Kuzum kilo için kaşar ceviz badem süt kaysı tuketiyorumBen çok et yemiyordum canım. Sadece yumurta tüketiyordum. Senin bebeğinin ölçümleri kilosu boyu neydi kuzum
lökosit eritrosit falan 1-2 yani normal ama bakteri 22 nitrat da pozitif çıkınca hafif enfeksiyon dedi doktorum canımBenim başından beri var ama iltihap çıkmıyordu
Anladım kuzum, inşallah geçmiştir senin delökosit eritrosit falan 1-2 yani normal ama bakteri 22 nitrat da pozitif çıkınca hafif enfeksiyon dedi doktorum canım
İnşallah canımAnladım kuzum, inşallah geçmiştir senin de
Benimki hiç olculmedi bu arada belki bakmıştır da bana söylemediAynen canım evet, inşallah öyle birşey yaşamam rahim ağzım 36 çıktı doktor iyi dedi
Benimkilerde uzakta baya inşallah bebek doğunca bol bol gitmek istiyorumBen uzaktayım kuzum. Anca yazdan yaza görecekler. Kızkardeşim çocuk istemediği halde sürekli bi şeyler alıp yolluyorheyecanlı çaktırmasa da
Çok sağol inşallah sizde güle güle kullanın bebeğinle açık gri rengi akşam evde açınca çektim köyü duruyorCanım güzel günlerde kullanınbiz de aynısını aldık rengi açık gri mi koyu mu mağazada yoktu görememiştim yakindaki ilden gelecek bekliyoruz
Kuzum gecen hafta işte detaylıya gittim sata 21+2 de 28 cm uzun boylu olacak dedi ama bizim genetik uzun canım oda etkiliBen çok et yemiyordum canım. Sadece yumurta tüketiyordum. Senin bebeğinin ölçümleri kilosu boyu neydi kuzum
Cnm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benimde 2.kizim inşallah olacak duyan büyük çoğunluk AA olsun yanıtını veriyor bende diyorum ki biz zatn kızciyiz Allah a şükür sağlıklı olsun tabi ama diyorum biz memnunuz eşimde çok memnun kızımda çok memnun bende kizkardesi olacağı için çok memnunumAy kızlar kvlerden bahsetmemişiz bayadir benimkinin boğazını az kasiyalimcinsiyete 12de erkek sonra kız dedi o gün kendisi de bizimleydi cinsiyeti kız dedim sevinmeyi geçtim üzüldü resmen aa ama erkekti neyse olsun sağlıklı olsun diye kivirdi bugün de ayrintilidan çıktık ilk sorduğu soru değişti mi dedim neyi soruyorsun cinsiyet dedi sağlık durumunu sorarsın demistim ama değişmedi kız dedim.bu ne erkek merakı dedim zaten zor süreçler atlatmisiz önceki kızımı doğuma aylar kala kaybetmişim bir de bunun sacma sapan harektleri sevincimi içime oturttu bu zamanda bile hala böyle şeylere önem veriyorlar ona üzülüyorum
Amin kuzum inşallah gidersinBenimkilerde uzakta baya inşallah bebek doğunca bol bol gitmek istiyorum
Canım servikal uzunluk yattıkça tekrar uzayabiliyor ben bir hafta biraz ayakta kalayım 32 ye düşüyor 1 hafta yatınca 39 a yükseliyor 25 mm ve altı sıkıntı olabiliyor gerekli durumlarda Serkan yani dikiş atılmasını önerebiliyor doktor benim doktorum 25 e düşerse Serklaj yapacak ama yattığım sürece rahmin kısalma olasılığının çok düşük olduğunu söyledi ben WC yemek duş hariç 12. Haftadan beri sadece yatıyorum dert etme bol bol yatmak gerek benim 2 haftada bir vajinal servikal ölçüm yapılıyorKızlar bende cumartesi günü detaylı ultrasona gittim. Bebeğin kalbinde delik gördü ancak sıkıntılı bir yerinde değil kapanmasını bekleriz dedi. Kafama takılan şu servikal uzunluk 30mm. Kısa geldi bana yarın doktoruma gideceğim 25mm altı sıkıntı diyorlar nette ama haftama göre de sanki düşük gibi
