2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Pcos demekki bizde çok ağır seyretmiyor şükür bazı arkadaşlarım var 6 ay regl olmayanı biliyorum bende her ay regl olurum ama dediğim gibi stres yada kilo alımında denge direk şaşıyor... Kimyasal olanlar için çok üzgünüm canım çok şükür rabbim sağlıkla bu bebisi nasip etmiş

aaa sen geriden geliyor bebek demiştin, belki de bundan dolayıdır bende kimyasaldan hemen sonra hamile kaldım o yüzden yumurtlama zamanı belli değil seninde ondan geriden geliyodur, benimkide kanamaya göre 2 hafta geride

aaa sen geriden geliyor bebek demiştin, belki de bundan dolayıdır bende kimyasaldan hemen sonra hamile kaldım o yüzden yumurtlama zamanı belli değil seninde ondan geriden geliyodur, benimkide kanamaya göre 2 hafta geride
Cnm evet bn geç yumurtluyorum, adetım gecikiyor, mesela millet 14. Gun yumurtluyorsa ben 17 ile 20 arası cunku ovulasyon takip edıyordum ordan bılıyorum,
Bnım oğlumda 1 hafta gerıdendi ozamamlar bu kdr bılgılı değildım tabi, üzülüp duruyordum
Bu bebişiminde 4 gün geriden geleceğini zten tahmın etmstım bn önceden

Benim de öyle kuzum biliyorsun zaten

Benimde 5 gün geriden geliyor, önce çok taktım perinatologda doktorumda geç döllenme dedi. Bende histereskobi olmuştum, ne zaman yumurtaladıgımı bilmiyordum. Hemen hamile kalmışım.

Kızlar bana bir üşüme geldi bizim buralar yeni soğumaya başladı burnum soğuk..üşümem olunca hemen bebişimi düşündüm Mart ayıda soğuk olucak ne kadar kalın giyimler alınmalı diye düşünmeye başladım

Kızlar günaydın bir fikir almak istiyorum şimdi bunun bütçesi nedir falan hiç bilmiyorum. Hastane çekiminde giyilmesi gereken gecelik sizce ne miktarı en fazla ne olmalıdır. Çok pahalı birseye gerek yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…