. Bunun içine takılan puseti ayrı var mı kendine uygun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…