2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Boyu ne kadar?bizde boyu normal boyada vermiyor

Boyu 82. Etrafımızda pek bebek yok gözlem yapamıyorum işte internete göre boyu ortalama ilerliyor. Ama görenler direkt ne kadar küçük diyorlar
Bizdede yok iştahı iyi olsa kilosu zayıf olsa takmam ama iştahta yok kiloda yok işte nereye kadar böyle olucak

Hanımlar merhaba bebeklerinizin güncel boy kilosu ne durumda? Benimki çok mu geride acaba her gören bir şeyler söylüyor üzülüyorum
Kız bebek 17 aylık 82 cm 9,4 kg
Bence boyu uzun ondan zayıf duruyordur çevre istiyor ki tombik tombik olsun. Yemeyen çocuk ne yapsan zor balik yagi vitamin vs kullanabilirsin doktora sorarak

Boyu 82. Etrafımızda pek bebek yok gözlem yapamıyorum işte internete göre boyu ortalama ilerliyor. Ama görenler direkt ne kadar küçük diyorlar
Canım benimkide erkek Bebek 83 cm 12 kg bizede etraf zayıf küçük diyor ama sağlık ocağı hafif boyu kısa diyor oda doğumuna bağlı minik doğdu. Elalem e kulak asma sağlıklıysa hiç düşünme.

Canım benimkide erkek Bebek 83 cm 12 kg bizede etraf zayıf küçük diyor ama sağlık ocağı hafif boyu kısa diyor oda doğumuna bağlı minik doğdu. Elalem e kulak asma sağlıklıysa hiç düşünme.
Aslında benim bebeğim de 2400 46 cm doğdu. İlk dönemlerde herkesin bebeği ayda 1-1,5 kg alırken benim bebeğim hep 600-700 aldı doktorlar da yeterli dediler. İlk dönemler iyi alabilseydi şimdi biraz yakalardık belki ama artık kilo alımları çok yavaş çok zor

Hanımlar merhaba bebeklerinizin güncel boy kilosu ne durumda? Benimki çok mu geride acaba her gören bir şeyler söylüyor üzülüyorum
Kız bebek 17 aylık 82 cm 9,4 kg
Merhaba benim oğlan 3,5 kilo doğdu çok hızlı kilo aldı 4 ayda 8 kilo 6 aylıkken 9800gr olmuştu yaşına gelince 12 kiloydu şuan 17 aylık çok nadir hasta olur bu defa biraz ağır oldu 11,5 kiloya düştü ama genel olarak çok hareketli hiç durmuyor ve azı dişleri falan çıkıyor kilo alımı durdu o yüzden yemek işide hiç iyi gitmiyor herşeyi kendi yemek istiyor benim verdiğim şeyleri almıyor bile yumurtayı ağzına sürmüyor sebze yemeği falan yemiyor salçalı şeyleri yemiyor sarımsaklı yoğurt et balık tavuk bulgur pilavı nadir makarna yerse meyveyide seviyor çok şükür başka hiç bir şey yemiyor çok üzülüyorum bende bu duruma doymuyor o yüzden sürekli emiyor memelerim çok acıyor artık

Kızlar buarada bzım tüm dişlerımız çıktı çok hızlı gdıyor sanki. Şaşıp kalıyorum, aşırı sıkıntıda yaratmadı çok şukur, oğlumun ilk dişi 1 yaşında çıkınca bu enteresan geldi bna

Evet hemen hemen aynı doğmuş bebislerimz bende her türlü mama denedim hepsini kustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…