2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ay evet o battaniye bayadır favorilerimdeydi indirime girince acımadım Battaniye baya kullanılacak gözüküyor. Puset içinde, dışarıda, evde. Yatağında vs.
Evet çok kullanılacak 4 tane almayı düşünüyorum 2 kalın 2 ince bazen set takımların içindede oluyor

Kızlar ben baştan beri ogluma uyku tulumu kullanıyorum iki yıldır, bilmiyorum bana en rahatı bu geliyor açıkçası. Bebeğim bir aylıkken miydi daha mı küçüktü hatırlamıyorum, üstündeki battaniyeyi zorlaya zorlaya yukarı kafasına kadar çekmişti bir gece.( Kundak olmasına ve kolları bağlı olmasına rağmen) Ağzı da kapalıydı, ta yukarıya çekmiş. .Aklım çıktı adeta O gece . O günden sonra biraz büyüyünceye kadar asla battaniye ortmedim.

Of evet ya ben de gördüm o markayı. Uçuk ama fiyatlar
Ben 250 liraya almıştım iki yıl önce, şimdiki fiyatını görünce şok oldum az önce, yoksa ekleyecektim buraya:) aşırı sağlam çok güzel ve 0 aydan 3 yasa kadar kullanılabiliyor ama işte pahalı

Uyku tulumunu da 0-3 aylık kışlık alıcaz sanırım. Tam bahar ayına denk geliyor. Yaz için ne yapmak lazım acaba. Bir de battaniyeyi ben de gece yatarken örtmeyi düşünmüyorum.Ama altına serebilirm daha sıcak olsun diye. Salonda yerde serip üstüne bebişi atarım. Pusetinde dışarı çıkınca sararım. Misafirlikte filan hep yanıma alırım diye düşünüyorum.

Ahhh tecrübeli anne bulmuşken park yatak önerir misin önerirsen hangisini

Reactions: The
Valla işte benim aldığım 0 ay- 3 yaş bir tulumdu değişik bir tasarımı var kundak yapılabiliyor olması önemli. Normal kollu alırsanız ve kundak yapamazsaniz bebek güzel uyumaz çünkü ilk zamanlar aşırı sıçrıyor bebisler:)

Ahhh tecrübeli anne bulmuşken park yatak önerir misin önerirsen hangisini
Ben yoyko kullanıyorum canım çok memnunum ve kesinlikle öneririm. 2 yasa kadar kullandık ve ikinci bebiş gelmeseydi hala bir iki sene daha rahat kullanırdım

Kızlar ben daha +1 kilo bile alamadım 19.haftadayız normal mi bu hani bebek ağırlaştıkça oda kilo ekler diye biliyorum bebeğim mi gelişmiyor acaba
Bende19+3deyim canım bunu bı Dr arkadaşıma sordum2.5-3 kilo aldım ben, şuan bu haftalar için göğüsler bebek ve suyu, artan kan hacminden dolayi 1 1bucuk kilo yapabilir zamanla artacak dedi kişiye göre değişir ama dedi, almıyorsa hiç anneden yağ yakımı oliyordur bebek alır muhakkak bu zamanlar dedi. Naçizane bı fikir canım.

Aslında lcw de bile var uyku tulumu
Evet evet var büyüyünce ordan da alınır ki ben kışlık olani ordan alıyorum oğluma hep 2 togg alıyorum mesela kış için soğuk evim. Ama yenidoğan için lcw dakiler kundak olabiliyor mu bilmiyorum canım incelemedim

Ben yoyko kullanıyorum canım çok memnunum ve kesinlikle öneririm. 2 yasa kadar kullandık ve ikinci bebiş gelmeseydi hala bir iki sene daha rahat kullanırdım
Ben de diyorum yoyko. Diğerlerine göre pahalı ya o yüzden acaba abartıyor muyum diyorum. O zaman akşam indirim olur bekleyeyim ve alayım dün akşam mavi ve bordo indirimdeydi askında ama gri istiyorum. Bu akşam alırım. Peki oto koltuğu kuzum?

Reactions: The
Kızlar ben daha +1 kilo bile alamadım 19.haftadayız normal mi bu hani bebek ağırlaştıkça oda kilo ekler diye biliyorum bebeğim mi gelişmiyor acaba
Ben sevinmelisin. Ben doğuma+6 kiloyla girdim ve bebeğim 4 kilo doğdu düşün. Doğumdan sonra fit bir şekilde hayatıma devam ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…