2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
kızlar ben bir türlü karar veremedim şimdi uzun kollu alacağız ama 3-6 ay hazirana da geliyor istanbul için yine uzun kollu giyecek değil mi temmuzda mesela pijama altı giyer değil mi çıplak bacak üşür ( mevsimler beni çok zorluyor hiç anlamadım 3-6 aylık kıyafet nasıl olmalı

Ay bu konuda ben de çok kararsızım. Ama bence bol bol zıbın alalım ki mesela çok sıcaklarda onla olur belki ayağına çorapla. Duruma bağlı. Bir iki tane de uzun alt olsa yeter bence ince olacak şekilde

Canım ben şuan 3 aya kadar yoğunluklu aldım birde temmuz ağustos gibi çok sıcaklara uygun aldım ana tam mevsim geçişi orta ayları şimdiden almayacağım doğunca alıcam çünkü hem bedeni hem uzun mu kısa mı kestiremedim şimdiden

Bende aynıyım ya. Mesela yeni doğan içine zıbını kısa kollu mu almalıyız uzun kollu mu? Yani kafam karma karışık. Tecrübeli annelerin yardımını bekliyorum.

Bende aynıyım ya. Mesela yeni doğan içine zıbını kısa kollu mu almalıyız uzun kollu mu? Yani kafam karma karışık. Tecrübeli annelerin yardımını bekliyorum.
Yarım kollu olanlar kıyafet içine giydirmeye hiç kullanışlı olmuyor bence kıyafetin içinden katlanıyor. Biraz kalın askılı biraz uzun kollu alicam ben. E bebekte 6 al 5 öde oluyor hep. Zibinlari oradan alicam. Geçen baktım hatta yenidogan olanı aşırı küçük ya. 3 aylık ve 6 aylık olarak alıcam ben.

Kızlar şimdi ilk defa mide batması var bende haraket edince iğne gibi batmalar oluyor ve belimdede ağrı oluyor..hiç aranızda bu durumla karşılaşan varmı?ağrı diğil batmalar
Canım midem diyorsun yediğin bişey dokunmuş gaz yapmış olabilir mi? Gaz çıkarmaya çalış eğerki rahatlatıyorsa yüksek ihtimalle gazdır.
Aklıma başka bişey gelmedi

Yaa çok benzer hikayelerimiz varmış benim ki kanda çıkmadı doktor adet sokturucu verdi ama düşük yaptıran versiyonda tehlikeli bir ilaç annem eczacı arkadaşına anlatıyor aslı bebek istiyor ama adeti geçiyor sürekli diye oda abla bu ilacı sakin kullanmasin iyi bir doktora gitsin demiş onun vesilesi ile kullanmadım ilacı bir hafta sonra kanda 1456 çıktı resmen Allah korudu kuzumu...

Canım midem diyorsun yediğin bişey dokunmuş gaz yapmış olabilir mi? Gaz çıkarmaya çalış eğerki rahatlatıyorsa yüksek ihtimalle gazdır.
Aklıma başka bişey gelmedi
Hep yediğim bir şeylerdi batma mide ağrısı sayılıyormu birde belime vuruyor stresten genelde sabahlar gaz olmaz bende korkmaya başladım haraket edince batma oluyor midede belimde sızlıyor

Canım teşekkür ederim. Bende öyle yapayım ozaman, çok küçük almayayım ki elimde kalmasın giyebilsin. evet geçen farkettim yenidoğan bölümünde çok küçük ürünler vardı. Burayı girip bilgilenmesem ben onları toplardım

ahh kuzum koy tabi sen neden dinliyorsun ki bu senin çocuğun..biz Yunus ismine karar verdik her kes şaşırdı ama bizim umrumuzda diğil soy isimle çok uyğun ikiside YY olunca
Yaa benimde küçük oğlum Yunus Emre'm sağlıkla gelsin senin Yunus da
Ben Medipol Çamlıca da doç Dr emine Aydın'a yaptırmıştım
Canım sen orada takipli hasta mısın,
Benimde baş çevresi önde çıkıyor, doktora sormuştum hiç bir sorun yok gayet normal demişti
Oğlumda da küçük çıkıyordu, doğunca da küçüktü kafası bir süre takip edildi Ama bir sorun yok hamd olsun, birazda genetik bu işler, benim eşimin tarafının kafası büyük, benim baba tarafım ise küçük, büyük oğlanın kafası da büyük mesela o babasına çekmiş

Evet ben negatif esim pozitif antikor uretiyo mu vucudum ona baktilar negatif cikmis cok sukur bidahaki ay uyusmazlik ignemi olacakmisim bakalim
ay bana da 28.haftada yapıcaz dediler ama eğer sorun olsaydı kanamamız olurdu bana hala her gittipimde kanaman olursa gel diye uyarıda bulunuyorlar.

Hep yediğim bir şeylerdi batma mide ağrısı sayılıyormu birde belime vuruyor stresten genelde sabahlar gaz olmaz bende korkmaya başladım haraket edince batma oluyor midede belimde sızlıyor
Canım belinden midene gelmiyor dimi midenden beline vuruyor. Kısa sürelimi batıp geçiyor. Bu aylar yalancı sancılar başlıyormuş. Ama tabi bu sancılar herkese göre farklılık gösteriyor.

Benim karnıma batmalar olduğunda genelde gazım çok oluyor ve çıkarınca rahatlıyordum.
Şöyle bi uzan karnına masajlar yap bir süre hala geçmiyorsa panik olmamak için doktoruna yaz kuzum.

Yaa ne güzel çok sevdim bu ismiAmin canım Amin

Kızlar şimdi ilk defa mide batması var bende haraket edince iğne gibi batmalar oluyor ve belimdede ağrı oluyor..hiç aranızda bu durumla karşılaşan varmı?ağrı diğil batmalar
normal artık kızlar, ben sabahları da ağrılarla uyanıyorum gün içinde de sürekli karnımda ağrı, batma hissi okuyor. Bu aydan sonra bebişler artık cok hızlı büyümeye geçiyo rahim de büyüdüğü için ağrı olarak dönüyo bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…