2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Amin canım Amin

Bi de gelip biz yaşlıyız evde neden yemek yok diye laf söylüyordu. Ayyy gerçekten çok anlayışsızlar.
Cidden ne kadar anlayışsızlar
Bundan sonra hep 30uz sen de göstermiyorsun, bana da öyle diyorlar. 30 olduğuma şok oldu geçen gün komşum. Öğrencilerim de şok oluyor. Avantajı kullanmalıyız
Bende 30 um artık

Teşekkür ederim canım. Yok önermedi. Organlarına baktı tek tek inceledi. Hemşireye yazdırdı ölçümleri. Her şeyi normal dedi. Ama sadece uyluk kemiği ölçüsü 1 hafta geri çıktı. O yüzden boyu 24 cm. Haftasına göre kısa 3-4 cm. Bi de zayıf biraz. 360gr.Ama her şeyi iyi dedi. Büyük ihtimal genetik. Çünkü ben kendim zayıf ve kısayım:) Benim de o kafama takıldı ama öyle dedi güvenmekten başka yapabileceğim bişey yok:) sen de takılma tehlikeli bir şey görse söylerdi . Sen de bi göster hem daha çok için rahatlar perinatalogla. Söylemeyip üstüne mesuliyet almak istemez bence doktor. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Selam kızlar. 9+4 gebeyim. Doktorum bugün Plesanta previa dedi ultrasona bakarak. Ara ara devam eden kanamalarım var. 30. Haftaya kadar dayanırsanız iyi dedi. Aranızda bu şekilde bir tanı alan var mı ?

Selam kızlar. 9+4 gebeyim. Doktorum bugün Plesanta previa dedi ultrasona bakarak. Ara ara devam eden kanamalarım var. 30. Haftaya kadar dayanırsanız iyi dedi. Aranızda bu şekilde bir tanı alan var mı ?
Merhaba bana da öyle söyledi ama 16.hafta da söyledi, doktorun dediğine göre yukarı çıkabiliyor muş plesanta en son gittiğimde yukarı çıkmaya başlamış dedi, umarım çıkar benim rahimi kapatmamıştı, hiç kanamam olmadı, kendini yorma, ayakta çok kalma, ilişki yasak, bol bol dinlen, yukarı çıkar inşallah en ufak kanama olursa bekleme gel demişti bana

kızlar ben 20. haftamdayım kızım 21+5 çıktı ultrasona göre önümüzdeki hafta içi detaylıya girsem mi diyorum vakti midir?
Adet tarihine göre söylüyorlar doktorum ne diyor, bana 21.hafta da önerdi ben 21+5 de randevu aldım

kızlar ben biraz endişelendim normalde 19+6 olmam gerekirken 21+5 çıktım doktor olumsuz bir şey demedi gelişimi güzel dedi ama neredeyse 2 haftaya yakın önde

Ayyy kızlar az iş yapayım dedim öldüm ben vallahi öldüm. Nolcak böyle. Her hafta birini almam lazım

kızlar ben biraz endişelendim normalde 19+6 olmam gerekirken 21+5 çıktım doktor olumsuz bir şey demedi gelişimi güzel dedi ama neredeyse 2 haftaya yakın önde
Kuzum o ultrasondan ultrasona bile değişiyor. Ben bir kere başka yere gittim mesela 1 hafta gerideydi ertesi gün kendi doktoruma gittim normaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…