2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
bende senin gibi bebişime 2 ay adet olamadıktan sonra hamile kaldım hiç tahmin etmiyordum ama allahın işi işte :) adet düzensizliklerim başlamıştı benimde adet söktürücüye başlayım derken beta 13 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar ölçtür kimyasal mı normal mi anlaşılır dedi 2 gün sonra 4 katına çıktı beta :) pcostan şüphelenmişti benim doktorumda beta 13 çıktığında ultrasonda muayenede

Kacinci haftada dedi doktorunuz bnimki daha bisey söylemedi acaba yapmayacak mı dedim. Sizinle haftamiz ayniydi Mesela tetanos aşısını da yaptırmama izin vermedi bizde plesanta biraz onde risk gördüğü için.

anladım canım seninle aynıyız hemen hemen bende bugün randevum var gideceğim sorayım bakayım doktoruma
Sor kuzum. Ben aşılara karşı değilim yapılması gerektiğini düşünüyorum. Doktora da dördüm yaptır dedi yaptırdım. 13 Aralık 2.doz dedi sağlık ocağı. Onu da sorarım ona göre giderim tabi

kız benimde aynı ne yesem midem yanardı eğilemezdim bile acı sular yüzünden ama gebeliğimin başından beri yok, yok oldu resmen gebelik bize yaradı cnsub
Kız valla maşallah diyelim ama her ihtimale midem yanarsa diye rennie çiğneme tabletim yanımda en son 6. Hafta da kullanmayı bırakmıştım ama yine de tutuyorum evde

50lik yukleme istemis doktor ilk idrar verdim simdi icecegi ictim 1saat sonra kan verecegim insallah tadi cok guzelmis korktugum gibi degil hafif gazi kacmis cilekli soda ayni
En çok düşündüğüm soğukmu veriyorlar boğazlarımdan dolayı soruyorumİn şa Allah cevabların iyi çıkar

bende değilim benim doktorumda bana bir çizelge hazırlamıştı ilk gebeliğimi öğrendiğimiz zaman işte örnek veriyorum 11-13 hafta arası 2li tarama 19.-22 arası tetanos ve detaylı ultrason gibi (haftaları örnek olarak sallayarak yazdım dikkate alma ) orada tetanos yazıyordu

En çok düşündüğüm soğukmu veriyorlar boğazlarımdan dolayı soruyorumİn şa Allah cevabların iyi çıkar
Soğuk degildi ya bende soguk hic sevmem ozellikle bu havalarda ama 2 dkda ictim yani oyle soguk degil sen hic icemiyosan bence oncesinde kan alma bolumune soyle belki senin icin dolaptan cikartirlar icme zamanin gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…