2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Cnm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benimde 2.kizim inşallah olacak duyan büyük çoğunluk AA olsun yanıtını veriyor bende diyorum ki biz zatn kızciyiz Allah a şükür sağlıklı olsun tabi ama diyorum biz memnunuz eşimde çok memnun kızımda çok memnun bende kizkardesi olacağı için çok memnunum

Canım servikal uzunluk yattıkça tekrar uzayabiliyor ben bir hafta biraz ayakta kalayım 32 ye düşüyor 1 hafta yatınca 39 a yükseliyor 25 mm ve altı sıkıntı olabiliyor gerekli durumlarda Serkan yani dikiş atılmasını önerebiliyor doktor benim doktorum 25 e düşerse Serklaj yapacak ama yattığım sürece rahmin kısalma olasılığının çok düşük olduğunu söyledi ben WC yemek duş hariç 12. Haftadan beri sadece yatıyorum dert etme bol bol yatmak gerek benim 2 haftada bir vajinal servikal ölçüm yapılıyor

Kızlar ben bugün kan verdim. Crp 0-5 olması gerekirken 7 çıktı
7 yüksek bir değer değil kuzum merak etme benim idrar yolu enfeksiyonum varken crp 11 çıkmıştı doktorum önemsememişti toz şase verdi geçti. Kanda enfeksiyon crp benim 80 olduğunda 4 gün hastanede yatmıştım 4 günde 25 e düşürdüler sonra hastaneden çıkardılar yani ciddi bir durumda doktor zaten önlem alıyor hemen

Anladım kuzum. Ben aslında tetanoz olmaya gittim. Öyle gidince de kan değerlerime de baktırayım dedim. Böyle çıkınca biraz gerildim

Anladım kuzum. Ben aslında tetanoz olmaya gittim. Öyle gidince de kan değerlerime de baktırayım dedim. Böyle çıkınca biraz gerildim
Yok canım endişe etme crp ufak bir öksürmeye ya da elinin ufak bi yaralanıp kanamasıyla bile yükseliyor demişti doktorum crp nin önemli baz aldıkları değerleri oluyormuş doktorların o zaman zaten antibiyotik başlanıyor duruma tehşise göre

Doktorunuz mu yönlendirdi sizi perinatolog için?

Oh şükür

Ay benim de doktorum iki kere olacaksın dedi.Korkuyorum sonrasında bir ağrı falan oldu mu ya da başka bir yan etkisi umarım olmamıştır

Aynen öyle bizim de en başta sağlıklı olmasiydi duamız kız erkek ikisi de evlat sağlıkla kucagimiza alalım inşallah

Kızlar dahiliye uzmanı arkadaşımla konuştum. Değerlerinde sıkıntı yok dedi. Sadece folatı sor dedi hani belki öyle olmalıdır dedi. Folat değeri 5-12 arası benim 14.91 çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…