- 30 Eylül 2022
- 2.567
- 3.453
- 63
Bebek büyüdükçe mideye baskı artıyor ağrıması yanması çok normal bence sen çok vücudunu dinliyorsun evde olunca insan öyle oluyor dinledikçe daha çok sıkıntı buluyor insan bende evde kalınca çok zorlanıyorum suyunun fazla olmasını da takıyorsun mesela kendi yanından havuç suyu içmişsin doktor içme demiş haftaya düzelecek inşallah sen hala onu düşünüyorsun stres çok önemli gebelikte biraz kafanı boşaltmaya çalış film izle kitap oku evham yaptıkça daha kötü oluyo insanYaaa öylemiaslında benim hep kasık batmalarım oluyor artık onları umursamıyorum bile 2 gün çok şükür hafiflemiş..ama midemde sancı batma olunca korktum..ağrı olsa korkmam ama çünkü mide ağrıları gebelikte oluyor hatda bende olduda bundan önceki haftalarda elma yedim geçti ağrı
Bende böyleydim ama gün içinde aşırı hareketliyim o yüzden ağrıları çok takmıyorumBencede değilmiş canım ya da yaş a bağlı zorluğu hassaslığı da artıyor. Mesela arkadaşımın kız kardeşi doğum yaptı hamileliğini hamile değilmiş gibi yaşadı gezdi yüzdü yürüdü yurtdışına gitti. Ve her zaman hiç hamile gibi hissetmiyorum diyordu tam da zamanında doğurdu. Yaşı da gençti.
Yok ben akşam çok yemiyorum şişlik çok yemesem olmuyor..gidince söylicem doktoruma şimdi yazarsam gel söylicek hem hafifledi ağrım şükürbende mide ağrısı değil de şişkinlik çok oluyor akşamları, hatta eşime artık misafirlikleri kesmemiz gerektiğini söylüyprum çünkü hiç rahat değilim. Doktoruna bi danış istersen
Evet canım hatta bebeklerimiz de gelecek 2-3 haftada büyüme patlaması yaşayacaklarmış. 2. dönemin son haftalarındayız. Böyle dinlene dinlene atlatacağız Allahın izniyle.Tamam kuzum sağolasın aynen artık yukarıya kalkıyorlar
evet canım benim bi tanıdığım var her gebeliği kanamalı, kan uyusmazlığından demis doktorOyle tabi vucudumuz bebekle savassa lekelenme kanama illa bisey olur hic kafaya takma
Yaşın genç mi canım. Maşallah diyim.Bende böyleydim ama gün içinde aşırı hareketliyim o yüzden ağrıları çok takmıyorumakşamları ağırlaşmaya bailadım artık yeni yeni hamile gibi hissrdiyorum kendimi
Allahim yardimcilari olsunevet canım benim bi tanıdığım var her gebeliği kanamalı, kan uyusmazlığından demis doktor
İlk gebelik olunca bilgisiz oluyorsun boş verirsem yarın doktor söyler ağrin vardır neden boş verdin..çok gördük burda ağrıya katlanan kızlarımızı doktora gidince artık çok geç oluyor malesef.Su hiç içe bilmediğim için havuç suyunu içtim toplamda 5 gün içtim zaten hiç suyum fazla çıkıcak diye düşünmedim sonuçta 5 gün dedim..dahada kötü etdim..keşki havucdan olsaBebek büyüdükçe mideye baskı artıyor ağrıması yanması çok normal bence sen çok vücudunu dinliyorsun evde olunca insan öyle oluyor dinledikçe daha çok sıkıntı buluyor insan bende evde kalınca çok zorlanıyorum suyunun fazla olmasını da takıyorsun mesela kendi yanından havuç suyu içmişsin doktor içme demiş haftaya düzelecek inşallah sen hala onu düşünüyorsun stres çok önemli gebelikte biraz kafanı boşaltmaya çalış film izle kitap oku evham yaptıkça daha kötü oluyo insan
Amin kuzum AminEvet canım hatta bebeklerimiz de gelecek 2-3 haftada büyüme patlaması yaşayacaklarmış. 2. dönemin son haftalarındayız. Böyle dinlene dinlene atlatacağız Allahın izniyle.
