2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ben bu şekilde yaşadım canım ama muayeneden zarar gelmez bir doktora görün istersen hem için de rahatlar

Aynen doktorlar direkt müdahale ediyorlar canım, hadi ya üzüldüm biraz daha dayan artık. Doğuma kadar mı devam edecek peki
Hiç bu soruyu vermedim her defa soruyorum devammı hep bana devam ediyor sadece progestan iğneyi 5 günden 1 azaltdı ama oksapar ve fitil her gün

Kuzum kalın olanlardan varmı tayt
Kuzum kalın mı ince mi bilmiyorum hiç. Tayt her türlü rahat olur diye aldım geçtim açıkçası . Linki şu

Penti Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı

Aynen doğru diyorsun canım . Odun mu bu düpedüz dursun dimi ama :))

Bu arada su fazlalığı gebelik şekerinden ola biliyormuş ben çok fazla tatlı yedim azaltmam gerekiyorve sanırım ondan doktor dedi aç karnına gelicen 3 hafta sonra..hep bana tok karnına gel söylerdi..şeker yüklemeside kesinlikle yapıcam gerçi ne zaman yapılacak hiç demedi doktor

Hiç bu soruyu vermedim her defa soruyorum devammı hep bana devam ediyor sadece progestan iğneyi 5 günden 1 azaltdı ama oksapar ve fitil her gün
Anladım canım, bebiş iyi olsun da geçer bir şekilde bu günler de

Oksaparı bende doğuma kadar kullanacağım canım, göbeğim mosmor olsada yeter ki bebeğim sağlıklı olsun ne edelim

Şeker yükleme testi için çağırmış canım hepimiz o haftalarda yapacağız. 24-28. haftalar arasında yapılıyordu sanırım

Bu marka nasıl Tweety kumaşı nasıl ince mi kalin mi yumuşak mi ? Cook Cook güzel
Kuzum kumaşı yumuşacık güzel. Ama ince kuzum. İçine kat kat giydiririm dışarıdaysak evdeyken de mutlaka uzun kolllu zıbını falan olur içinde yani. Ben normalde çok üşüyen biriyim kendim gibi düşünüp giydireceğim minnoşumu çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…