2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Tikabasa sizin de benim gibi geçmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonunuz vardı 2 kez fitil kullandım asla faydası olmadı her şeye dikkat ediyorum çamaşır vs ama geçmiyor napıcam öyle yanma ağrı vs yok sadece akıntı var enfeksiyon renginde neler yaptınız geçti mi

Canım kızılcıklı ve probiyotikli vitamin kullandın mı? Kızılcıklı vitamin baya rahatlatıyor ben artık gynolemexin diye bir fitil var onu kullanmıyorum enfeksiyon olmuyor şükür ama kızılcıktan önce 2 hafta da bir enfeksiyon için fitil kullanıyordum bende koku da oluyordu kaşıntı olmuyordu akıntı vardı sarımsı ya da şeffaf ama doktorum doğal vitamin deneyelim baya etkili geliyor hastalara sende dene dedi sor istersen bi doktoruna

Kızlar ben bu alt üst trikodan aldım 1.75 boy 77 kiloyum L beden aldım inşallah rahat olur artık tayt gitmekten bunaldım nedense artış markasının taytından ilk zamanlar çok memnundum sanırım ben kilo aldıkça sıkmaya başladı o yüzden rahatsız oldum kışın mis gibi giyilir bu herhalde? Bir de hastaneden çıkarken de bunu giyerim hem siyah koyu renk hastanede kan falan olursa eve gelene kadar rahat ederim mantıklı diye düşündüm

Kızlar selam.yardımınıza ihtiyacım var.afedersiniz kabızım acıyor yaparken .var mı önerdiğiniz bitkisel bişey.

Kızlar selam.yardımınıza ihtiyacım var.afedersiniz kabızım acıyor yaparken .var mı önerdiğiniz bitkisel bişey.
Sabah uyanır uyanmaz ilk 3 tane kuru kayısı yiyip üstüne 1 bardak su iç canım, kefir içebilirsin 1 bardak, zeytin yağı 2 yemek kaşığı tüketebilirsin, ilaç olarak sa hamilelerin kullanabildiği duphaston 1 ölçek içebilirsin doktoruna danışarak tabi. Bana doğal çözümler etki etmediği için ben şurup içiyorum inşallah sana doğal yollar hemen etki eder kabız can sıkıcı

Çok güzelmiş fiyatida gayet iyi rahat duruyor baya ısıtırda

Çok rahat bu. Bende aldım 2-3 tane giydim bile

Deneyeceğim canım teşekkürler

Ben de var kuzum bu çok rahat güle güle giy

Bende artış markasını almak istiyordum kışta tulumla giyinmek için sen kaç beden sipariş etmiştin?

canım markasını yazabilirmisin bana

Benimki galiba plesanta previa, salı günü iyice sorayım, daha erken haftalar diye ben çok önemsemedim aslında çünkü çok okudum 20.haftaya 30.haftaya kadar yukarı çıkan oluyormuş biryenianneadayi
Merhaba. Ben 9+4 haftalık gebeyim. Bugün doktorum Plesanta previa dedi. Rahmin büyümesiyle birlikte biraz yukarı çıkar ancak değişmez sonuç dedi. Size kaçıncı haftada böyle bir şey söylenmişti ?

Canım o vitaminin adı nedir. Benim de akıntı hariç başka hiçbir problemim yok. Akıntıda koku da yok ama hala gelen bi akıntı var kaç tane fitil kullandım geçmedi. Doktora danışarak o probiyotikli vitamini kullanayım bari.

Canım senin o vitamin sayesinde akıntıların geçti mi? Hiçbir sıkıntı yokken sadece akıntı neden oluyor ya hala anlayamıyorum. Hiç böyle bişey yaşamamıştım takmayacağım diyorum ama çok rahatsız ediyor.

Bende artış markasını almak istiyordum kışta tulumla giyinmek için sen kaç beden sipariş etmiştin?
Artış taytı ben 1.75 boyum ama kilom o zaman 68 di o an aldığım beden L giydiğimde baya rahattı ama şimdi 21. Haftaya geldim 77 kilo olduğum için bel kısmı değil de üst bacaklarım rahat hissetmiyorum yani son 1 ay daha belki rahat giyerim o da belki yani bir de ben erken ödem tutmaya başladım ayaktayken iyice sıkıyor beni

canım markasını yazabilirmisin bana
Duobalance bv cran bu canım probiyotik + kızılcık var trendyolda 275 tl artık oradan alıyorum eczanede İzmit’te fiyatı 480 tl

Eklentiler

• fc78ae2d-f76a-43d0-88b0-4b5e887e2f30.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 38
Bu canım doktorum önermişti bana da al diye ben artık gynolemexin den sıkılmıştım yani 1 haftaya koku ve akıntı yine oluyordu 2 hafta da bir o fitil kullanmak beni yordu sinirim de bozuluyordu bu kızılcık bana baya iyi geldi

Eklentiler

• fc78ae2d-f76a-43d0-88b0-4b5e887e2f30.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…