2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
ebnde öyle biberon lazım olursa dr.browns öneriyolar ondan alıcam, emzik alırım ama ya alıştırmak istiyorum cünkü uyku acısından rahatmış
Ben onu da istemiyorum ya. Diş çıkarmaya başladıklarında kesinlikle kullanılmaması gerektiği söyleniyor. Diş yapısını bozuyormuş . Zamanı gelince bir de bıraksın diye uğraşacağıma en başta alışmasın diye uğraşayım :)

Moralim yüksek işe de gitmiyorum haftaya uygun görürlerse heyet raporu verilecek evet tekmelerini çok daha net hissediyorum dışardan belli olmaya başladı ölç tatbiki tansiyonunu tuz tüketimine de mutlaka dikkat edin ben tamamen bıraktım tuzu mecburen tuzlu elma nasıl oluyor elmayı tuza mı batırıyorsun

beşik ve arabayı bu ay hallederim sanırım önemli olan o ikisi gerisi bir şekilde hallolur
aynı kafadayım bende bir de oto koltuğunu alayım diyorum , ama araba da karar veremedim ben kabin boy istiyorum sürekli uçak yolculuğıda yapıyoruz diye , onunda puseti takma yeri olmuyor bildiğim kadarıyla , arabanın içine koyuyorsun

Kızlar iki gündür geçmeyen sol kol ağrısı yaşıyorum ama öyle böyle değil kolumu kaldıramıyorum yaşayan var mı çok kötüyüm uyuyamıyorum ne yapacağım ben

Ahhh kuzum aynı bensin ben biberon ve emzik almayacağım. Benim Şuan ki amacım park yatak be bebek arabası. Ama henüz alamadım. Ne aldın dersen bir kaç tane tulum bir müslin battaniye, bir kalın battaniye
kızlar park yatakta yanları file olsın fermuarlı olsun annenin yanına gelip gidebilsin ya da siz kolay alın bir de asansörlü olsun diyorlar e ebebekte bu özellikli modeller var yanının acılabilmesi çok önemli diyorlar

kızlar ben yrnidoğanı okey hallettim ama 3-6 ay ne kadar almalıyız ki? Birisi 15 tane tulum yazmıs cok fazla geldi bana da
Bence de çok ben kızımda o kadar almadım çok da o kadar kullanılmadı 15 adet tulum alınırsa bebek 2ser kere anca gyer zatn gyecgi bi kaç kere yazık eskimiyorlar zatn

Aynen cnm bende o özelliklerde aldım internnetten aldık çok güzel içime sindi

Bende alıştırmak istiyorum ilk kızımda çok ugrastk alınmadı beni emzik girevinde kullanıyordu resmen bunda yine deneyeceğiz inşallah alışırlar
hem öyle hemde emzik alan bebekler bile sürekli olarak uyanıyor uykusundan verilmesi lazım değil ama tercih edilebilir bence. Güven hissi oluşturduğu için daha ksliteli olur uykuları

Diş çıkarma döneminde emziği kaşımak için kullanıyolar zaten cogunlukla

Evet kuzum maalesef öyle yiyorum iyi olmana çok sevindim

Canım ben de midem bulandıkça zeytin yiyordum bilinçsizce. Ve doktora gittiğimde plasentada boşluklar oluşmuş doktor direkt tansiyon hastası mısın diye sordu. Meğer ben zeytinleri bol bol yedikçe benim tansiyonum fırlamış ve ben mide bulantımı bastırmak için hep zeytin yiyorum demiştim. Doktorum o kadar kızdı ki hamilelikte tuz istemeyiz çok tehlikeli demişti, hemen tuzu bırakıyorsun demişti. O boşluklar tansiyon yükseldiğinde oluşuyormuş ve bebeğe yeterli besin gitmiyormuş. Aman dikkat edin tuz konusunda

Kuzum peki tansiyonun olduğunu hiç hissettin mi? Hiç öyle bir hissim yok da ondan soruyorum acil bırakmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…