2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayy ben hergün duş alırım. Dün aşı olduğum için alma dedi ebe. Tabi ki benim için bu can sıkıcı şimdi duşuma aldım mis gibi rahatladım yahu senin de saçların çok güzel kuzum sanırım sen hergün yapıyorsun

Sağlıklı olsunda gerisi önemli diğil benim içinbu arada mide baskılarım start verdi bende hep diyor bana düz otur öyle geçiyor
Mide baskısı nasıl ki ben anlayamadım o durumu? Benim yanla oluyor hep biliyorsunuz zaten. Bu akşam da biraz tuzlu yedim içim yanıyor

Yaaaa harikasın ben gidip 6-9 ay bile alıyorum indirim görünce nasıl bir yerleşim yapcam hiç bilmiyorum

Tamamen kapatıyormuş. Biraz yukarı çıksa da değişmez dedi çok net konuştu. Benimde 7+0 dan bu yana ara ara kanama ve lekelenmelerim var rahim içinde kanama alanı görülmedi hiç. Doktor demek bu sebeptenmiş dedi

Kuzum ben olsam kesinlikle başka bir doktor görüşü daha alırdım. Bir de daha yeni hamileliğin bu kadar kesin nasıl konuşmuş ben anlamadım ki

Kızlar az önce eşimle film izliyoruz. Benim ki tabi kıpır kıpır adeta hiç uyumuyor bu çocuk ben de o tekme atınca elimi koyuyorum hep karnıma okşuyorum falan. İlk defa hissettim tekmeyi elimle eşime dedim hemen o elini koyar koymaz durdu eşim sesleniyor falan ama bizimkinde tık yok

Oyy masallah kuzucugaa bak yine naz yapıyor sizin bebe nazlı kuzum büyüdükçe daha da kuvvetli vuracak yaa geçen 38 haftalık bir arkadasimi gorduk bebegi bir tekme attı annem dışardan gördü şoka girdi kadın dışarı çıkacak sandım diyor

Ahahahahaha ayyy görünse keşke bir de evet ya benimki nazlı bebe anasının balı

Mide baskısı nasıl ki ben anlayamadım o durumu? Benim yanla oluyor hep biliyorsunuz zaten. Bu akşam da biraz tuzlu yedim içim yanıyor
Yok yanma yok bende mesela midemin tam ortasında bir noktada baskımı deyim ağrımı deyim öyle bir hiss var ama böyle mide ağrısı gibi diğil bazen belimede vuruyor yani sanki hep düz oturunca iyi oluyor

Ayy bende aldım şimcik yaa evet hergün ya düzleştiriyorum ya da maşa yapıyorum

Dua edicem canım umutsuz olmayın benim gibi bir örnek var kiminin 30. haftaları buluyor. İnşallah en en yakın zamanda çıksın
Benim gönlüm rahat tamamen çıkacak Allahın izniyle, olumsuz konuşmadı doktorum canım sadece olabilecekleri söyledi, korkutmadan, en son çıkacak gibi dedi, detaylı da sorun görmez inşallah

Yok yanma yok bende mesela midemin tam ortasında bir noktada baskımı deyim ağrımı deyim öyle bir hiss var ama böyle mide ağrısı gibi diğil bazen belimede vuruyor yani sanki hep düz oturunca iyi oluyor
Bilemedim ki kuzum ya o nasıl birşey

Bu gün benimkide haraketliydidediğin gibi eşime göstermek istedikce hemen duruyor

ay ne güzel benimki dinlenince hsreket ediyor sadece onun dısında cok da hareketli değil zaten ben gibi uykucu olcak galiba hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…