2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bunu nasıl içiyorsun kuzum aç tok farkediyor mu. Valla bende en son o fitilden bitirdim. Bir hafta sonra tekrar akıntı yaşamaya başlıyorum. Gidip idrar tahlili yaptırsam mı, 5 hafta önce yaptırmıştım bişey de çıkmamıştı.
Bende alayım kuzum inşallah banada iyi gelsin.

Canım benim bu vitaminle geçti akıntı ve koku problemim yok artık şükür bir de Protestan kullanmama rağmen alıntı koku yaşamıyorum baya rahatladım şükür akıntı bende anlamıyorum bi sarı bi şeffaf oluyordu benim günlük ped 30 dk bir ev de değişiyordum çünkü akıntıyı geçtim bende koku da oluyordu ama çökelek görünüm ya da kaşıntı yoktu şükür şimdi hiçbir şey kalmadı. Benim doktorumun kullanım önerisi (tabi kendi doktoruna danışırsın): ilk defa kullanmaya başladığımda sabah 1 akşam 1 içtim bir kutu bitince 2. Kutu ve sonrası için sadece akşamları günde 1 kez olarak devam ediyorum

İnşallah iyi gelir kuzum aşağı ki yoruma yazdım benim nasıl kullandığımı inşallah sana da şifa olsun dediğin gibi test bende yaptırıyordum bir şey çıkmıyordu ama akıntı koku vardı fitil anlık çözüm oluyordu tekrarlıyordu aç tok fark etmiyor kuzum

Hatta Trendyol yorumlarına bak orada herkes bu nedenle kullanıyor vitamini

Anladım canım o zaman bana iyi olur L çünkü benim kilom şimdi 64 olmuş boyumda 1.69

23 ben anne olmak için acele ettim

inşallah canım
Maşallah genç anne olmak daha iyi bence. Bende ilk kızımı 22 yaşında ikinci kızımı 25 yaşında kucağıma aldım. Hamileliklerimde de hiç hamile gibi değildim. Fink fink gezerdim. Hiç ağırlaşmamıştım. Ağrılarım halsizliğim vs olmamıştı. Şimdi 34 yaşındayım. 3.hamilelik hiç bişeye enerjim yok. Evin işini yemeğini bile mecburen yapıyorum

Bence de öyle ben zaten üşengeç bir insanım birde yaş ilerleyince olsa hiç bakamam bencr kendimde o potansiyeli hiç görmüyorum

Ayy kızlar aklıma ne geldiiiii. Bizim doğumdan çok kısa bir süre sonra Ramazan ayı geliyor. Bence kv lerimiz de dahil çok gelemicekler ya
Aynen ya mesela benim doğum 28 şubat 10 gün sonra ramazan başlıyor. Annem gelecek yardımcı olmak için ama ramazan başlayacağı için 10 gün kalır dönerim mecburen dedi. Babam evde tek başına olacak. Sahuru iftarı tek başına yapamaz çünkü çalışıyor

sizinde akıntı yeşilimsi sarımsı mı :/ bende de akıntı dısında başka hiçbir şikayet yok bıktım artık :

Canımmm çok sağol paylaştığın için. Şimdi okuyorum yazdığını.

Canım bi yakınım hamile değil ama geçenlerde akıntım çok oluyor vs demişti. Normal hamile olmayanda da işe yarar mı acaba onada tavsiye edeyim bunu

Canım bi yakınım hamile değil ama geçenlerde akıntım çok oluyor vs demişti. Normal hamile olmayanda da işe yarar mı acaba onada tavsiye edeyim bunu
Canım hamile olmayan kişilerde kullanıp memnun kalmış internet yorumlarında öyle okudum hatta eczaneden ilk aldığım gün eczacı vajinal enfeksiyon mu var diye direk sordu evet dedim artık ilaç yerine doktorlar kızılcık öneriyor böyle dedi bende evet gebeyim ve sürekli fitil kullanmak istemiyorum dedim gebe olduğumu ilkten bilmiyordu mesela ona rağmen demek ki gebe olmayanlara da önerilen bir şey

İlaç kullanmak dışında bısey yapmadım, temizliğe dıkkat edıyorum, ağar ilaçlar kullandım, azaldı ama sanki 1 haftada yıne yukseldı idrarımdan anlıyorum cunkü
İdrarımı yaparken yanma yok ama aşagı bi baskı oluşmaya başladı
Walla buna bı çare bulamıcaz bnce, napxaz bılmıyorum
Bnxe geçmicek boyle yasıcaz, aman bebişe bi zararı olmasında

sizinde akıntı yeşilimsi sarımsı mı :/ bende de akıntı dısında başka hiçbir şikayet yok bıktım artık :
Öyle değil kuzum yuvarlak ortası beyaz kenarları sulu bi akıntı. Beyaz olan kremsi yapıda. Koku falanda yok. Ama çok rahatsız edici bişey sürekli ıslaklık. Bazen yoğun geliyor gün içerisinde sürekli bazen bir gün çok çok az geliyor.

Süper o zaman onada söyliyim ben alıp denesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…