Canım benimde yayvan hatta gören kız mı diyor. O pek tutmadı bende :)Derler ya öne doğru karın sivriyse erkek yana doğru yayvansa karın kızdır diye sen onu gözlemle canım doğurunca cinsiyeti öğrenince tutu mu yaz bize meraktan çatlarım
Bende acaba diyete mi başlasam yani diyet derken sabah yediğim ekmek miktarını min indirsem şekeri tamamen çıkarsam sabahları bal reçel çikolata çok yiyorum maalesef ekmek bıraksalar yarım ekmek yerim gebelik öncesi ekmek ağzıma sürmedim 10 yıl ekmek yemedim ama gebelikte ekmek aşığı oldum o yüzden tedirginimİzledim şimdi bencede çok önemli ya geçse de şu günler biran önce yaptırsak. İçim sıkıldı.
Tüh tezler çürüdü benim mesela yayvan yana doğru genişledim kalçam popom büyüdü sivrilmedi göbeğim kız tezi tuttu tabi 8. Ayda göbeğim be olur bilmiyorum ama en büyük cinsiyet anlamadı buradan gelir ya aşermeden sonraCanım benimde yayvan hatta gören kız mı diyor. O pek tutmadı bende :)
Kuzum bende tam tersi oldu yaşadığım tüm belirtiler kız bebekti, hatta cinsiyeti öğrenmeden Kv kesin kız bu bebek diye üzülüyorduTüh tezler çürüdü benim mesela yayvan yana doğru genişledim kalçam popom büyüdü sivrilmedi göbeğim kız tezi tuttu tabi 8. Ayda göbeğim be olur bilmiyorum ama en büyük cinsiyet anlamadı buradan gelir ya aşermeden sonra
Kuzum sen kaç haftalıksın?benimki azcık aşağıda ve bence sen benden boy olarakda daha uzunsunKuzuşum senin vardı ben öyle hatırlıyorum ya, benimde hiç belli olmuyor strese giriyorum bazen
Kuzum ben 1.73 1,75 falanım. Benimde aşagıda kuzum mide kısmın Baya boş benimde.Kuzum sen kaç haftalıksın?benimki azcık aşağıda ve bence sen benden boy olarakda daha uzunsun
İşte dediğim gibi benim boyum 1.69 bir tık karnım büyük seninkine bakarak bu da boyumuza bakarsan öyle olucağı normal..benim bir arkadaşımın boyu benden uzundu 3 gebeliğinde en son aylarda karnı çıktı.Kuzum ben 1.73 1,75 falanım. Benimde aşagıda kuzum mide kısmın Baya boş benimde.
İçinin rahat etmesi için öyle yapabilirsin canım.bende yapıcam tam kesmek değil de daha az yiyeceğim. Seni öyle iyi anlıyorum ki ben de mesela makarna hamburger ve sürekli patates yemek istiyorum. Evde yapmakta kesmiyor dışarıda yemek istiyorum.Bende acaba diyete mi başlasam yani diyet derken sabah yediğim ekmek miktarını min indirsem şekeri tamamen çıkarsam sabahları bal reçel çikolata çok yiyorum maalesef ekmek bıraksalar yarım ekmek yerim gebelik öncesi ekmek ağzıma sürmedim 10 yıl ekmek yemedim ama gebelikte ekmek aşığı oldum o yüzden tedirginim
Benim de hala aşağıda daha tam çıkmadı hepimizin aynıysa demekki normal yaKuzum sen kaç haftalıksın?benimki azcık aşağıda ve bence sen benden boy olarakda daha uzunsun
Tüp bebek ama doktorum şekerle ilgili hiçbir şey demedi haftaya kontrolde kesin sorucam ama karar verdim artık şu şekerli yediklerimi bırakıyorum inşallah başarılı olurumİçinin rahat etmesi için öyle yapabilirsin canım.bende yapıcam tam kesmek değil de daha az yiyeceğim. Seni öyle iyi anlıyorum ki ben de mesela makarna hamburger ve sürekli patates yemek istiyorum. Evde yapmakta kesmiyor dışarıda yemek istiyorum.Hayatım boyunca bu kadar çok yemek yeme isteğim olmamıştı bebeklerinin önde olması şekerden dolayı değildir ya senin zaten tüp bebek kuzum yani onun da etkisi olabilir mi? Doktor riske atmaz herhalde böyle bir şeyden şüphelense dikkatini çekerdi.
Aynen kuzum sağlıklı olsunlarda, az olursa karnımız belki çatlağımız olmaz daha bir kreme de başlamadık, ben sadece Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Kakao ve badem yağına başlayacağım.İşte dediğim gibi benim boyum 1.69 bir tık karnım büyük seninkine bakarak bu da boyumuza bakarsan öyle olucağı normal..benim bir arkadaşımın boyu benden uzundu 3 gebeliğinde en son aylarda karnı çıktı.
Bencede normal.Benim şimdi düşündüğüm bir tek suyum neden fazla doktora gidince yine öyle göstericekmi randevumu nasıl bekliyorumBenim de hala aşağıda daha tam çıkmadı hepimizin aynıysa demekki normal ya
Kuzum havuç suyunu bıraktın dimiBencede normal.Benim şimdi düşündüğüm bir tek suyum neden fazla doktora gidince yine öyle göstericekmi randevumu nasıl bekliyorum
Kuzum sen niye o havuç sularını içtin ki.Bencede normal.Benim şimdi düşündüğüm bir tek suyum neden fazla doktora gidince yine öyle göstericekmi randevumu nasıl bekliyorum
Ben hiçbir şey kullanmıyorum düşün hep diyorum başlıcam ama ne zamanAynen kuzum sağlıklı olsunlarda, az olursa karnımız belki çatlağımız olmaz daha bir kreme de başlamadık, ben sadece Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Kakao ve badem yağına başlayacağım.
Canım benimde aşagıda biraz karnım gövdem uzun galiba ona bağlıyorum. Ben hep aşagıda hissediyorum canım. Hareketler göbeğin altında
Tabi bıraktım korktuğumdan suyuda fazla içmiyorumKuzum havuç suyunu bıraktın dimi
Oyyy maşallah canım evet seninde küçükBu da benim su anki Hali :)
bende kendisini severim ama erkek bebe merakları soğutmaya basladı, ilk bebek yeni yeni anlıyorum bu düşkünlükleriniSizin kararınız, ne olursa olsun size sürpriz olacak çok heyecanlı bir beklryiş Allah gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?