2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Oyy maşallah güzel kuzum benim nasıl büyümüş artık rahat rahat doğumu bekleme dönemine girdik elhamdülillah seninde üstünden yük kalktı dimi
Aynen MaşAllah büyümüş oğluşumaynen Elhamdülillah şimdi alış veriş ede bilirim..duam her kes güzel haber alsın

Aynen MaşAllah büyümüş oğluşumaynen Elhamdülillah şimdi alış veriş ede bilirim..duam her kes güzel haber alsın
Aminn canım aminn çok şükür biz atlattık inşallah girecek olan arkadaşlarda sorunsuz sıkıntısız atlatsinlar bir arkadaş daha girecekti acaba onun nasıl geçti inşallah iyidir

Canım bebek tek bir noktada olmuyor ki o sadece kalbini dinlemek için nokta arıyor. En az 25 cm bir bebek sürekli konum değiştiriyorlar. Benim sağlık ocağında kalp atışını 2 hafta önce sol kasık üzerinde dinledi ama ben tekmelerini sağ göbek deliğimin yanında hissettim muhtemelen çarpraz duruyordu o gün. Yani değişiyor. Dün karnımın içinde döndüğünü hissettim resmen dalga oldu karnımda içerde dönmesini hissettim. Sağdaki güçlü tekmesini solda hissettim yani ayağını sola aldı herhalde. Yani değiştiriyorlar sık sık. Doktorun zaten konumunda sıkıntı olsa her türlü söyler hiiiç takma kafana

İşte suyu dengelemek de sıkıntı su aşırı fazla olunca da sıkıntı oluyormuş kese patlaması vs sanırım o yüzden çok olmasını da istemiyorlar az olmasını da. Bazı doktorlar su fazla olduğunda suyu azaltmak için fitil de veriyorlarmış. Ay ne zor şeyler ya denge, zamanı gelse de bir doğursaydık. Bu arada her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.

Nabzım 105 oldu kahvaltıdan sonra yattım biraz 95 lere indi canım . Kalp vurma şiddeti fazla . Tansiyonum normal 11:5 gibi çıkıyor. Nabız senin kaçlarda oluyor canım
Benim nabzım 90 ile 100 arasında değişiyor şu sıralar. Ama geçen haftalarda o kadar şiddetliydi ki hatta buraya da yazmıştım. Rahatsız ediyordu 2-3 hafta önce falan gece uyuyamadım kalp atışımdan resmen eşimi uyandırıp acile gittik, EKG vs çekildi nabzımda 106ydı. Hareket halinde 130u buluyordu. Kan tahlilleri yapıldı o esnada da serum takıldı. Serumdan sonra tekrar ölçüldü 100ün altına düştü. Kan tahlilleri de temiz çıktı. Gebelikte normal dedi doktor, bebeğin yükünü de bizim kalbimiz taşıyor o yüzdenmiş. Şu sıralar rahatım mesela şimdi baktım 97 çıktı. Artık 97ye bile alıştım normal geliyor

Sağol canımÇok fazla olsaydı sanırım fitil vericekti..kardeşimle konuştum onunda gebeliğinde suyu fazlaymış ve birde çok su bile içmiyorum sanırım gerçekten havuç suyu etmişVe benim malesef fitilimde iğnelerimde hala devam

Normal bişey o zaman demekki canım . İnsan korkuyor sinir geliyor kalp küt küt attıkça benim bu sorunum gebelik öncesi de oluyordu bazen uzun süredir yaşamamıştım . gebeliğin başında da yaşamıştım bayağı yoktu rahattım. Şimdi olunca bebek için endişe ettim.

Aynen doktorlar direkt müdahale ediyorlar canım, hadi ya üzüldüm biraz daha dayan artık. Doğuma kadar mı devam edecek peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…