Hiç üzülme yesen güzel olur ama yemedin diye de gelişimi kötü olacak diye bir şey kesinlikle yok. Ben ilk gebeligimde son haftalara kadar hiç yediğimi hatırlamıyorum kaşar, yemiş falan ve gelişimi gayet güzeldiHer gün mü tüketmek lazım ki . Her gün yemiyorum bunları canım. Çok canım sıkıldı ya gelişimi durursa diye .
Maşallah kuzum kilosu iyiymiş22 haftada detaylıya girdim ben boyunu hiç sormadım ya nerde yazılıyor hiç bilmiyorum sadece bir defa doktor dedi uzun olucak boyu ve sonrada detaylıda bebiş iyi deyince boyunu merak etmedim ama gramı 494 500 arası dedi
Ama hiç demedi önden gidiyor diye sonra gördüm burda daha çok gramı olan varmış bende rahatladım çok fazla kilo istemiyorum ben sağlam olsun yeter benim için..fazla kilo olunca gebelik şekeri çıkıyor sanada iyi dediyse takmaMaşallah kuzum kilosu iyiymiş
Ben iyi besleniyorum sanıyordum. Genelde sebze meyve karbonhidrat ağırlıklı beslendim ama . Kendim de 6 kilo almışım bebeğe yaramamış yediğimHiç üzülme yesen güzel olur ama yemedin diye de gelişimi kötü olacak diye bir şey kesinlikle yok. Ben ilk gebeligimde son haftalara kadar hiç yediğimi hatırlamıyorum kaşar, yemiş falan ve gelişimi gayet güzeldi
Canım seni şeker ölçümü için de çağırmıştır. Zaten senin şeker taraması zamanına denk geliyor o zamanlar.. 1 ay sonra bana da açlık tokluk baktıralım dedi. Şeker yüklemesi yapacak mı onu da bilmiyorum. Her şeyi unuttum kadına soracağım soruları. Salak gibi oldum doktorun yanında.Ama hiç demedi önden gidiyor diye sonra gördüm burda daha çok gramı olan varmış bende rahatladım çok fazla kilo istemiyorum ben sağlam olsun yeter benim için..fazla kilo olunca gebelik şekeri çıkıyor sanada iyi dediyse takma
Bende öyleyim bence acı ekşi yediğimde, ve kahve içtiğimde. Ama benimde göbeğin altında, canım kaç kilo aldın sen kaç ile kaldın hamile
Banada şeker demedi sadece dedi aç gel bencede şeker ölçümü yapıcak..beyaz ekmek bu gün yemedim tam buğdayı ekmeye geçiş yaptım tatlı yemicem zor olsa bile ama meyvesiz duramam.İşte bende doktorun yanında her şeyi unutuyorumCanım seni şeker ölçümü için de çağırmıştır. Zaten senin şeker taraması zamanına denk geliyor o zamanlar.. 1 ay sonra bana da açlık tokluk baktıralım dedi. Şeker yüklemesi yapacak mı onu da bilmiyorum. Her şeyi unuttum kadına soracağım soruları. Salak gibi oldum doktorun yanında.
Evet canım . Zaten yapılması gereken bi şey gebelikte .normal bir durum yaniBanada şeker demedi sadece dedi aç gel bencede şeker ölçümü yapıcak..beyaz ekmek bu gün yemedim tam buğdayı ekmeye geçiş yaptım tatlı yemicem zor olsa bile ama meyvesiz duramam.İşte bende doktorun yanında her şeyi unutuyorum
Benim de kp anlayışlı ne konuşulur bilir bugün bile öyle sorunca bi baktı buna ama nerede der der sonra laf çevirirCanım sakınnn üzülme, benim eşim erkek istiyordu içten içe bana da 12.haftamda erkek dediler buna rağmen gelip karnımı sevmiyordu kız olunca üzülür sanıyodum ama elini karnımdan hiç çekmiyor prensesim, Ayza'm diye seviyor. Ki annesi babası hiç sevinmedi kız olduğuna. Brn herkese kız diyorum kv daha belli değil diyor hala. Ben geçrekten anlam veremiyorum bu durumlara kp neyse hadi cahil diyrlim kvlerin daha anlayıslı olması gerek ama nerdeee kendileri bir annenin kızı değil sanki...
Bakalım ne çıkıcak suyum havucdanmı şekerdenmi fazla çıkmış merak ediyorum çokEvet canım . Zaten yapılması gereken bi şey gebelikte .normal bir durum yani
ay sorma bide benim karnım baya aşağıdan çıktı ondan fazla belli olmuyoraa ckk değişik bir karnın var canım minik bir top gibi
Bence de vücut yapısıyla alakakı canım ben daha hç kilo almadım hatta -3le devam...bundan dolayı kendim kilo almıyorum olması gerektiği gibi sadece karın cıkıyorBenim de böyle bundan daha büyük hatta. sivri duruyor. Erkek bebek göbeği gibi duruyor. Bence tamamen vücut yapısıyla alakalı. Benim boyda kısa olunca çocuk öne doğru pörtledi iyice.
Ben 6 kilo almışım. Son 2 haftada 2 kilo almışım hatta .senin sadece bebiş alıyor demekki. İşte seninki benimkinin minik göbek hali olmuşay sorma bide benim karnım baya aşağıdan çıktı ondan fazla belli olmuyorgarip gerçekten
Bence de vücut yapısıyla alakakı canım ben daha hç kilo almadım hatta -3le devam...bundan dolayı kendim kilo almıyorum olması gerektiği gibi sadece karın cıkıyor
Bence seninki havuçtan canım. O da arttırıyormuş çünkü. Onu özellikle suyu az olanlar tüketiyor.Bakalım ne çıkıcak suyum havucdanmı şekerdenmi fazla çıkmış merak ediyorum çok
ay sorma bide benim karnım baya aşağıdan çıktı ondan fazla belli olmuyorgarip gerçekten
Bence de vücut yapısıyla alakakı canım ben daha hç kilo almadım hatta -3le devam...bundan dolayı kendim kilo almıyorum olması gerektiği gibi sadece karın cıkıyor
Aynen ondan içiyorlarmış umarım ondan öyleBence seninki havuçtan canım. O da arttırıyormuş çünkü. Onu özellikle suyu az olanlar tüketiyor.
Doktor her şey yolunda dediyse niye kafana takiyosun kuzum, büyür o merak etme, zaten o kadar hızlı kilo alıyorlar ki bu haftalardaKızlar şimdi uygulamadan baktım benim haftamda bebek 28 cm 450 Gr civarı olur yazıyor. Benimki 24 cm. 360 Gr olmuş. Küçük mü kalmış anlamadım . Doktor her şey yolunda dedi ama kafama taktım durduk yere. 21+4 deyim bugün.
Daha önce hep daha ortalama çıkıyordu csnım . Bu defa ölçümlerde alt sınırda çıktı. Acaba gelişimi mi yavaşladı geriledi diye evham yapıyorum ya daha sonra gelişmezse diye.Doktor her şey yolunda dediyse niye kafana takiyosun kuzum, büyür o merak etme, zaten o kadar hızlı kilo alıyorlar ki bu haftalardaHiç canını sıkma annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?