- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Arada bana da oluyor ama geçiyor kuzum. Ben de tuvalete çıkamayınca oluyor gibi geliyorKızlar bi iki saattir karnımda bir sancı var sağ tarafta hani böyle afedersiniz büyük tuvaletiniz gelir sancılanır ya karnınız o şekilde ama tuvaletim yok neden olur acaba çok rahatsız oluyorum bu durumdan
Kuzum su iç. Benim akıntım başından beri var. O ağrı da hep var Pcos da olan ağrı gibi benim ki. Tahlillerim temiz amaSabah uyandığından beri kasıklarımda çok ağrı var . Ve aşırı derecede sarı akıntım geliyor . Anlamadım neden
Kuzum daha günlük pedimi takalı yarım saat olmuştu yine sapsarı olmuş . Normal mi ya bu hiç bu kadar akıntım olmazdı . Ekstra ağrı da olunca korktumKuzum su iç. Benim akıntım başından beri var. O ağrı da hep var Pcos da olan ağrı gibi benim ki. Tahlillerim temiz ama
İnşallah geçer de gitmek zorunda kalmamArada bana da oluyor ama geçiyor kuzum. Ben de tuvalete çıkamayınca oluyor gibi geliyor
Bugün benim de akıntım daha fazlalaştı sarı renk yumurta akı kıvamındaSabah uyandığından beri kasıklarımda çok ağrı var . Ve aşırı derecede sarı akıntım geliyor . Anlamadım neden
sağol canım ben travel sistem , portlu istemedim hem ağır hem kabin boy yok , puseti ayrıca alacağım zaten puseti çok kısa kullanacağım için aldığım araba da doğumdan itibaren /22 kg ye kadar taşıyor , yaşadığımız yerde Muğla 50 ultraviyole güneş ışınlarından koruması da var diye pier cardin tercih ettimGüle güle kullansın kuzumpuseti ayrı mı alınacak
Maşallah kuzum .gözün aydın. Bazı doktorlar bir sorun görmeyince kısa tutuyormuş detaylıyı. Bebekte problem yoksa çabuk bitirmiştirKızlar çıktım ama yani çok uzun çekmedi bende oğlum çok iyi çok şükür hiçbir sıkıntı yok MaşAllahsadece dedi normadan bir tık fazla suyu ben şok oldum acaba diyorum havuç suyumu etdi öyle şimdi kendi doktoruma giricem bakıcam o ne söylicek
Kuzum sızı şeklinde yürürken . Benim yumurta akı kıvamında değil ama sanki günlük pedimi biri sarı renge boyadı gibiBugün benim de akıntım daha fazlalaştı sarı renk yumurta akı kıvamındaağrı nasıl ağrı belki üşütmüşsündür canım.
O ağrı ben de de var uyandığımda beri. Rahim bu haftalarda biraz daha yukarı çıkıyormuş. Sanırım ağrılarımız o yüzden. ağrı oldukça akıntım da artıyorSabah uyandığından beri kasıklarımda çok ağrı var . Ve aşırı derecede sarı akıntım geliyor . Anlamadım neden
Üşütünce de kasık ağrısı ,akıntı fazlalaşır derler ya canım. Havalar da buna müsait zaten.Kuzum sızı şeklinde yürürken . Benim yumurta akı kıvamında değil ama sanki günlük pedimi biri sarı renge boyadı gibi
İstersen doktoruna bir danış kuzum, belki aynı değildir ikimizin kiKuzum daha günlük pedimi takalı yarım saat olmuştu yine sapsarı olmuş . Normal mi ya bu hiç bu kadar akıntım olmazdı . Ekstra ağrı da olunca korktum
Ohhh maşallah kuzumKızlar çıktım ama yani çok uzun çekmedi bende oğlum çok iyi çok şükür hiçbir sıkıntı yok MaşAllahsadece dedi normadan bir tık fazla suyu ben şok oldum acaba diyorum havuç suyumu etdi öyle şimdi kendi doktoruma giricem bakıcam o ne söylicek
Güle güle kullanın kuzumsağol canım ben travel sistem , portlu istemedim hem ağır hem kabin boy yok , puseti ayrıca alacağım zaten puseti çok kısa kullanacağım için aldığım araba da doğumdan itibaren /22 kg ye kadar taşıyor , yaşadığımız yerde Muğla 50 ultraviyole güneş ışınlarından koruması da var diye pier cardin tercih ettim
Umarım büyümeden kaynaklıdır . Benim bebeğin hareketleri de hala çok aşağıda . Hatta geçen hafta tetanoz için sağlık ocağına gittiğimde bebeğin kalp atışını da bir dinleyeyim dedim . Oradaki ebe dedi ki bebek aşağıda baya , yukarı çıkmamış. Bu haftalardan sonra çok çıkmaz dedi moralimi bozdu . Ama doktoruma ne zaman sorsam bebeğin konumu gayet iyi diyor .O ağrı ben de de var uyandığımda beri. Rahim bu haftalarda biraz daha yukarı çıkıyormuş. Sanırım ağrılarımız o yüzden. ağrı oldukça akıntım da artıyorbirde benim göbeğimin yanları ağrıyor ve geriliyor ardından sol bacağıma vuruyor ve kasığıma doğru hafif batıp çıkıyor. Büyümeye bağlıyorum.
Ayyyy çok güzeeeelSonunda yaptım istediğim çekimi23 haftalık göbüşten herkese selaaamm
Sağlıkla kullan canım . Güzel gözüküyor araba. Bunun içine takılan puseti ayrı var mı kendine uygun ?sağol canım ben travel sistem , portlu istemedim hem ağır hem kabin boy yok , puseti ayrıca alacağım zaten puseti çok kısa kullanacağım için aldığım araba da doğumdan itibaren /22 kg ye kadar taşıyor , yaşadığımız yerde Muğla 50 ultraviyole güneş ışınlarından koruması da var diye pier cardin tercih ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?