Ben de kasım sonu kuzumSağlıklı güzel haberlerle
Kaç haftalık oluyorsun canım
En son beni uğurlayacaksınız detaylıya
23Yaşın genç mi canım. Maşallah diyim.
inşallah canımAllahim yardimcilari olsunbizimde az kaldi cok sukur 1 ay sonra ignemizide olalim daha rahat atlatiriz Allahin izniyle
Benim doğumdan önce olmuş oluyor mart sonu. Ya da ramazana denk geliyor işteAyy kızlar aklıma ne geldiiiii. Bizim doğumdan çok kısa bir süre sonra Ramazan ayı geliyor. Bence kv lerimiz de dahil çok gelemicekler ya
Bende de var pcos ya umarım sorun çıkarmaz başımızaKuzum daha çok su içmeye göre anlıyorlar. Yani suya doyamama çok susama bunlar asıl belirtiler. Ben de pcos var riskliymişim bu konuda, baktırmam gerekliymiş
Bende öyleyim cnm aynı işte de evde de hep diyorlar daha yavaş ol dikkat et diye ama yapı meselesi herhalde şükür bir skntim da yok çok temizlikte uğraşıyoruz mutfak dolaplrimi boyadik bugün badana var evde Bende 3te ckcm eve gdnce temizlik var yineBende böyleydim ama gün içinde aşırı hareketliyim o yüzden ağrıları çok takmıyorumakşamları ağırlaşmaya bailadım artık yeni yeni hamile gibi hissrdiyorum kendimi
Zatn hiç gelmiyorlar ki o yuzden sknti yokAyy kızlar aklıma ne geldiiiii. Bizim doğumdan çok kısa bir süre sonra Ramazan ayı geliyor. Bence kv lerimiz de dahil çok gelemicekler ya
bende hiç evde durmuyorum canım anneme gidiyorum kvye gidiyorum, yarın göeümceme gidicemBende öyleyim cnm aynı işte de evde de hep diyorlar daha yavaş ol dikkat et diye ama yapı meselesi herhalde şükür bir skntim da yok çok temizlikte uğraşıyoruz mutfak dolaplrimi boyadik bugün badana var evde Bende 3te ckcm eve gdnce temizlik var yine
Mide ağrısı gebelikte olabilen birşey öyle şiddetli rahim ağrısı olmadığı sürece sorun olmaz Allah'ın izniyle benime bu kadar ilerleyen ilk hamileliğim sekiz sene sonra 3 tüp bebek denemesi bunlardan bir pozitif onunda kalbi durdu bu defa kendiliğinden oldu işte ama ben ilk hamileliğimde hep yattım neler yaptım ilaçlar haplar iğneler olmadı çok stresliydim çünkü kendime çok yazık etmişim şimdi onu anlıyorum seni çok iyi anlıyorum yani bende geçtim bu yollardan kendine yazık etme diye söylüyorum rahat ol birazda göreceksin o zaman daha kolay olacak evham evhamı doğuruyorİlk gebelik olunca bilgisiz oluyorsun boş verirsem yarın doktor söyler ağrin vardır neden boş verdin..çok gördük burda ağrıya katlanan kızlarımızı doktora gidince artık çok geç oluyor malesef.Su hiç içe bilmediğim için havuç suyunu içtim toplamda 5 gün içtim zaten hiç suyum fazla çıkıcak diye düşünmedim sonuçta 5 gün dedim..dahada kötü etdim..keşki havucdan olsaGebeliği hep yatarak gecirmek hiç kolay diğil
benim annem diyor ki babana kim sahur hazırlıcak ben gelememAyy kızlar aklıma ne geldiiiii. Bizim doğumdan çok kısa bir süre sonra Ramazan ayı geliyor. Bence kv lerimiz de dahil çok gelemicekler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?