- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Benim de ayrıntılıda böyle çıktı canım önemli bişey olsa söylerdi diye düşündüm de yine de takıldım nedirBenim devlette geride çıktı özelde bir buçuk hafta kadar önde çıktı ultrasondan ultrasono bile fark ediyor hiç araştırıp canımı sıkmiyorum detaylıca anlasilacak zaten ne olduğu sende dert etme bence
İkimizde aynı bende çok beğendimAna kucağımız geldiiiben cok begendim salamasi cok guzel ki buyuk ihtimal hapşırsa öksürse çok rahat kendi sallanır
Ah bu internette yazılanlar varya kuzum aslında bakmamak lazım da sabredemiyorumKuzum hep öyle ki. Her ölçüm birbirinden farklı bende de. Doktor sorun yok diyorsa önemsemiyorum
Mide ağrısı oldu bende umursamadım çünkü biliyorum oluyor gebelikte ama sancı gibi ilk defa olunca çok korktum.Benimde bir doğal yolla gebeliğim kalb durmasıyla sonuçlandı ikinci tüp bebek yoluyla kimyasal oldu bir sürü ilaç iğne olsa bile olmayınca olmuyor..bu ama kendiliğinden oldu hiç beklemiyordum çünkü en son kendim 1 sene önce ilaçlarla hamile kaldım çok zor hamile kalıyorum hatda bilenler biliyor benim tüp bebek doktorum saçma sapan konuştu benimle onun dediklerini kucağıma evlatımı alınca unutucam..beni bu hale getiren o doktor başka kimse diğil.Mide ağrısı gebelikte olabilen birşey öyle şiddetli rahim ağrısı olmadığı sürece sorun olmaz Allah'ın izniyle benime bu kadar ilerleyen ilk hamileliğim sekiz sene sonra 3 tüp bebek denemesi bunlardan bir pozitif onunda kalbi durdu bu defa kendiliğinden oldu işte ama ben ilk hamileliğimde hep yattım neler yaptım ilaçlar haplar iğneler olmadı çok stresliydim çünkü kendime çok yazık etmişim şimdi onu anlıyorum seni çok iyi anlıyorum yani bende geçtim bu yollardan kendine yazık etme diye söylüyorum rahat ol birazda göreceksin o zaman daha kolay olacak evham evhamı doğuruyor
Benim geç döllenme bir hafta ileri aldı adet tarihimi.Baş diğer ölçümlerden ilerde diye takıldı kafamaBenim hep ilk haftalardan beri baş popo ölçümü 1 hafta önde çıkıyordu. Hatta doktorum adet tarihimi 1 hafta öne geriye çekelim dedi. Son gittiğimde de hem uyluk(Fc) hem de baş çevresi, karın çevresi gibi ölçüleri 1-1.5 hafta önde çıktı maaşallahdoktorumda bunula ilgili hiç köyü bir yorum yapmadı.
Genetik olabilir o halde benim doktorum da birşey demedi bu konuda bakalim nasıl devam ederYaabenimde küçük oğlum Yunus Emre'm sağlıkla gelsin senin Yunus da
Canım sen orada takipli hasta mısın,
Benimde baş çevresi önde çıkıyor, doktora sormuştum hiç bir sorun yok gayet normal demişti
Oğlumda da küçük çıkıyordu, doğunca da küçüktü kafasıbir süre takip edildi Ama bir sorun yok hamd olsun, birazda genetik bu işler, benim eşimin tarafının kafası büyük, benim baba tarafım ise küçük, büyük oğlanın kafası da büyük mesela o babasına çekmiş
Balım ben daha bebeklerimizin küçük olduğu için orantısız olduğunu doktorun bir sorun olsa söyleyeceğini zamanı gelince düzeleceğini düşünüyorum bende geçen görünce çok taktım ama anladım ki böyleymiş ultrasondan kaynaklı farkli farklı sonuçlar çıkabiliyormuşBenim de ayrıntılıda böyle çıktı canım önemli bişey olsa söylerdi diye düşündüm de yine de takıldım nedir
Evetİkimizde aynı bende çok beğendim
Çok şanslıyız bence kuzum . Bir yere kadar bebeklerle ilgilenirler. Öğlene doğru bayılırlar ztnBenim doğumdan önce olmuş oluyor mart sonu. Ya da ramazana denk geliyor işte
Hahahahbenim annem diyor ki babana kim sahur hazırlıcak ben gelememkvde zaten 1 hafta ancak kalır sonra gider evine zatrn evler yakın
13 yüksek değil kiBenim 13-10 çıktı. Eşim gitti eczaneden almaya. Beklemeyelim dedi
İyi yaptınEvetilk aydan beri favorilerimdeydi sen paylaşınca baktım çok tatlı dayanamadım aldımm
Sağol canım dediğin doğruBalım ben daha bebeklerimizin küçük olduğu için orantısız olduğunu doktorun bir sorun olsa söyleyeceğini zamanı gelince düzeleceğini düşünüyorum bende geçen görünce çok taktım ama anladım ki böyleymiş ultrasondan kaynaklı farkli farklı sonuçlar çıkabiliyormuş
çıkarmaz inşallah kuzumBende de var pcos ya umarım sorun çıkarmaz başımıza
Sevindim sizin adınıza sağlıkla gelsin bebeğinizKızlar detaylıdan çıktım . Çok şükür iyiymiş bebişim. 20 dk kadar sürdü. İçim rahatladı.
Kesinlikle bakmamak lazım kuzum. Doktoru dinlemek lazımAh bu internette yazılanlar varya kuzum aslında bakmamak lazım da sabredemiyorum
GüzelliğinBiz oğlumla ve kızımla Eyüp sultana geldik teyzeleri rabbim hepimize sagsalim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin dua edicem hepinize
Aman bence en guzelini aldik bosverİyi yaptınben aslında daha pahalısını almayı düşünüyordum sonra bunun yorumlarını görümce hiç gerek yok dedim pahalısını almaya zaten bununda fiyatını kaldırdılar trendyolda fiyatlar uçmuş
Of kuzum benimkiler tutmuyor oruç falanÇok şanslıyız bence kuzum . Bir yere kadar bebeklerle ilgilenirler. Öğlene doğru bayılırlar ztn
HahahahAllah’ın sevgili kuluyuz bence . Gelseler bile uzun süre durmazlar evde
Maşallah kuzum ne tatlısınızBiz oğlumla ve kızımla Eyüp sultana geldik teyzeleri rabbim hepimize sagsalim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin dua edicem hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?