2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Tetanoz falan mı oldun .geçmiş olsun
Aşı olmadım.İki gündür boynumun sol tarafından başlıyor komple sol kolum sızlıyor ama çok fena gece sabaha kadar uyuyamadımKolumu ağrıtacak bir iş de yapmadım neden oldu anlamadım hiçbir şeyAcilde bir şey yapabilirler mi acaba bu ağrı için ya hamile olduğum için bir şey de yapılmaz diye gitmedim ne yapacağımı bilmiyorum

Canım bence git yine bu kadar rahatsız edecek bir ağrın varsa . Çok geçmiş olsun

Doktoruma suyumu sordum dedi havuç yapmış içme dedi normal su iç korkucak bir şey yok dedi..3 hafta sonra aç karnına bekliyorum seni dedi.Ağrılarımı sordum yürüyürken bile dedim ağrıyor çocuk baskı yapıyor dedi korkma

Yaaaa havuç suyu mucize gibi demek ki

Hersey normalse cok uzun surmuyo zaten kuzum yuzunu gosterdi mi

Ahahhaha aynı canım neyseki bu kadar yakın vurmuyorlar birbirlerine ayrı kesedeler yoksa yanmışlardı
Ahaahahaha çok komik ya yicem tiplerini. Ay bana da en başta iki kese demişlerdi meğerse kanama alanını kese sanmışlar. O zaman çok heveslenmiştim ikiz diye. Çok güzel birşey

Kuzum çok sevindim gözün aydın olsun senin oğlanda demekki güzel güzel gostermis heryerini ondan hızlı olmuştur benim doktorum da normalde 40 dk sürer keske bütün bebekler böyle olsa işim ne kadar kolay olur dedi 25 dk da çıktık kuzum sen havuç suyunu neden tukettin ki suyuna bişey demismiydi doktorun

O zaman normal galiba nabız yüksekliği. Demir ilacı başladığım güne gelmesi de tesadüftür belki

Aynen canım çok rahat baktı yani hiç uğraşmadı bir iki defa vurdu o kadaryok canım ben su çok az içtiğim için korktum detaylıda suyun az diye söyler doktor ondan başladım havuç suyunaama çok bile demiş

Hahah Allah seni yaa az olmasında çok olsun şimdi kaç haftalık girmiş oldun kuzum bebiş ne kadar olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…