2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim de dilimdeki buydu. İndirimi gördükçe aldım gördükçe aldım bugün de annem öyle gezerken indirimde gördüklerini almış

Kızlar biz ismi Ayza Mihra olarak güncelledik Şu an kesin yani hatta herkes bayıldı uyumuna. Babam ve babaannem harç kolay söylenen isim koyun bunlar neymiş dediler Bende babaanneme söyle bakıyım dedim Ayzayı gayet güzel söyledi bak söyleyebiliyomuşsun işte dedim mırın kırın ediyo yaslılar

Milleti boşveriyoruz kuzum ben annemle kız kardeşime söyledim sadece onlar mırın kırın etti dahası da eder. Artık keyifleri bilir bizim kızımız sonuçta

Milleti boşveriyoruz kuzum ben annemle kız kardeşime söyledim sadece onlar mırın kırın etti dahası da eder. Artık keyifleri bilir bizim kızımız sonuçta
Ben eşimin tarafı laf edemesin diye Ayza'yı eşimin beğendiğini söyledim arada kimse beğenmedi değiştirsek mi diye kvnin yanında nabız yokluyorum Siz koyun kızım başka isim de olsa beğenmezler diyor, oğlunun beğendiğini duyunca

sen ben misin ben şu an kapalıyım ama lisedeyken saçımı düzleştirmeden ya da maşa yapmadan markete bile gitmezdim +makyaj
O alışkanlığına rağmen kapanabilmen büyük bir başarı valla tebrik ediyorum makyaj çok aşırı yapmam sadece göz kalemi far rimel . Ama saç yapmadan naaaaynn :)))

Hınm tamamen kapatma durumunu hiç bilmiyorum canım yine de hep çıkacakmış gibi düşün canım.

O alışkanlığına rağmen kapanabilmen büyük bir başarı valla tebrik ediyorum makyaj çok aşırı yapmam sadece göz kalemi far rimel . Ama saç yapmadan naaaaynn :)))
ay hep kapansam nasıl olur diyodum bi gün baktım kapanmışım akcşsşslcmö ve aşıro rahat oluyo bi yere gidicem duş al saç kurıt düzleştie derdi yok

Ahahahahhaha ya bu kv ler beni deli edecek vallahi gerçekten çok ilginçler incelenmeleri lazım

hay maşallah kuzum vallahi bende her türlü saç malzemesi vardır boy boy maşa da dahil. Ama yapmıyorum üşeniyorum. Şu dyson da çok aklımı çeliyor
Evet ya bazen bende alsam mı diyorum ama o kadar parayı haketmediğini duydum birkaç kişiden vazgeçtim . Düzleştirici çok önemli özellikle benim için . Onu da ‘babylis marka kullanıyorum. Sulu , ütü gibi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…