2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Her gün mü tüketmek lazım ki . Her gün yemiyorum bunları canım. Çok canım sıkıldı ya gelişimi durursa diye .
Hiç üzülme yesen güzel olur ama yemedin diye de gelişimi kötü olacak diye bir şey kesinlikle yok. Ben ilk gebeligimde son haftalara kadar hiç yediğimi hatırlamıyorum kaşar, yemiş falan ve gelişimi gayet güzeldi

22 haftada detaylıya girdim ben boyunu hiç sormadım ya nerde yazılıyor hiç bilmiyorum sadece bir defa doktor dedi uzun olucak boyu ve sonrada detaylıda bebiş iyi deyince boyunu merak etmedim ama gramı 494 500 arası dedi
Maşallah kuzum kilosu iyiymiş

Maşallah kuzum kilosu iyiymiş
Ama hiç demedi önden gidiyor diye sonra gördüm burda daha çok gramı olan varmış bende rahatladım çok fazla kilo istemiyorum ben sağlam olsun yeter benim için..fazla kilo olunca gebelik şekeri çıkıyor sanada iyi dediyse takma

Ben iyi besleniyorum sanıyordum. Genelde sebze meyve karbonhidrat ağırlıklı beslendim ama . Kendim de 6 kilo almışım bebeğe yaramamış yediğim

Canım seni şeker ölçümü için de çağırmıştır. Zaten senin şeker taraması zamanına denk geliyor o zamanlar.. 1 ay sonra bana da açlık tokluk baktıralım dedi. Şeker yüklemesi yapacak mı onu da bilmiyorum. Her şeyi unuttum kadına soracağım soruları. Salak gibi oldum doktorun yanında.

B Buddy x bi bende tutmadı bu karın meselesi kızlar dar giyince karnım böyle sonra yok oluyor resmen
Benim de böyle bundan daha büyük hatta. sivri duruyor. Erkek bebek göbeği gibi duruyor. Bence tamamen vücut yapısıyla alakalı. Benim boyda kısa olunca çocuk öne doğru pörtledi iyice.

Banada şeker demedi sadece dedi aç gel bencede şeker ölçümü yapıcak..beyaz ekmek bu gün yemedim tam buğdayı ekmeye geçiş yaptım tatlı yemicem zor olsa bile ama meyvesiz duramam.İşte bende doktorun yanında her şeyi unutuyorum

Evet canım . Zaten yapılması gereken bi şey gebelikte .normal bir durum yani

Benim de kp anlayışlı ne konuşulur bilir bugün bile öyle sorunca bi baktı buna ama nerede der der sonra laf çevirir

aa ckk değişik bir karnın var canım minik bir top gibi
ay sorma bide benim karnım baya aşağıdan çıktı ondan fazla belli olmuyor garip gerçekten
Benim de böyle bundan daha büyük hatta. sivri duruyor. Erkek bebek göbeği gibi duruyor. Bence tamamen vücut yapısıyla alakalı. Benim boyda kısa olunca çocuk öne doğru pörtledi iyice.
Bence de vücut yapısıyla alakakı canım ben daha hç kilo almadım hatta -3le devam...bundan dolayı kendim kilo almıyorum olması gerektiği gibi sadece karın cıkıyor

Ben 6 kilo almışım. Son 2 haftada 2 kilo almışım hatta .senin sadece bebiş alıyor demekki. İşte seninki benimkinin minik göbek hali olmuş

Sen de mi mide bulantisi oldu? Ben de 13.haftaya kadar 5 kilo verdim Hyperemesis Gravidarum vardi bende. 14.haftadan 22.haftaya kadar 6 kg aldim 56'yim su an. Doktorum verdigin kilolari tamamladik artik dikkat edecegiz dedi

Doktor her şey yolunda dediyse niye kafana takiyosun kuzum, büyür o merak etme, zaten o kadar hızlı kilo alıyorlar ki bu haftalarda Hiç canını sıkma annesi

Doktor her şey yolunda dediyse niye kafana takiyosun kuzum, büyür o merak etme, zaten o kadar hızlı kilo alıyorlar ki bu haftalarda Hiç canını sıkma annesi
Daha önce hep daha ortalama çıkıyordu csnım . Bu defa ölçümlerde alt sınırda çıktı. Acaba gelişimi mi yavaşladı geriledi diye evham yapıyorum ya daha sonra gelişmezse diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…