- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
hem o var hemde çok ince diyolar kullananlarBen primayi her şeyden önce İsrail boykotu konusundan dolayı almıyorum kızlar bu arada. Buna dikkat edenler için söylüyorum
Canım sakınnn üzülme, benim eşim erkek istiyordu içten içe bana da 12.haftamda erkek dediler buna rağmen gelip karnımı sevmiyordu kız olunca üzülür sanıyodum ama elini karnımdan hiç çekmiyor prensesim, Ayza'm diye seviyor. Ki annesi babası hiç sevinmedi kız olduğuna. Brn herkese kız diyorum kv daha belli değil diyor hala. Ben geçrekten anlam veremiyorum bu durumlara kp neyse hadi cahil diyrlim kvlerin daha anlayıslı olması gerek ama nerdeee kendileri bir annenin kızı değil sanki...Ay kızlar kvlerden bahsetmemişiz bayadir benimkinin boğazını az kasiyalimcinsiyete 12de erkek sonra kız dedi o gün kendisi de bizimleydi cinsiyeti kız dedim sevinmeyi geçtim üzüldü resmen aa ama erkekti neyse olsun sağlıklı olsun diye kivirdi bugün de ayrintilidan çıktık ilk sorduğu soru değişti mi dedim neyi soruyorsun cinsiyet dedi sağlık durumunu sorarsın demistim ama değişmedi kız dedim.bu ne erkek merakı dedim zaten zor süreçler atlatmisiz önceki kızımı doğuma aylar kala kaybetmişim bir de bunun sacma sapan harektleri sevincimi içime oturttu bu zamanda bile hala böyle şeylere önem veriyorlar ona üzülüyorum
rkleme yapayım..doğduktan sonra da kendileri doğurmuş gibi sahiplenirler bak gör.Canım sakınnn üzülme, benim eşim erkek istiyordu içten içe bana da 12.haftamda erkek dediler buna rağmen gelip karnımı sevmiyordu kız olunca üzülür sanıyodum ama elini karnımdan hiç çekmiyor prensesim, Ayza'm diye seviyor. Ki annesi babası hiç sevinmedi kız olduğuna. Brn herkese kız diyorum kv daha belli değil diyor hala. Ben geçrekten anlam veremiyorum bu durumlara kp neyse hadi cahil diyrlim kvlerin daha anlayıslı olması gerek ama nerdeee kendileri bir annenin kızı değil sanki...
Kaç haftalık canım bizde 20.haftaya giricez benimde sadece elbise giydiğimde belli oluyorSelam kizlar ben de bugun kan tahlili vermeye hastaneye gittim. Diz ustu ve skinny seklinde dar bir elbise giymistim ilk defa biri benim hamile oldugumu fark etti ve yer verdi. Yer vermesi sorun degil ama disaridan gorunmesine mutlu oldum. Sadece dar giyinince belli oluyor ama olsunIc karnim genis herhalde hala daha ayva gobegim var gebelik gobegi olusmadi tam olarak. O yuzden sanirim bebek mi gobek mi diye dusunuyor insanlar
Selam.Benimde öyle dar giyinirsem görünüyor yoksa hiç belli diğil hele 6 aylık gebe gibi hiç diğilimSelam kizlar ben de bugun kan tahlili vermeye hastaneye gittim. Diz ustu ve skinny seklinde dar bir elbise giymistim ilk defa biri benim hamile oldugumu fark etti ve yer verdi. Yer vermesi sorun degil ama disaridan gorunmesine mutlu oldum. Sadece dar giyinince belli oluyor ama olsunIc karnim genis herhalde hala daha ayva gobegim var gebelik gobegi olusmadi tam olarak. O yuzden sanirim bebek mi gobek mi diye dusunuyor insanlar
Kaç haftalık canım bizde 20.haftaya giricez benimde sadece elbise giydiğimde belli oluyorüstlerim hep bol olduğundan anlamıyor kimse
Selam.Benimde öyle dar giyinirsem görünüyor yoksa hiç belli diğil hele 6 aylık gebe gibi hiç diğilim
Canım sakınnn üzülme, benim eşim erkek istiyordu içten içe bana da 12.haftamda erkek dediler buna rağmen gelip karnımı sevmiyordu kız olunca üzülür sanıyodum ama elini karnımdan hiç çekmiyor prensesim, Ayza'm diye seviyor. Ki annesi babası hiç sevinmedi kız olduğuna. Brn herkese kız diyorum kv daha belli değil diyor hala. Ben geçrekten anlam veremiyorum bu durumlara kp neyse hadi cahil diyrlim kvlerin daha anlayıslı olması gerek ama nerdeee kendileri bir annenin kızı değil sanki...
