Sag salim verdim kanimi kahvalti yapana kadar sonucum cikti simdi kan uyusmazligi testide vermistim onu bekliyorum doktora gostermek icin ama sonuca baktim seker cikmadi cok sukur
Soğuk degildi ya bende soguk hic sevmem ozellikle bu havalarda ama 2 dkda ictim yani oyle soguk degil sen hic icemiyosan bence oncesinde kan alma bolumune soyle belki senin icin dolaptan cikartirlar icme zamanin gelene kadar
bende değilim benim doktorumda bana bir çizelge hazırlamıştı ilk gebeliğimi öğrendiğimiz zaman işte örnek veriyorum 11-13 hafta arası 2li tarama 19.-22 arası tetanos ve detaylı ultrason gibi (haftaları örnek olarak sallayarak yazdım dikkate alma ) orada tetanos yazıyordu
Sag salim verdim kanimi kahvalti yapana kadar sonucum cikti simdi kan uyusmazligi testide vermistim onu bekliyorum doktora gostermek icin ama sonuca baktim seker cikmadi cok sukur
50lik yukleme istemis doktor ilk idrar verdim simdi icecegi ictim 1saat sonra kan verecegim insallah tadi cok guzelmis korktugum gibi degil hafif gazi kacmis cilekli soda ayni
Kızlar bebegimin baş çevresi birkaç gün önde çıktı dr birşey demedi bununla ilgili ama aklıma takıldı internete baktım hemen kötü şeyler de çıktı tabi size sormak istedim var mı boyke çıkan? Gerçi ölçümlerin hepsi farklı çıkmış da biri birini tutmuyor
çözümü yememek :)) aksam özellikle oluyor ben de ( peynir ekmek çorba ekmek gibi hafif şeyler yiyorım gece de inanılmaz aç uyuyorum bu yüzden uyuyamıyorum( iştahım da çok açıldı
Kızlar bebegimin baş çevresi birkaç gün önde çıktı dr birşey demedi bununla ilgili ama aklıma takıldı internete baktım hemen kötü şeyler de çıktı tabi size sormak istedim var mı boyke çıkan? Gerçi ölçümlerin hepsi farklı çıkmış da biri birini tutmuyor
Benim devlette geride çıktı özelde bir buçuk hafta kadar önde çıktı ultrasondan ultrasono bile fark ediyor hiç araştırıp canımı sıkmiyorum detaylıca anlasilacak zaten ne olduğu sende dert etme bence
çözümü yememek :)) aksam özellikle oluyor ben de ( peynir ekmek çorba ekmek gibi hafif şeyler yiyorım gece de inanılmaz aç uyuyorum bu yüzden uyuyamıyorum( iştahım da çok açıldı
Benim hep ilk haftalardan beri baş popo ölçümü 1 hafta önde çıkıyordu. Hatta doktorum adet tarihimi 1 hafta öne geriye çekelim dedi. Son gittiğimde de hem uyluk(Fc) hem de baş çevresi, karın çevresi gibi ölçüleri 1-1.5 hafta önde çıktı maaşallah doktorumda bunula ilgili hiç köyü bir yorum yapmadı.
Ya benim hamilelik öncesi ne mide yanması ne de reflü hiç şikayetim olmamıştı bu yaşa kadar. Son aylarda özellikle yanma ve reflü başlayacağını okumuştum ben de ama benim erken başladı galiba, bu hafta iki gece uyandığımda böyle yemek borusunda bir yanma ağıza su gelecek gibi olması durumu yaşadım ne olduğunu anlamadım tabi daha önce hiç yaşamadığım için. Ama sabah eşime anlattığımda reflü olmuş diyor sanırım yastık yükseltmem gerekecek
Kızlar şimdi ilk defa mide batması var bende haraket edince iğne gibi batmalar oluyor ve belimdede ağrı oluyor..hiç aranızda bu durumla karşılaşan varmı?ağrı diğil batmalar