Bunu nasıl içiyorsun kuzum aç tok farkediyor mu. Valla bende en son o fitilden bitirdim. Bir hafta sonra tekrar akıntı yaşamaya başlıyorum. Gidip idrar tahlili yaptırsam mı, 5 hafta önce yaptırmıştım bişey de çıkmamıştı.Bu canım doktorum önermişti bana da al diye ben artık gynolemexin den sıkılmıştım yani 1 haftaya koku ve akıntı yine oluyordu 2 hafta da bir o fitil kullanmak beni yordu sinirim de bozuluyordu bu kızılcık bana baya iyi geldi
Canım benim bu vitaminle geçti akıntı ve koku problemim yok artık şükür bir de Protestan kullanmama rağmen alıntı koku yaşamıyorum baya rahatladım şükürCanım senin o vitamin sayesinde akıntıların geçti mi? Hiçbir sıkıntı yokken sadece akıntı neden oluyor ya hala anlayamıyorum. Hiç böyle bişey yaşamamıştım takmayacağım diyorum ama çok rahatsız ediyor.
İnşallah iyi gelir kuzum aşağı ki yoruma yazdım benim nasıl kullandığımı inşallah sana da şifa olsun dediğin gibi test bende yaptırıyordum bir şey çıkmıyordu ama akıntı koku vardı fitil anlık çözüm oluyordu tekrarlıyordu aç tok fark etmiyor kuzumBunu nasıl içiyorsun kuzum aç tok farkediyor mu. Valla bende en son o fitilden bitirdim. Bir hafta sonra tekrar akıntı yaşamaya başlıyorum. Gidip idrar tahlili yaptırsam mı, 5 hafta önce yaptırmıştım bişey de çıkmamıştı.
Bende alayım kuzum inşallah banada iyi gelsin.
Hatta Trendyol yorumlarına bak orada herkes bu nedenle kullanıyor vitaminiBunu nasıl içiyorsun kuzum aç tok farkediyor mu. Valla bende en son o fitilden bitirdim. Bir hafta sonra tekrar akıntı yaşamaya başlıyorum. Gidip idrar tahlili yaptırsam mı, 5 hafta önce yaptırmıştım bişey de çıkmamıştı.
Bende alayım kuzum inşallah banada iyi gelsin.
Anladım canım o zaman bana iyi olur L çünkü benim kilom şimdi 64 olmuş boyumda 1.69Artış taytı ben 1.75 boyum ama kilom o zaman 68 di o an aldığım beden L giydiğimde baya rahattı ama şimdi 21. Haftaya geldim 77 kilo olduğum için bel kısmı değil de üst bacaklarım rahat hissetmiyorum yani son 1 ay daha belki rahat giyerim o da belki yani bir de ben erken ödem tutmaya başladım ayaktayken iyice sıkıyor beni
Maşallah genç anne olmak daha iyi bence. Bende ilk kızımı 22 yaşında ikinci kızımı 25 yaşında kucağıma aldım. Hamileliklerimde de hiç hamile gibi değildim. Fink fink gezerdim. Hiç ağırlaşmamıştım. Ağrılarım halsizliğim vs olmamıştı. Şimdi 34 yaşındayım. 3.hamilelik hiç bişeye enerjim yok. Evin işini yemeğini bile mecburen yapıyorum23ben anne olmak için acele ettim
inşallah canım
Bence de öyle ben zaten üşengeç bir insanım birde yaş ilerleyince olsa hiç bakamam bencr kendimde o potansiyeli hiç görmüyorumMaşallah genç anne olmak daha iyi bence. Bende ilk kızımı 22 yaşında ikinci kızımı 25 yaşında kucağıma aldım. Hamileliklerimde de hiç hamile gibi değildim. Fink fink gezerdim. Hiç ağırlaşmamıştım. Ağrılarım halsizliğim vs olmamıştı. Şimdi 34 yaşındayım. 3.hamilelik hiç bişeye enerjim yok. Evin işini yemeğini bile mecburen yapıyorum
Aynen ya mesela benim doğum 28 şubat 10 gün sonra ramazan başlıyor. Annem gelecek yardımcı olmak için ama ramazan başlayacağı için 10 gün kalır dönerim mecburen dedi. Babam evde tek başına olacak. Sahuru iftarı tek başına yapamaz çünkü çalışıyorAyy kızlar aklıma ne geldiiiii. Bizim doğumdan çok kısa bir süre sonra Ramazan ayı geliyor. Bence kv lerimiz de dahil çok gelemicekler ya
Öyle valla bende 13 aralıkta tam 34 oluyorum işte. Ne ara geçti bu yıllar diyorum valla30dan sonra çok hızlı geçiyor diyor herkes öyle mi kuzum yaa
çok teşekkür ederim hemen sipariş vereceğimDuobalance bv cran bu canım probiyotik + kızılcık var trendyolda 275 tl artık oradan alıyorumeczanede İzmit’te fiyatı 480 tl
Bundan sonra 30 kuzum ne 34üÖyle valla bende 13 aralıkta tam 34 oluyorum işte. Ne ara geçti bu yıllar diyorum valla
sizinde akıntı yeşilimsi sarımsı mı :/ bende de akıntı dısında başka hiçbir şikayet yok bıktım artık :Canım senin o vitamin sayesinde akıntıların geçti mi? Hiçbir sıkıntı yokken sadece akıntı neden oluyor ya hala anlayamıyorum. Hiç böyle bişey yaşamamıştım takmayacağım diyorum ama çok rahatsız ediyor.
