Bir ton yarım kollu giydirdim şimdiye kadar hiçbiri kıvrılmadi biliyor musunYarım kollu olanlar kıyafet içine giydirmeye hiç kullanışlı olmuyor bence kıyafetin içinden katlanıyor. Biraz kalın askılı biraz uzun kollu alicam ben. E bebekte 6 al 5 öde oluyor hep. Zibinlari oradan alicam. Geçen baktım hatta yenidogan olanı aşırı küçük ya. 3 aylık ve 6 aylık olarak alıcam ben.
ne zaman detaylın canım? benimde 13 gün kalmışSağlıklı güzel haberlerle
Kaç haftalık oluyorsun canım
En son beni uğurlayacaksınız detaylıya
Doğduktan sonra koyduk ismini biz, eşimle isim konusunda hiç anlaşamıyoruz Yunus Emre hiç ama hiç aklımızda yoktuYaa ne güzel çok sevdim bu ismiAmin canım Amin
hadi inşallahİnşallah güzel haberlerle gelelim
Aaa ben senden önce gidiyorum o haldene zaman detaylın canım? benimde 13 gün kalmış
bende aynen böyle düşünüyorum, zaten üstlerini kalın giydiriyoruz içine de uzun kollu giydirilmesi çocuğu da sıkar benceBir ton yarım kollu giydirdim şimdiye kadar hiçbiri kıvrılmadi biliyor musunama ben de ilk kez alışveriş yapacak olsam direk hepsini sıfır kol kalın askili alırım. Soğuk olsa dahi zibinda uzun kolluya ne gerek var ki üstüne uzun kollu üst giydirmek veya hala soğuksa hırka olur, battaniye olur. Yani zibinda çok lazım gelmiyor bana uzun kol.
aramızda bi iey yokmuş hadi bakalımAaa ben senden önce gidiyorum o halde24 kasımda benim
Çok haklısın canım ben bildiğin adet ağrıları çektim sızlama gibi neredeyse bir hafta ve bebeğin büyümesi ve rahim büyümesine bağlı dedi doktor ama tabi korkmuştum bir hafta hergüne yayılmıştı.normal artık kızlar, ben sabahları da ağrılarla uyanıyorum gün içinde de sürekli karnımda ağrı, batma hissi okuyor. Bu aydan sonra bebişler artık cok hızlı büyümeye geçiyo rahim de büyüdüğü için ağrı olarak dönüyo bize
Belimmi mideme vuruyor onu bilmiyorum ama yani batma olunca ikisi bir an başladı..uzandım şimdi sanki midemde batma azaldı ama bel hala sızlıyor..benim doktoruma bir yerin ağrısa yazarsan hemen gel söyler ondan ağrılarım olunca yazmıyorum 1 tane muz yedim belki ondan biraz rahatladım..yalancı kasılmalar bu kadar erken başlamasın yaCanım belinden midene gelmiyor dimi midenden beline vuruyor. Kısa sürelimi batıp geçiyor. Bu aylar yalancı sancılar başlıyormuş. Ama tabi bu sancılar herkese göre farklılık gösteriyor.
Benim karnıma batmalar olduğunda genelde gazım çok oluyor ve çıkarınca rahatlıyordum.
Şöyle bi uzan karnına masajlar yap bir süre hala geçmiyorsa panik olmamak için doktoruna yaz kuzum.
bence hamileliğin hiçbir dönemi kolay değilÇok haklısın canım ben bildiğin adet ağrıları çektim sızlama gibi neredeyse bir hafta ve bebeğin büyümesi ve rahim büyümesine bağlı dedi doktor ama tabi korkmuştum bir hafta hergüne yayılmıştı.hani 2. Trimester çok rahat geçecekti.
Yaaa öyleminormal artık kızlar, ben sabahları da ağrılarla uyanıyorum gün içinde de sürekli karnımda ağrı, batma hissi okuyor. Bu aydan sonra bebişler artık cok hızlı büyümeye geçiyo rahim de büyüdüğü için ağrı olarak dönüyo bize
Bencede değilmiş canım ya da yaş a bağlı zorluğu hassaslığı da artıyor. Mesela arkadaşımın kız kardeşi doğum yaptı hamileliğini hamile değilmiş gibi yaşadı gezdi yüzdü yürüdü yurtdışına gitti. Ve her zaman hiç hamile gibi hissetmiyorum diyordu tam da zamanında doğurdu. Yaşı da gençti.bence hamileliğin hiçbir dönemi kolay değil
Canım sen uzan karnına hafifi masajlar yap geçecek görürsün artık mideler de hassaslaşıyor kötü düşünme.Belimmi mideme vuruyor onu bilmiyorum ama yani batma olunca ikisi bir an başladı..uzandım şimdi sanki midemde batma azaldı ama bel hala sızlıyor..benim doktoruma bir yerin ağrısa yazarsan hemen gel söyler ondan ağrılarım olunca yazmıyorum 1 tane muz yedim belki ondan biraz rahatladım..yalancı kasılmalar bu kadar erken başlamasın ya
Oyle tabi vucudumuz bebekle savassa lekelenme kanama illa bisey olur hic kafaya takmaay bana da 28.haftada yapıcaz dediler ama eğer sorun olsaydı kanamamız olurdu bana hala her gittipimde kanaman olursa gel diye uyarıda bulunuyorlar.
Bir ton yarım kollu giydirdim şimdiye kadar hiçbiri kıvrılmadi biliyor musunama ben de ilk kez alışveriş yapacak olsam direk hepsini sıfır kol kalın askili alırım. Soğuk olsa dahi zibinda uzun kolluya ne gerek var ki üstüne uzun kollu üst giydirmek veya hala soğuksa hırka olur, battaniye olur. Yani zibinda çok lazım gelmiyor bana uzun kol.
Biz başka isim istiyorduk sonra dediler günahmış oturduk internette baktık bir kaç isim arasında kalınca Yunus ismini ikimizde beğendik hem soy isimle çok yakışıyor ikiside Y YDoğduktan sonra koyduk ismini biz, eşimle isim konusunda hiç anlaşamıyoruz Yunus Emre hiç ama hiç aklımızda yoktuBen Asaf eşim Fırat istemişti ikimizin istediği de olmadı
Çevreden Yunus lar çok yaramaz olur falan dediler ama ne bileyim çok yakıştırdım, yaramazda değil
Valla ben tadinida begendim tam boyle yemekle icilecek biseyyaa cok sevindim içebilmenize benim çevremde içemeyip çok kusan kötü olan olmuş tekrar içirmiş hemşireler en korktuğum konu buydu içim rahatladı valla
bende mide ağrısı değil de şişkinlik çok oluyor akşamları, hatta eşime artık misafirlikleri kesmemiz gerektiğini söylüyprum çünkü hiç rahat değilim. Doktoruna bi danış istersenYaaa öylemiaslında benim hep kasık batmalarım oluyor artık onları umursamıyorum bile 2 gün çok şükür hafiflemiş..ama midemde sancı batma olunca korktum..ağrı olsa korkmam ama çünkü mide ağrıları gebelikte oluyor hatda bende olduda bundan önceki haftalarda elma yedim geçti ağrı
Tamam kuzum sağolasın aynen artık yukarıya kalkıyorlarCanım sen uzan karnına hafifi masajlar yap geçecek görürsün artık mideler de hassaslaşıyor kötü düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?