2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bir ton yarım kollu giydirdim şimdiye kadar hiçbiri kıvrılmadi biliyor musun ama ben de ilk kez alışveriş yapacak olsam direk hepsini sıfır kol kalın askili alırım. Soğuk olsa dahi zibinda uzun kolluya ne gerek var ki üstüne uzun kollu üst giydirmek veya hala soğuksa hırka olur, battaniye olur. Yani zibinda çok lazım gelmiyor bana uzun kol.

Yaa ne güzel çok sevdim bu ismiAmin canım Amin
Doğduktan sonra koyduk ismini biz, eşimle isim konusunda hiç anlaşamıyoruz Yunus Emre hiç ama hiç aklımızda yoktu Ben Asaf eşim Fırat istemişti ikimizin istediği de olmadı
Çevreden Yunus lar çok yaramaz olur falan dediler ama ne bileyim çok yakıştırdım, yaramazda değil

bende aynen böyle düşünüyorum, zaten üstlerini kalın giydiriyoruz içine de uzun kollu giydirilmesi çocuğu da sıkar bence

Çok haklısın canım ben bildiğin adet ağrıları çektim sızlama gibi neredeyse bir hafta ve bebeğin büyümesi ve rahim büyümesine bağlı dedi doktor ama tabi korkmuştum bir hafta hergüne yayılmıştı. hani 2. Trimester çok rahat geçecekti.

Belimmi mideme vuruyor onu bilmiyorum ama yani batma olunca ikisi bir an başladı..uzandım şimdi sanki midemde batma azaldı ama bel hala sızlıyor..benim doktoruma bir yerin ağrısa yazarsan hemen gel söyler ondan ağrılarım olunca yazmıyorum 1 tane muz yedim belki ondan biraz rahatladım..yalancı kasılmalar bu kadar erken başlamasın ya

bence hamileliğin hiçbir dönemi kolay değil

Yaaa öylemi aslında benim hep kasık batmalarım oluyor artık onları umursamıyorum bile 2 gün çok şükür hafiflemiş..ama midemde sancı batma olunca korktum..ağrı olsa korkmam ama çünkü mide ağrıları gebelikte oluyor hatda bende olduda bundan önceki haftalarda elma yedim geçti ağrı

bence hamileliğin hiçbir dönemi kolay değil
Bencede değilmiş canım ya da yaş a bağlı zorluğu hassaslığı da artıyor. Mesela arkadaşımın kız kardeşi doğum yaptı hamileliğini hamile değilmiş gibi yaşadı gezdi yüzdü yürüdü yurtdışına gitti. Ve her zaman hiç hamile gibi hissetmiyorum diyordu tam da zamanında doğurdu. Yaşı da gençti.

Canım sen uzan karnına hafifi masajlar yap geçecek görürsün artık mideler de hassaslaşıyor kötü düşünme.

Biz başka isim istiyorduk sonra dediler günahmış oturduk internette baktık bir kaç isim arasında kalınca Yunus ismini ikimizde beğendik hem soy isimle çok yakışıyor ikiside Y Y ayy kurban olurum ben YunusumaMaşAllah senin oğluşuna benimkide böyle uslu olsun

yaa cok sevindim içebilmenize benim çevremde içemeyip çok kusan kötü olan olmuş tekrar içirmiş hemşireler en korktuğum konu buydu içim rahatladı valla
Valla ben tadinida begendim tam boyle yemekle icilecek bisey bende cok okudum kusan hemsire bana da tekrarlayip durdu kusarsan soyle iptal olucak diye o biraz psikolojik etkiledi heralde ilk baslarda bulandi gibi oldu sonradan gecti

bende mide ağrısı değil de şişkinlik çok oluyor akşamları, hatta eşime artık misafirlikleri kesmemiz gerektiğini söylüyprum çünkü hiç rahat değilim. Doktoruna bi danış istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…