2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim de ayrıntılıda böyle çıktı canım önemli bişey olsa söylerdi diye düşündüm de yine de takıldım nedir

Mide ağrısı oldu bende umursamadım çünkü biliyorum oluyor gebelikte ama sancı gibi ilk defa olunca çok korktum.Benimde bir doğal yolla gebeliğim kalb durmasıyla sonuçlandı ikinci tüp bebek yoluyla kimyasal oldu bir sürü ilaç iğne olsa bile olmayınca olmuyor..bu ama kendiliğinden oldu hiç beklemiyordum çünkü en son kendim 1 sene önce ilaçlarla hamile kaldım çok zor hamile kalıyorum hatda bilenler biliyor benim tüp bebek doktorum saçma sapan konuştu benimle onun dediklerini kucağıma evlatımı alınca unutucam..beni bu hale getiren o doktor başka kimse diğil.

Benim geç döllenme bir hafta ileri aldı adet tarihimi.Baş diğer ölçümlerden ilerde diye takıldı kafama

Genetik olabilir o halde benim doktorum da birşey demedi bu konuda bakalim nasıl devam eder

Benim de ayrıntılıda böyle çıktı canım önemli bişey olsa söylerdi diye düşündüm de yine de takıldım nedir
Balım ben daha bebeklerimizin küçük olduğu için orantısız olduğunu doktorun bir sorun olsa söyleyeceğini zamanı gelince düzeleceğini düşünüyorum bende geçen görünce çok taktım ama anladım ki böyleymiş ultrasondan kaynaklı farkli farklı sonuçlar çıkabiliyormuş

Benim doğumdan önce olmuş oluyor mart sonu. Ya da ramazana denk geliyor işte
Çok şanslıyız bence kuzum . Bir yere kadar bebeklerle ilgilenirler. Öğlene doğru bayılırlar ztn

benim annem diyor ki babana kim sahur hazırlıcak ben gelemem kvde zaten 1 hafta ancak kalır sonra gider evine zatrn evler yakın
Hahahah Allah’ın sevgili kuluyuz bence . Gelseler bile uzun süre durmazlar evde

Evet ilk aydan beri favorilerimdeydi sen paylaşınca baktım çok tatlı dayanamadım aldımm
İyi yaptınben aslında daha pahalısını almayı düşünüyordum sonra bunun yorumlarını görümce hiç gerek yok dedim pahalısını almaya zaten bununda fiyatını kaldırdılar trendyolda fiyatlar uçmuş

Sağol canım dediğin doğru

Kızlar detaylıdan çıktım . Çok şükür iyiymiş bebişim. 20 dk kadar sürdü. İçim rahatladı.
Sevindim sizin adınıza sağlıkla gelsin bebeğinizSize perinatolog önerdi mi acaba doktorunuz?Benim de iyi geçti detaylım ama doktor bize perinatolog önerdi.Bir sorun olmadığını da özellikle söyledi aklınıza bir şey takılmasın dedi ama yine de kafama takıldı işte biraz

Biz oğlumla ve kızımla Eyüp sultana geldik teyzeleri rabbim hepimize sagsalim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin dua edicem hepinize
Güzelliğin peki karnının büyümesi ve pazardan aldığın o takım aşırı güzel olmuş maşallah kuzum dualarında bize de yer ver Allah razı olsun

Aman bence en guzelini aldik bosver cikar valla ocaktan sonra daha da pahalilaşır

Çok şanslıyız bence kuzum . Bir yere kadar bebeklerle ilgilenirler. Öğlene doğru bayılırlar ztn

Hahahah Allah’ın sevgili kuluyuz bence . Gelseler bile uzun süre durmazlar evde
Of kuzum benimkiler tutmuyor oruç falan hatta ramazanda bir ay bendelerdi bir sene. Ben oruç tutuyorum bunlar yiyip içiyor biz yaşlıyız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…