Merhaba. Ben 9+4 haftalık gebeyim. Bugün doktorum Plesanta previa dedi. Rahmin büyümesiyle birlikte biraz yukarı çıkar ancak değişmez sonuç dedi. Size kaçıncı haftada böyle bir şey söylenmişti ?
Bana detaylı da daha net belli olur, ama başından beri moralimi bozmadı benim belki plesantanın konumundan dolayı bilemiyorum ama istersen başka bir doktor görüşü daha al, henüz çok minik
Yaaa ne kadar güzelsin maşallah oğluşun da çok tatlııı genç anne olmak çok yakışmış sana , inşallah biz de böyle arkadaş gibi oluruz kızımla yan yanayken
Can sıkıntısından organizerleri yerleştirdim yenidoğan - 0 3 ay - 3 6 ay olarak sıraladım şimdilik hangisinen ne kadar var göreyim diye ay bide ben bugun kiraz çekirdekli kemerden aldım çok tatlı şifa olsun oğluşuma
Yaaa ne kadar güzelsin maşallah oğluşun da çok tatlııı genç anne olmak çok yakışmış sana , inşallah biz de böyle arkadaş gibi oluruz kızımla yan yanayken
Can sıkıntısından organizerleri yerleştirdim yenidoğan - 0 3 ay - 3 6 ay olarak sıraladım şimdilik hangisinen ne kadar var göreyim diye ay bide ben bugun kiraz çekirdekli kemerden aldım çok tatlı şifa olsun oğluşuma
Ellerine sağlık kuzum çok güzel olmuş bayılıyorum bu organizerlere jilet gibi yapıyor dolabı bende sevi bebe reflü yatağı aldım icinde var kiraz çekirdekli yastık bı tık korkmuyor değilim ondan oğlum doğduğunda bı goz atmıştım nedir bu diye mikrodalgada patlayanlar olmuştu başka ısıtma yöntemi var mı acaba biliyor musun canım
Ellerine sağlık kuzum çok güzel olmuş bayılıyorum bu organizerlere jilet gibi yapıyor dolabı bende sevi bebe reflü yatağı aldım icinde var kiraz çekirdekli yastık bı tık korkmuyor değilim ondan oğlum doğduğunda bı goz atmıştım nedir bu diye mikrodalgada patlayanlar olmuştu başka ısıtma yöntemi var mı acaba biliyor musun canım
Ben fırında ısıtmayı düşünüyorum mikrodalga hızlı ve yüksek derecede ısıtıyor ya belki ondan oyle olmustur fırında düşük isida bisey olmaz bence evet ya organizerler cok guzel topluyo ama bakalim bebek dogduktan sonra da boyle olacak mi
Ben fırında ısıtmayı düşünüyorum mikrodalga hızlı ve yüksek derecede ısıtıyor ya belki ondan oyle olmustur fırında düşük isida bisey olmaz bence evet ya organizerler cok guzel topluyo ama bakalim bebek dogduktan sonra da boyle olacak mi
Tamamen mi kapatıyor neden olumsuz konuştu ki. Bana hiiiiç olumsuz konuşmamıştı ve hatta sürekli çıkacak çıkacak diyordu olumsuz olan bendim. Benim pek umudum yoktu tabi. Dediği haftalarda çıkmıştı. Rahim ağzına 1,5- 2cm yakınlıktaydı. Hatta bu yüzden kanama yaşadım.
Dua edicem sizinde çıksın ümitsiz olmayın bakın benim gibi bi örnek var.
Kızlar size bugün karşılaştığım bir durumu bahsedeyim, e bebekten bebek arabası almıştık 15 gün dolmadan indirime girdiğini fark ettik.1.000tl fiyat farkı vardı , 15 gün dolmadan aradaki farkı Alışveriş çeki verdiler