2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende aynıyım ya. Mesela yeni doğan içine zıbını kısa kollu mu almalıyız uzun kollu mu? Yani kafam karma karışık. Tecrübeli annelerin yardımını bekliyorum.
Kızlar ben mart, nisan, mayıs için ilk 3 aylık kalın şeyler aldım mesela kadife tulum, çorap, eldiven, şapka, uzun kollu zıbın..
Bunlar ilk 3 ay için..

Yaz için 2 tane sıfır kol zıbın ve kısa kol zıbın aldım, yazın bzım buralar serın oldugu için, sıcak bıle olsa ben sadece zıbınla gezıremem çocuğu, öyle bi tikim var,

bzım köyde aksam üstü yelek bıle giydırıyordum ben oğluma mesela,
1 yasında olsa kısa kol şort takım giyer ama 3-4 aylık bebeğe cıbıl bacak giydiremem

benimde korkum o bu kadar uzaması bebeğe zarar verir mi çünkü hiç geçmiyor doktorumda sorguluyor neden öyle neden böyle her şeye cok dikkat ediyorum ama napayım geçmiyor

Kacinci haftada dedi doktorunuz bnimki daha bisey söylemedi acaba yapmayacak mı dedim. Sizinle haftamiz ayniydi Mesela tetanos aşısını da yaptırmama izin vermedi bizde plesanta biraz onde risk gördüğü için.
Dr um daha demedi ayda bir gidiyorum 10gun sonra perinatoljiue gidecegim için kendi Dr umu görmeyeceğim . Prof a soracagim. Tetanozu da soracağım canım.

Merhaba. Ben 9+4 haftalık gebeyim. Bugün doktorum Plesanta previa dedi. Rahmin büyümesiyle birlikte biraz yukarı çıkar ancak değişmez sonuç dedi. Size kaçıncı haftada böyle bir şey söylenmişti ?
Merhaba 16.hafta da söyledi doktorum, sonuç değişmez derken sezeryan demek istemiş sanırım, benim zaten sezeryan olacak, bana doktorum sadece şuna dikkat etmeliyiz demişti, doğuma doğru sıkıntı devam ederse kan bankası olan hastaneleri tercih etmem gerektiğini, acil kanamalarda müdahale edebilmek için, Allahın izniyle yukarı çıkar doğumlarımızda kolay olur dinlenmek gerek, burada bir kaç anne daha var bu problemi olan, onlara doktorları progestan vermiş, bana vermedi

Benim doktorum 30. Haftaya kadar durabilirse iyi olur dedi. Ben zaten tüp bebek gebesi olduğum için progesteron kullanıyorum. Onlara devam edecekmişim.

Merhaba. Ben 9+4 haftalık gebeyim. Bugün doktorum Plesanta previa dedi. Rahmin büyümesiyle birlikte biraz yukarı çıkar ancak değişmez sonuç dedi. Size kaçıncı haftada böyle bir şey söylenmişti ?
Bana da plesanta previa dendi ama 13 14.hftada fln ve kesin taninin 25.haftalarda konulacağı söylendi. Ben farklı dr gorusu de aldım kndi doktorum da ikiside yukarı çıkabileceğini söyledi. Sizinki daha da erken çıkabilirde bnce.

Bedeni nasıl aldın canım aslında yorumlarda bel kısmı baya rahat görünüyor ona güvendim iyice büyük almadım bir de kumaşı bol zaten
Canım ben normalde S giyiyordum yine S aldım . Belki M alsam önümüzdeki haftalarda daha rahat kullanabilirdim ama şuan için iyi geliyor

Aynen öyle ay iyi iyi kızlar. Çok kalmasın kimse zaten

Doktorum bir tık çıksa da değişen bir şey olmaz dedi çok net konuştu ben de anlamadım bu kadar erken bu tanı konulabiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…