Yok onu ben de bilmiyorum kuzum. Gezerken bunu buldum bak bir deEvet evet var büyüyünce ordan da alınır ki ben kışlık olani ordan alıyorum oğluma hep 2 togg alıyorum mesela kış için soğuk evim. Ama yenidoğan için lcw dakiler kundak olabiliyor mu bilmiyorum canım incelemedim
Kesinlikle öyle kuzum. Çünkü herşeyin en iyisini alsak maddiyat çöker. Çünkü herşey kısa süreliAynen, kumaşı iyi olduktan sonra markasını önemsemiyorum ben.
Oto koltuğu da yoyko ve ondan da gerçekten çok memnunum canım yoyko gerçekten çok kaliteli hem yatakta hem koltuktaBen de diyorum yoyko. Diğerlerine göre pahalı ya o yüzden acaba abartıyor muyum diyorum. O zaman akşam indirim olur bekleyeyim ve alayımdün akşam mavi ve bordo indirimdeydi askında ama gri istiyorum. Bu akşam alırım. Peki oto koltuğu kuzum?
Yeterince kalın ve üstüne battaniye ortmeyi gerektirmeyecekse bu da olur canım ama ince görünüyor sanki. Ama tabiki evinin sıcaklığına bağlıYok onu ben de bilmiyorum kuzum. Gezerken bunu buldum bak bir de
Sevi Bebe 0 -3 Ay Desenli Yeni Sezon Kundak Pamuk Yeni - Fiyatı, Yorumları
Sevi Bebe 0 -3 Ay Desenli Yeni Sezon Kundak Pamuk Yeni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şu ayıcıklı olan mı koltuğun kuzum? Link varsa bize atar mısınOto koltuğu da yoyko ve ondan da gerçekten çok memnunum canım yoyko gerçekten çok kaliteli hem yatakta hem koltuktabenimki bej rengi park yatak. O da güzel onu da degerlendirebilirsin
Canım ben bununda yorumlarını okudum ve başka tulumlarında toparlanıyor yazıyorlar boğaz kısmında ondan korkuyorum alıcam elimde kalıcak diye fiyatlar düşük olsaydı yine tamamda ne edeceğimi bilmiyorum açıkcasıOwli Bebek Beyaz Desenli Uyku Tulumu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ben yine de ekleyeyim en azından fikir olur.
Ev sıcaklığını kaç olması gerekiyorsa o yapcam valla. Doğalgaz 3bin gelirYeterince kalın ve üstüne battaniye ortmeyi gerektirmeyecekse bu da olur canım ama ince görünüyor sanki. Ama tabiki evinin sıcaklığına bağlı
Kuzum uyku tulumu çok var. Araştırarak bulacağız. Battaniye tehlikeli. Kitapta da yazıyorCanım ben bununda yorumlarını okudum ve başka tulumlarında toparlanıyor yazıyorlar boğaz kısmında ondan korkuyorum alıcam elimde kalıcak diye fiyatlar düşük olsaydı yine tamamda ne edeceğimi bilmiyorum açıkcası
Evet ayıcıkli olan atarım tabi ama maymun ve tavşan olan da aynisiymis o ayı ile. Sadece hayvan tasarımı ve fiyat farkı var yani yerinizde olsam ucuz olanı alırdım sırf ayi için değmezŞu ayıcıklı olan mı koltuğun kuzum? Link varsa bize atar mısın
İdeal 21-24 arası idi galiba. Ne çok sıcak ne soğuk olması gerekiyor. Çok sıcakta da bebekler güzel uyumuyor canımEv sıcaklığını kaç olması gerekiyorsa o yapcam valla. Doğalgaz 3bin gelir
Tamam onu da akşam alacağım dursun kenarda. Başta puset kullanırız da sonrası için alcam. Kasım indirimi diye sırf. Tamam ya net karar verdim ikisini de yoyko alcam ben. Bebek arabası bagi neo seçtim onu da kızkardeşim alacak.Evet ayıcıkli olan atarım tabi ama maymun ve tavşan olan da aynisiymis o ayı ile. Sadece hayvan tasarımı ve fiyat farkı var yani yerinizde olsam ucuz olanı alırdım sırf ayi için değmez
Evet kuzum bunu da okumuştum. O kadar çok kitap okuyorum ki bunlarla ilgiliİdeal 21-24 arası idi galiba. Ne çok sıcak ne soğuk olması gerekiyor. Çok sıcakta da bebekler güzel uyumuyor canım
MaşallahBenim bebek mi çok hareketli ya, ben video bile çektim bildiğin vurunca karnım nasıl oluyor. Geçen gün misafir vardı kıyafetin üstünde pıt pıt atıyordu yaramaz. Bu arada kızlar benimki 42 mm çıktı benimki mi çok kalın, acaba normal doğum yapmam çok mu zor olur benim
Canim nasıl beslendin genellikle, ben bir anda almadım ayda bı kilo gibi oldu, hiç bulantım olmadı nerdeyse , iştahım da çok açık değil , her zamanki gibi yiyorum , eskiden olsa hep 56 57de geziyordum yıllardır bu yeme şekliyle, oyuzden farkettim ki ekstra dikkat etmeliyim diyabet tansiyon çıkmasın diye, sabit kalamiyorum illaki artış oluyor gibi. 57 58 hamiel kaldım , 59 60 civarında geziyorum açlık tokluk bu şekilde çıkıyor. Kiloya takılmak istemiyorum ama çok artışta doğumda sıkıntı çekerim ya da diyabet çıkar diye açıkçası.Bensevinmelisin. Ben doğuma+6 kiloyla girdim ve bebeğim 4 kilo doğdu düşün. Doğumdan sonra fit bir şekilde hayatıma devam ettim
Çok çok iyi almışsın canım , güle güle kullanKanz Sleepy Side Plus Anne Yanı Oyun Parkı 70 x 110 cm
Yoykoya karar verdim ama bunu aldımaynı demişler yorumlarda. İndirimi görünce hemen aldım. İnşallah pişman olmam The
İnşallah sağlamdırÇok çok iyi almışsın canım , güle güle kullangayet güzel
Kuzum tulum için bütün yorumları okudum yok yani istediğim yok hep olumsuz yorum çıkınca vazgeçiyorumKuzum uyku tulumu çok var. Araştırarak bulacağız. Battaniye tehlikeli. Kitapta da yazıyor
Kuzum olumsuz yorum her zaman herşeyde çıkar ama. Mesela aldığın yatağın yorumlarına gir bak dicem ama vazgeçebilirsinKuzum tulum için bütün yorumları okudum yok yani istediğim yok hep olumsuz yorum çıkınca vazgeçiyorum
Yok kuzum vazgeçmem çünkü tulumla yatak aynı diğil benim için mesela yatak bende 2 tane olucak diye anne yatağıda bir tek geceler kullanıcam yeterki dedim önü açılsın ve bebişi göre bileyim başka bir titreşim ve ya farklı bir şey aramıyordum çünkü hiç yerinden kıpırdamıcak odadan odaya bile taşımıcam eminim sağlam durucak.ama tulum çocuğun canını yakıcaksa hemen çöp olucak yani onu kullanmak için başka bir çaresi yok bir yerini düzeltemezsin..bana göre en iyisi kundak nedense şimdilik bu fikirdeyimKuzum olumsuz yorum her zaman herşeyde çıkar ama. Mesela aldığın yatağın yorumlarına gir bak dicem ama vazgeçebilirsinçünkü herşey herkesi memnun etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?