Canımmm çok sağol paylaştığın için. Şimdi okuyorum yazdığını.İnşallah iyi gelir kuzum aşağı ki yoruma yazdım benim nasıl kullandığımı inşallah sana da şifa olsun dediğin gibi test bende yaptırıyordum bir şey çıkmıyordu ama akıntı koku vardı fitil anlık çözüm oluyordu tekrarlıyordu aç tok fark etmiyor kuzum
Canım bi yakınım hamile değil ama geçenlerde akıntım çok oluyor vs demişti. Normal hamile olmayanda da işe yarar mı acaba onada tavsiye edeyim bunuCanım benim bu vitaminle geçti akıntı ve koku problemim yok artık şükür bir de Protestan kullanmama rağmen alıntı koku yaşamıyorum baya rahatladım şükürakıntı bende anlamıyorum bi sarı bi şeffaf oluyordu benim günlük ped 30 dk bir ev de değişiyordum çünkü akıntıyı geçtim bende koku da oluyordu ama çökelek görünüm ya da kaşıntı yoktu şükür şimdi hiçbir şey kalmadı. Benim doktorumun kullanım önerisi (tabi kendi doktoruna danışırsın): ilk defa kullanmaya başladığımda sabah 1 akşam 1 içtim bir kutu bitince 2. Kutu ve sonrası için sadece akşamları günde 1 kez olarak devam ediyorum
Canım hamile olmayan kişilerde kullanıp memnun kalmış internet yorumlarında öyle okudum hatta eczaneden ilk aldığım gün eczacı vajinal enfeksiyon mu var diye direk sordu evet dedim artık ilaç yerine doktorlar kızılcık öneriyor böyle dedi bende evet gebeyim ve sürekli fitil kullanmak istemiyorum dedim gebe olduğumu ilkten bilmiyordu mesela ona rağmen demek ki gebe olmayanlara da önerilen bir şeyCanım bi yakınım hamile değil ama geçenlerde akıntım çok oluyor vs demişti. Normal hamile olmayanda da işe yarar mı acaba onada tavsiye edeyim bunu
İlaç kullanmak dışında bısey yapmadım, temizliğe dıkkat edıyorum, ağar ilaçlar kullandım, azaldı ama sanki 1 haftada yıne yukseldı idrarımdan anlıyorum cunküTikabasa sizin de benim gibi geçmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonunuz vardı 2 kez fitil kullandım asla faydası olmadı her şeye dikkat ediyorum çamaşır vs ama geçmiyor napıcam öyle yanma ağrı vs yok sadece akıntı var enfeksiyon renginde neler yaptınız geçti mi
Zaten kimse inanmıyor 34 olduğuma. Benim boyum 1.65 büyük kız 12 yaşında maşallah şimdiden 1.60 boyu var. Herkes boyun kadar kızın var sen daha kendin kaç yaşındasın diyorlarBundan sonra 30 kuzum ne 34ü
Öyle değil kuzum yuvarlak ortası beyaz kenarları sulu bi akıntı. Beyaz olan kremsi yapıda. Koku falanda yok. Ama çok rahatsız edici bişey sürekli ıslaklık. Bazen yoğun geliyor gün içerisinde sürekli bazen bir gün çok çok az geliyor.sizinde akıntı yeşilimsi sarımsı mı :/ bende de akıntı dısında başka hiçbir şikayet yok bıktım artık :
Süper o zaman onada söyliyim ben alıp denesinCanım hamile olmayan kişilerde kullanıp memnun kalmış internet yorumlarında öyle okudum hatta eczaneden ilk aldığım gün eczacı vajinal enfeksiyon mu var diye direk sordu evet dedim artık ilaç yerine doktorlar kızılcık öneriyor böyle dedi bende evet gebeyim ve sürekli fitil kullanmak istemiyorum dedim gebe olduğumu ilkten bilmiyordu mesela ona rağmen demek ki gebe olmayanlara da önerilen bir şey
Ayyy darısı başımızaZaten kimse inanmıyor 34 olduğuma. Benim boyum 1.65 büyük kız 12 yaşında maşallah şimdiden 1.60 boyu var. Herkes boyun kadar kızın var sen daha kendin kaç yaşındasın diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?