Bilmiyorum ki kuzum biz hamile de düşük isteriz dedi. Kitapta da öyle yazıyordu13 yüksek değil kiBenim de 13–6 çıkmıştı kontrolümde doktor yüksek olsaydı söylerdi herhalde
Saol canımin içi senin güzel bakan gözlerinGüzelliğinpeki karnının büyümesi ve pazardan aldığın o takım aşırı güzel olmuş maşallah kuzum dualarında bize de yer ver Allah razı olsun
Çok güzelsiniz maşallahBiz oğlumla ve kızımla Eyüp sultana geldik teyzeleri rabbim hepimize sagsalim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin dua edicem hepinize
Saol bebeğimm Allah razı olsunMaşallah kuzum ne tatlısınızayrıca çok gençsin maşallah maşallah
Ben de ocakta 31Saol bebeğimm Allah razı olsunyaşlandım kizzz 30 oldum artık
Çok güzelsiniz ne kadar duru bir güzelliğin varmışBiz oğlumla ve kızımla Eyüp sultana geldik teyzeleri rabbim hepimize sagsalim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin dua edicem hepinize
Hahah çok mantıklı geldi şuan bu bende öyle yapicamBen de ocakta 31bundan sonra yaşım hep 30 üstünü söylemem
Canımmm benimm çok teşekkür ederim sen güzel bakiyorsunÇok güzelsiniz ne kadar duru bir güzelliğin varmışoğlun çokk çoook çok tatlı darısı başıma
MaşAllah ikinizede çok güzelsinBiz oğlumla ve kızımla Eyüp sultana geldik teyzeleri rabbim hepimize sagsalim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin dua edicem hepinize
Kız 30 neki 35 benSaol bebeğimm Allah razı olsunyaşlandım kizzz 30 oldum artık
Aynı gülüm benimde aynı kürtajdan çıktıktan sonra korunmana bile gerek yok kendiliğinden çocuğun olmaz dedi imkansız mı dedim imkansız dedi doktor gayet sert bir şekilde ama bak nasip oldu çok şükür şimdi ikimizde tekmelerini hissediyoruz hamilelik kolay değil ama bebeklerimiz sandığımızdan çok daha güçlü çok şükür düşük riskini çok büyük ölçüde atlattık bu aşamada bebeklerimizi sadece stres etkiler ne kadar rahat olursak onlarda o kadar rahat oluyor doğduklarından sonra ki halini bile etkiliyor gebelikte yaptığımız stres korku hali iyi değilMide ağrısı oldu bende umursamadım çünkü biliyorum oluyor gebelikte ama sancı gibi ilk defa olunca çok korktum.Benimde bir doğal yolla gebeliğim kalb durmasıyla sonuçlandı ikinci tüp bebek yoluyla kimyasal oldu bir sürü ilaç iğne olsa bile olmayınca olmuyor..bu ama kendiliğinden oldu hiç beklemiyordum çünkü en son kendim 1 sene önce ilaçlarla hamile kaldım çok zor hamile kalıyorum hatda bilenler biliyor benim tüp bebek doktorum saçma sapan konuştu benimle onun dediklerini kucağıma evlatımı alınca unutucam..beni bu hale getiren o doktor başka kimse diğil.
Saol canımm benimmMaşAllah ikinizede çok güzelsinAllah duanı kabul etsin.Amin
30dan sonra çok hızlı geçiyor diyor herkes öyle mi kuzum yaaKız 30 neki 35 ben
Hahaha
Ben mecburiyetten çok hareketliyimBencede değilmiş canım ya da yaş a bağlı zorluğu hassaslığı da artıyor. Mesela arkadaşımın kız kardeşi doğum yaptı hamileliğini hamile değilmiş gibi yaşadı gezdi yüzdü yürüdü yurtdışına gitti. Ve her zaman hiç hamile gibi hissetmiyorum diyordu tam da zamanında doğurdu. Yaşı da gençti.
Hayırlısı olsun canım, sağlıkla hayırla gelsin Yunus bebekBiz başka isim istiyorduk sonra dediler günahmış oturduk internette baktık bir kaç isim arasında kalınca Yunus ismini ikimizde beğendik hem soy isimle çok yakışıyor ikiside Y Yayy kurban olurum ben Yunusuma MaşAllah senin oğluşuna benimkide böyle uslu olsun
24 kasıma aldık randevuyuBen de kasım sonu kuzum25inde ya da 24ünde gideceğim
Benim bir kere 13 8 çıktı, yüksek dedi, düşene kadar iki kere daha kontrol etti hemşire, tansiyon aleti aldık, her gün ölçüp takip ediyorum, benim genelde düşük çıkıyor13 yüksek değil kiBenim de 13–6 çıkmıştı kontrolümde doktor yüksek olsaydı söylerdi herhalde
O çok kötü ya, sen oruç tutarken, yanında yiyip içmeleri, tutmuyıtlarsa o zaman gelmeselermişOf kuzum benimkiler tutmuyor oruç falanhatta ramazanda bir ay bendelerdi bir sene. Ben oruç tutuyorum bunlar yiyip içiyor biz yaşlıyız diye
Aman 30 ne ki, 36 yım benSaol bebeğimm Allah razı olsunyaşlandım kizzz 30 oldum artık
Aynen dediğin gibi banada korunmama gerek yokki zor hamile kalıyorum illa bir ilaç kullanmalıyım bazen ilaç bile etki etmiyor mesela aşılamam tutmamıştı bende.Şükür bu günümüze tabi mucize bebeklerimiz Allahın izniyle dünyaya gelicek bizlere kavuşacakAynı gülüm benimde aynı kürtajdan çıktıktan sonra korunmana bile gerek yok kendiliğinden çocuğun olmaz dedi imkansız mı dedim imkansız dedi doktor gayet sert bir şekilde ama bak nasip oldu çok şükür şimdi ikimizde tekmelerini hissediyoruz hamilelik kolay değil ama bebeklerimiz sandığımızdan çok daha güçlü çok şükür düşük riskini çok büyük ölçüde atlattık bu aşamada bebeklerimizi sadece stres etkiler ne kadar rahat olursak onlarda o kadar rahat oluyor doğduklarından sonra ki halini bile etkiliyor gebelikte yaptığımız stres korku hali iyi değil
Ben 30 sonrasını saymak bile istemiyorum30dan sonra çok hızlı geçiyor diyor herkes öyle mi kuzum yaa
Bi de gelip biz yaşlıyız evde neden yemek yok diye laf söylüyordu. Ayyy gerçekten çok anlayışsızlar.Ben mecburiyetten çok hareketliyim
Ağrım yok çok şükür yaşımda genç değil
Hayırlısı olsun canım, sağlıkla hayırla gelsin Yunus bebekçok sağlıklı çok akıllı uslu olsun
24 kasıma aldık randevuyu
Benim bir kere 13 8 çıktı, yüksek dedi, düşene kadar iki kere daha kontrol etti hemşire, tansiyon aleti aldık, her gün ölçüp takip ediyorum, benim genelde düşük çıkıyor
O çok kötü ya, sen oruç tutarken, yanında yiyip içmeleri, tutmuyıtlarsa o zaman gelmeselermiş
Aman 30 ne ki, 36 yım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?