Yok ben kullanmadım hep diyorum vazelin alıcam bir alamadım..hatda en sonuncu defa doktora kendim sordum kremi hiç bana demedi geç kaldın diyeAramizda 1 gun varmisKarnin tam cikmadigi halde catlak kremi kullanmaya basladin mi? Benim doktorum geciktirdin iyice 24.haftayi geciktirme dedi
Canım kaç haftalıksın, benimde öyle yaSelam kizlar ben de bugun kan tahlili vermeye hastaneye gittim. Diz ustu ve skinny seklinde dar bir elbise giymistim ilk defa biri benim hamile oldugumu fark etti ve yer verdi. Yer vermesi sorun degil ama disaridan gorunmesine mutlu oldum. Sadece dar giyinince belli oluyor ama olsunIc karnim genis herhalde hala daha ayva gobegim var gebelik gobegi olusmadi tam olarak. O yuzden sanirim bebek mi gobek mi diye dusunuyor insanlar
Kuzuşum senin vardı ben öyle hatırlıyorum ya, benimde hiç belli olmuyor strese giriyorum bazenSelam.Benimde öyle dar giyinirsem görünüyor yoksa hiç belli diğil hele 6 aylık gebe gibi hiç diğilim
Canım kaç haftalıksın, benimde öyle ya
6.aydan sonra bebek hızla büyümeye başlayacağı için karnımız da büyür22+6'yim bugun tam olarak. Ben nedense boyle kocaman olsun istiyorum babasi disaridan hissetsin ama zaten bu ayva gobegi de 2 hafta falan oldu ancak belirginlesti
Kuzuşum senin vardı ben öyle hatırlıyorum ya, benimde hiç belli olmuyor strese giriyorum bazen
İzledim şimdi bencede çok önemli ya geçse de şu günler biran önce yaptırsak. İçim sıkıldı.Gebelikte şeker yüksekliği bir doktor açıklaması şansa karşıma çıkana bakın
bende kendisini severim ama erkek bebe merakları soğutmaya basladı, ilk bebek yeni yeni anlıyorum bu düşkünlükleriniBiz de cinsiyetini ogrenmemeye karar verdik doguma kadar. Herkes hosuna gitmese de kabullendi benim babam haricHala daha her kontrolde cinsiyeti ne diye soruyor ki biz detayli ultrason dahil her kontrolde herkese soyledik lutfen cinsiyetini soylemeyin diye.
Babama her seferinde diyorum ki bilmiyoruz, her seferinde bozuluyor. Kayinvalideye ihtiyacim yok yani babam sagolsunKi kayinvalidemi cok severim.
Canım benimde aşagıda biraz karnım gövdem uzun galiba ona bağlıyorum. Ben hep aşagıda hissediyorum canım. Hareketler göbeğin altındaBenimki de boyle benziyor ama biraz daha asagida yana dogru genis. Yatinca tamamen kayboluyorHareketlerini nerede hissediyorsun?
Derler ya öne doğru karın sivriyse erkek yana doğru yayvansa karın kızdır diye sen onu gözlemle canım doğurunca cinsiyeti öğrenince tutu mu yaz bize meraktan çatlarımBenimki de boyle benziyor ama biraz daha asagida yana dogru genis. Yatinca tamamen kayboluyorHareketlerini nerede hissediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?