7 yüksek bir değer değil kuzum merak etme benim idrar yolu enfeksiyonum varken crp 11 çıkmıştı doktorum önemsememişti toz şase verdi geçti. Kanda enfeksiyon crp benim 80 olduğunda 4 gün hastanede yatmıştım 4 günde 25 e düşürdüler sonra hastaneden çıkardılar yani ciddi bir durumda doktor zaten önlem alıyor hemenKızlar ben bugün kan verdim. Crp 0-5 olması gerekirken 7 çıktı
Anladım kuzum. Ben aslında tetanoz olmaya gittim. Öyle gidince de kan değerlerime de baktırayım dedim. Böyle çıkınca biraz gerildim7 yüksek bir değer değil kuzum merak etme benim idrar yolu enfeksiyonum varken crp 11 çıkmıştı doktorum önemsememişti toz şase verdi geçti. Kanda enfeksiyon crp benim 80 olduğunda 4 gün hastanede yatmıştım 4 günde 25 e düşürdüler sonra hastaneden çıkardılar yani ciddi bir durumda doktor zaten önlem alıyor hemen
Yok canım endişe etme crp ufak bir öksürmeye ya da elinin ufak bi yaralanıp kanamasıyla bile yükseliyor demişti doktorum crp nin önemli baz aldıkları değerleri oluyormuş doktorların o zaman zaten antibiyotik başlanıyor duruma tehşise göreAnladım kuzum. Ben aslında tetanoz olmaya gittim. Öyle gidince de kan değerlerime de baktırayım dedim. Böyle çıkınca biraz gerildim
Doktorunuz mu yönlendirdi sizi perinatolog için?Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında detaylı ultrason yaptırıp memnun kalan ya da önerisi olan var mı? Perinatalog olması tercihim. Cihan Çetin ve Alle Klinik Emre Erdogdu var seceneklerim arasında ama randevu konusunda çalıştığım için saatlerde şuan uygun değiller.
Oh şükürYok canım endişe etme crp ufak bir öksürmeye ya da elinin ufak bi yaralanıp kanamasıyla bile yükseliyor demişti doktorum crp nin önemli baz aldıkları değerleri oluyormuş doktorların o zaman zaten antibiyotik başlanıyor duruma tehşise göre
Ay benim de doktorum iki kere olacaksın dedi.Korkuyorum sonrasında bir ağrı falan oldu mu ya da başka bir yan etkisi umarım olmamıştırGünaydın kızlartetanozumu oldum geldim. Kan verdim bir de bakalım neler düşmüş diye. Ama kanımı çok zor aldı damar bulamadı sonra az geliyor kan falan dedi. Sıkıntıya girdim yani. Sonra kalp atışını dinledi güzel dedi tansiyonum 13-10 çıktı. Yüksek diye takip edelim dedi. Kan alınırken stresten yükselmiş olabilir ama. Çünkü çok stres oluyorum öyle zamanlarda. Şimdi eşim eve tansiyon aleti alalım hep ölçelim demeye başladı
2.yi sormadım henüz. İyiyim kuzum ben. Birazcık ağrıyor kolum o kadarAy benim de doktorum iki kere olacaksın dedi.Korkuyorum sonrasında bir ağrı falan oldu mu ya da başka bir yan etkisi umarım olmamıştır
Aynen öyle bizim de en başta sağlıklı olmasiydi duamız kız erkek ikisi de evlatCnm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benimde 2.kizim inşallah olacak duyan büyük çoğunluk AA olsun yanıtını veriyor bende diyorum ki biz zatn kızciyiz Allah a şükür sağlıklı olsun tabi ama diyorum biz memnunuz eşimde çok memnun kızımda çok memnun bende kizkardesi olacağı için çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?